Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2

Bunni

Altijd al op zoek geweest naar een boekhoudprogramma die jouw financiële situatie eenvoudig in kaart brengt? Zoek dan niet verder en bekijk de mogelijkheden van Bunni. Hét boekhoudprogramma voor zzp’ers!

Wie is BUNNI?

Het boekhoudprogramma Bunni is er voor elke zelfstandig ondernemer die niet kan boekhouden. Iedere zzp’er kan zich herkennen in de struggle van het boekhouden. De administratie kan een gedoe zijn en negatieve gevolgen hebben als je er een rommeltje van maakt. Bunni ontzorgt je volledig op dat vlak en zorgt ervoor dat jouw boekhouding op het einde van het jaar waterdicht is. De boekhoudsoftware die wordt gebruikt is razendsnel. Het brengt in één oogopslag inzichtelijk welke cijfers voor jou belangrijk zijn als zzp’er. Ook wordt de belastingaangifte ieder kwartaal een eitje met behulp van Bunni.

Voordelen van het boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met boekhouden. Met een aantal voordelen maakt deze boekhoudsoftware een einde aan jouw ergernissen.

Nooit meer een rommelige agenda

Met het boekhoudprogramma van Bunni houd je simpel uren, projecten en ritten bij. Handig voor het opstellen van toekomstige facturen en communicatie met je opdrachtgevers. Daarbij voeg je eenvoudig projecten toe en exporteer je alle uren in één klik. Ook is het mogelijk om op de mobiele app een timer te starten zodat je op de minuut nauwkeurig je werk kunt registreren.

Nooit meer prutsen met facturen

Maak in een mum van tijd facturen en offertes in je eigen ontworpen bedrijfshuisstijl. Het is fiscus-proof dus meteen op te sturen naar je klant, mét betaalverzoek om nog sneller betaald te krijgen.

Nooit meer bonnetjes die rondslingeren

Bunni geeft je de mogelijkheid om al je bonnetjes als zzp’er via de app in te scannen, zodat ze niet meer verloren gaan in je portemonnee. Krijg beter inzicht in je geldstromen en automatiseer je boekhouding met slimme regels.

Waarom kiezen voor BUNNI?

Bunni vervult de behoefte van zzp’ers die niet kunnen boekhouden. Door het gebruik van een begrijpelijke en eenvoudige software wordt boekhouden voor iedere zelfstandig ondernemer begrijpelijk. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar krijg je ook in een oogopslag inzicht in de financiële status van je bedrijf.

Bunni nodigt ondernemers ook graag uit om aan het platform mee te denken. Ze willen in kaart brengen waar het programma verbeterd kan worden en welke functionaliteiten je mist. Op deze manier wilt Bunni hun product optimaliseren. Zo wordt het echt een boekhoudprogramma voor en door zelfstandig ondernemers.

Wat Bunni uniek maakt, is het boekhouden met een knipoog. Ze verplaatsen zich helemaal in de zelfstandig ondernemer en leggen de vinger op de zere plek als het gaat om waarom zzp’ers hulp nodig hebben met boekhouden. Ze stellen zelf ook een hekel te hebben aan boekhouden. Juist daarom willen ze je helpen met een eenvoudig en overzichtelijk programma. Op deze manier voorkom je frustratie en onverwachte problemen rond de financiële cijfers van je bedrijf.

Een voordelige boekhouding

Het boekhoudprogramma is daarbij ook betaalbaar. Bunni gaat voor een onweerstaanbaar aanbod waarbij het de eerste maand gratis is. Concludeer je als zzp’er dat Bunni helemaal goed werkt voor je? Dan betaal je daarna een klein bedrag om het te blijven gebruiken. Ook heeft Bunni extra kosten per transactie. Ze gaan voor goedkoop en simpel.

Bunni heeft tot slot een mooie proefkonijn regeling. Hierbij worden zelfstandig ondernemers beloond die de proefversie van een maand hebben aangevraagd. Ze betalen slechts € 8,- per maand voor de hele looptijd. Een interessante deal als je het ons vraagt. Neem je op een later termijn een abonnement? Dan betaal je 12 euro per maand voor de dienst. Dit is exclusief btw, die als zzp’er aftrekbaar is. Hiermee behoort Bunni tot een van de goedkope boekhoudprogramma’s. Wil je erachter komen of jij het ideale proefkonijn bent? Vraag dan de proefversie aan van een maand en maak boekhouden niet ingewikkelder dan het is.

De belangrijkste functionaliteiten van Bunni:

 • Urenregistratie
 • Rittenregistratie
 • Facturen & Offertes
 • Boekhouden

Wil je toch andere boekhoudprogramma’s vergelijken op prijs en aanbod? Bekijk dan onze vergelijkingspagina en kom erachter welk softwarepakket het beste bij jou past. Blijf daarnaast op de hoogte van alles wat je moet weten over zzp-belasting.

e-Boekhouden

Voordelen:
 • Gratis voor startende ondernemers
 • Altijd de laagste-prijsgarantie
 • Razendsnelle helpdesk beschikbaar
 • Altijd op de hoogte door middel van de app

MoneyMonk

Voordelen:
 • Werk samen met je boekhouder
 • Gratis persoonlijke opstartservice
 • Transacties verwerken met één klik
 • Tijd besparen door automatisering

SnelStart

Voordelen:
 • Veelzijdig boekhoudprogramma
 • Uitgebreide mogelijkheden
 • Makkelijk te begrijpen boekhoudpakket
 • Geschikt voor elk type bedrijf

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!