Home » Auto leasen » Leasevergelijker zzp » Toyota Private Lease

Toyota Private Lease

Ben jij als zzp’er op zoek naar een extra zekerheid? Dan biedt toyota private lease de oplossing. Via Toyota is het mogelijk om een private lease contract af te sluiten die je extra bescherming biedt bij bijvoorbeeld ontslag of scheiding. Daarbij rijdt je de nieuwe toyota naar keuze vanaf 209,- euro per maand. Het contract dat voor je als zelfstandige wordt opgesteld is bijna all-inclusive. Hierdoor heb je weinig tot geen overige kosten. Mocht je tot slot de keuze als zzp’er hebben gemaakt om een Toyota te private leasen, dan wordt deze gratis aan je deur bezorgd.

Vast laag maandbedrag

Geen onverwachte kosten

Inclusief reparaties en onderhoud

Online bestellen en gratis thuisbezorgd

Het private lease contract wat je afsluit bij Toyota is nagenoeg all-inclusive. Dit betekent dat alle kosten gedekt worden en je als zelfstandige alleen nog maar omkijken hebt naar de benzine. In het contract worden volgende zaken gedekt:

  • Wegenbelasting
  • Verzekering
  • Onderhoud & Reparatie
  • Afleverkosten
  • 24-uurs pechhulp
  • Vervangend vervoer
  • Bandenservice

Wegenbelasting

Je betaalt als zzp’er bij Toyota private lease geen wegenbelasting. Dit zorgt ervoor dat je je om deze kostenpost niet druk hoeft te maken.

Verzekering

In het private lease contract zit ook de verzekering inbegrepen. Je bent volledig verzekerd met een WA-verzekering en cascodekking.

Onderhoud & reparatie

Bij Toyota private lease wordt onderhoud en reparatie geregeld door eigen Toyota monteurs. Deze specialisten zorgen ervoor dat je leaseauto het juiste onderhoud krijgt, waardoor je als zelfstandige je kunt focussen op je eigen werk.

Afleverkosten

De afleverkosten worden voor rekening genomen door Toyota. Hierdoor heb je als zelfstandige geen omkijken naar de bezorgkosten van je leaseauto. 

24- uurs pechhulp

Toyota private lease garandeert dat er de mogelijkheid is tot het bellen v an een 24-uurs pechhulp. Mocht je langs de weg komen te staan met, Toyota helpt je weer op weg. 

Vervangend vervoer

Toyota private lease biedt de garantie dat je vervangend vervoer krijgt als de werkzaamheden aan je leaseauto langer dan een dag gaan duren. Hierdoor hoef je als zelfstandige niet stil te zitten en kun je verder met het bezoeken van bijvoorbeeld potentiële opdrachtgevers. 

Bandenservice

Met het private lease contract ben je verzekerd van goede banden. De Toyota monteurs zorgen namelijk dat versleten banden op tijd verwisseld worden.

Wegenbelasting

Toyota Private Lease is inclusief wegenbelasting

Verzekering

Uw Toyota is volledig verzekerd WA-verzekering met cascodekking

Onderhoud & Reparatie

Gespecialiseerde Toyota monteurs werken aan uw auto

Afleverkosten

U betaalt geen extra kosten voor het afleveren van uw Toyota

24-uurs pechhulp

U kunt rekenen op pechhulp in Europa

Vervangend vervoer

Bij werkzaamheden langer dan één werkdag

Bandenservice

Vervanging van versleten banden