Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Financieel » ZZP Bank » Knab bank zakelijk

Knab bank zakelijk

Een zakelijke rekening openen bij Knab? Knab bank zakelijk is de voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers. Voor €6,- per maand heb je een compleet bankpakket, met onder andere meerdere betaal- en spaarrekeningen. Super voordelig dus!

Wat is Knab bank zakelijk?

Knab zakelijk is een zakelijke rekening die in het leven is geroepen speciaal voor zzp’ers. Voor kleine bedrag per maand heb je als zelfstandig ondernemer een compleet betaalpakket. In dit pakket zitten onder meer 5 betaalrekeningen inclusief een betaalpas en heb je de mogelijkheid om zo veel mogelijk spaarrekeningen te openen als je wilt. Daarbij denkt Knab zakelijk met je mee en krijg je mogelijkheid tot 1.000 gratis transacties per jaar. Zo kun je even vooruit als zzp’er. Het pakket is ook eenvoudig uit te breiden met eventuele boekhoudhulp of een extra creditcard.

Het aanvragen van een Knab bank zakelijke rekening is momenteel alleen mogelijk voor de rechtsvormen eenmanszaak en bv. Deze moeten dan aan de volgende voorwaarden voldoen

 • Het bedrag mag niet meer dan één bestuurder hebben.
 • Deze ene bestuurder mag als enige aandeelhouder zijn en moet garant staan voor die volledige 100%.
 • Het bedrijf mag niet aanvullend aandelen hebben met andere rechtspersonen.

Voordelen van Knab bank zakelijk

Het openen van een rekening bij Knab bank zakelijk heeft als zzp’er een aantal mooie voordelen. Hiermee profiteer je als zelfstandig ondernemer van de diensten van Knab:

1.000 gratis transacties

Elk jaar krijg je 1.000 gratis zakelijke transacties. Waarschijnlijk zal je ze niet eens allemaal nodig hebben!

Onbeperkt aantal spaarrekeningen

Open kosteloos meerdere spaarrekeningen. Super handig om spaarpotjes te maken, bijvoorbeeld voor je btw of winst.

Slimme mobiel bankieren app

Ontdek de verschillende handige functies in de Knab App. Zet btw sparen aan of verstuur gratis een zakelijk betaalverzoek.

Tot 5 betaalrekeningen met betaalpas

Bij Knab zakelijk is het mogelijk om tot wel vijf betaalrekeningen te openen. Bij elke rekening krijg je een gratis betaalpas met zelfgekozen pincode.

Makkelijk uit te breiden met extra’s

Breid je bankpakket uit met extra’s, zoals een zakelijke creditcard, boekhoudkoppeling of zakelijke verzekering.

Handige betaaloplossingen

Knab helpt je ook met handige betaalmethoden voor je bedrijf, zoals een mobiel pinapparaat of PayPro.

Hoe open je een zakelijke rekening bij Knab bank zakelijk?

Een zakelijke rekening openen kan heel gemakkelijk online bij Knab! Deze zzp bank is heel handig, je hoeft namelijk niet langs een kantoor en je hebt geen gedoe met papierwerk. Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone en een geldig Europees paspoort of identiteitsbewijs. Download hiervoor de Knab App en volg onderstaande stappen:

 1. Vul je bedrijfsgegevens in
 2. Scan je paspoort of identiteitsbewijs
 3. Maak ter identificatie €0,01 over via IDEAL
 4. Houd je mail in de gaten voor een bevestiging

Als je zakelijke rekening succesvol is geopend, krijg je een bevestiging van Knab. Je betaalpas ontvang je binnen 3 tot 5 werkdagen thuis.

Speciaal voor starters 50% korting op de pakketkosten?

Sta je korter dan drie jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KVK)? Dan ben je in de ogen van Knab een startende ondernemer. Dit betekent dat jij als startende ondernemer het eerste jaar 50% korting ontvangt op de maandelijkse kosten!

Wat biedt Knab bank zakelijk jou nog meer als zzp’er?

Soms wacht je wat langer tot opdrachtgevers je facturen betalen. Vervelend, want vaak heb je het geld hard nodig. Voor dit soort situaties biedt Knab factoring aan! Via factoring word je geld eerder uitbetaald, in de meeste gevallen al binnen 24 uur. Dit zorgt ervoor dat je niet zo lang hoeft te wachten totdat opdrachtgevers je uitbetalen. Zo kom je als startende ondernemer niet snel in de problemen met je geld.

Hoe werkt factoring?

Bij factoring verkoop je je factuur aan een gespecialiseerde partij, die het factuurbedrag direct aan je uitbetaalt. Dit kan geschikt zijn wanneer je:

 • Op hele korte termijn geld nodig hebt
 • Behoefte hebt aan een constante cashflow
 • Het risico wilt afdekken dat facturen niet of te laat worden betaald

Knab bank zakelijk werkt samen met de gespecialiseerde partij Voldaan. Via Voldaan kun je eenvoudig je facturen sturen via een mobiele app. Jaarcijfers, omzeteisen of andere garanties zijn niet nodig! Je sluit factoring rechtstreeks bij Voldaan af.

Knab Zakelijk

Tarieven

Knab-klanten krijgen extra voordeel. Wanneer je je eerste factuur verkoopt, krijg je € 25,- terug van Voldaan. Dit geldt ook voor je vijfde factuur. Zo kun je dus in totaal € 50,- besparen.

Bij Knab bank zakelijk wordt er gerekend met een aantal tarieven. Om dit zo overzichtelijk mogelijk voor jou als zelfstandig ondernemer neer te zetten, kun je alles terug vinden in de tabel aan de linkerkant. Met onder meer informatie over:

 • De betaalpas
 • Extra betaal- en spaarrekeningen
 • Transactiekosten

Waarom Knab bank zakelijk?

Knab bank zakelijk is de voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers en biedt goede deals aan. Deze partij denk altijd met je mee en probeert het openen van een rekening voor jou als zelfstandig ondernemer zo voordelig en eenvoudig mogelijk te maken. Bekijk de mogelijkheden via de button hier rechts.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!