Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Financieel » Boekhoudprogramma » MyFinance

MyFinance

Wanneer je start als zzp’er is boekhouden wel de laatste zaak waar je je druk om wilt maken. Toch ben je wel verplicht om belastingaangifte te doen, dus je financiële situatie op orde hebben is hierbij cruciaal. Een online boekhoudprogramma kan je hierin helpen. Bekijk de mogelijkheden eens van MyFinance en beoordeel of deze software geschikt is voor jou.

Wie is MyFinance?

Snel en eenvoudig boekhouden, maar wél altijd actueel inzicht in hoe het ervoor staat? Bij Myfinance kun je voor een laag en vast bedrag gemakkelijk en veilig boekhouden.

Myfinance is speciaal ontwikkeld voor zzp’ers, parttime ondernemers en bv’s. Je boekhouding kun je dus simpel afstemmen op jouw situatie. Zo kun je deze partij blijven gebruiken, zelfs wanneer je bedrijf groeit. Je kunt bijvoorbeeld beginnen als parttime ondernemer, doorgroeien tot fulltime zzp’er en uiteindelijk je eigen bv oprichten. In dit gehele proces kun je bij Myfinance aangesloten blijven. Normaal gesproken liggen de kosten voor een boekhoudprogramma van een bv veel hoger dan voor een zzp’er, maar bij dit boekhoudprogramma blijven de kosten gelijk. Ook als je aan consumenten levert, veel contante transacties hebt of met ‘standaard producten & prijzen werkt’, Myfinance is dan uitermate geschikt.

Het boekhoudprogramma werkt met een web-versie en een handige app. De app kan gebruikt worden om overal direct je bonnetjes in te scannen. De web-versie wordt vooral gebruikt voor het inboeken van overige facturen. Alles wordt veilig opgeslagen, waardoor het niet nodig is om een papieren systeem bij te houden. Jouw btw-aangifte wordt voor je klaargezet, zodat je deze elk kwartaal eenvoudig kunt verzenden. Daarbij heb je altijd een real-time overzicht en rapportages tot je beschikking. Zo weet je op elk moment hoeveel omzet je hebt gedraaid, hoeveel btw er afgedragen moet worden, hoeveel winst je hebt en of er openstaande facturen zijn.

Voordelen van Myfinance

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met boekhouden. Met een aantal voordelen maakt deze boekhoudsoftware een einde aan jouw ergernissen.

Geen boekhoudkennis nodig

Het boekhoudprogramma van Myfinance is zo ingericht dat je geen speciale boekhoudkennis nodig hebt om er gebruik van te kunnen maken. Wanneer je toch twijfelt of alles even graag wilt laten controleren door je boekhouder, dan kun je hem of haar gemakkelijk in laten loggen.

Uitgebreide ondersteuning

Myfinance heeft een kennisbank voor mensen die meer willen weten over het inrichten van de boekhouding. Ook kun je daar terecht voor meer uitleg over bepaalde termen.

Veiligheid boven alles

Myfinance is door professionals ontwikkeld met jarenlange ervaring in het bouwen van software voor banken en andere financiële instellingen. Daarmee is het een veilig online boekhoudprogramma voor zzp’ers. Veiligheid staat dus boven alles!

Waarom kiezen voor Myfinance?

Het is heel gemakkelijk om te starten met een nieuwe boekhouding in Myfinance. Je kunt een beginbalans opzetten en je eigen instellingen aangeven. Wanneer je hier extra hulp bij wil, biedt deze boekhoudpartij een speciaal pakket aan om een vliegende start te kunnen maken.

Wanneer je al je boekhouding in Excel of via een andere tool deed, kun je ook heel gemakkelijk overstappen naar Myfinance. Met de slimme software kun je gemakkelijk de actuele winst- en verliesrekening en balans opstellen. Ook helpt dit programma je met je belastingen en het doen van je btw-aangifte. Als je hier niet uit komt of het teveel gedoe vindt, biedt dit boekhoudprogramma een overstaphulp aan.

Boekhouden wordt een stuk makkelijker wanneer je alles in één systeem kunt doen. Dat is mogelijk bij het online boekhouden van deze partij. Je kunt alles online factureren, waardoor de door jou verstuurde facturen ook direct in je boekhouding worden opgenomen. Verder kun je ook alle facturen en bonnetjes die je ontvangt verwerken. Dit kan heel gemakkelijk met de app en de online versie.

Klanten van Myfinance zijn zeer tevreden over de software. Op de reviewpagina ‘Klanten vertellen’ worden ze namelijk beoordeeld met een 9,4. Hierbij wordt er positief gesproken over de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke software. Daarnaast wordt ook aangegeven dat Myfinance een goede service levert.

Ben je nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn bij Myfinance? Vraag dan nu de gratis proefperiode aan via de button hier rechts. Bevalt het programma? Dan kun je voor slechts 10 euro per maand gebruik maken van dit online boekhoudprogramma. Samen met Myfinance wordt boekhouden eenvoudiger en leuker. Vergelijk verschillende boekhoudprogramma’s hier en kies de meest geschikte voor jou.

e-Boekhouden

Voordelen:
 • Gratis voor startende ondernemers
 • Altijd de laagste-prijsgarantie
 • Razendsnelle helpdesk beschikbaar
 • Altijd op de hoogte door middel van de app

Fiscaal-online

Voordelen:
 • Betrouwbaar met 14 jaar ervaring
 • Duidelijk , transparant & specialist
 • Direct aan de slag met je boekhouding
 • Profiteer van een gratis proefversie

Informer

Voordelen:
 • Veel automaties voor boekhouding
 • Gemakkelijk facturen versturen met één klik
 • In twee minuten klaar met de btw-aangifte
 • Realtime financieel overzicht

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!