Bunni

Altijd al op zoek geweest naar een boekhoudprogramma die jou financiële situatie eenvoudig in kaart brengt? Helemaal klaar met de financiële rompslomp rondom het bijhouden van je financiën in Excel sheets en het bewaren van bonnetjes? Zoek dan niet verder en bekijk de mogelijkheden van het online boekhoudprogramma Bunni.

Wie is Bunni?

Het boekhoudprogramma Bunni is er voor elke zelfstandig ondernemer die niet kan boekhouden. Ze ontzorgen je volledig op dat vlak en zorgen ervoor dat jouw boekhouding op het einde van het jaar waterdicht is. De boekhoudsoftware die wordt gebruikt is razendsnel. Het brengt je in één oogopslag inzichtelijk welke cijfers voor jou belangrijk zijn als zzp’er. Ook wordt het doen van de aangifte voor omzetbelasting ieder kwartaal een eitje met behulp van deze partij.

Voordelen van het boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met boekhouden. Met een aantal voordelen maakt deze boekhoudsoftware een einde aan jouw ergernissen.

Nooit meer een rommelige agenda

Met het boekhoudprogramma van Bunni houd je simpel uren, projecten en ritten bij. Handig voor het opstellen van toekomstige facturen en communicatie met je opdrachtgevers.

Nooit meer prutsen met facturen

In een mum van tijd een factuur in je eigen bedrijfshuisstijl. Fiscus-proof, dus meteen op te sturen naar je klant.

Nooit meer bonnetjes die rondslingeren

Bunni geeft je de mogelijkheid om al je bonnetjes als zzp’er via de app in te scannen, zodat ze niet meer verloren gaan in je portemonnee.

Waarom kiezen voor Bunni?

Bunni vervult de behoefte van zzp’ers die niet kunnen boekhouden. Door het gebruik van een begrijpelijke en eenvoudige software wordt boekhouden voor iedere zelfstandig ondernemer begrijpelijk. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar krijg je ook meteen inzicht in hoe het gaat met je bedrijf in één oogopslag. Het programma nodigt ondernemers ook graag uit om het platform mee te denken. Waar het beter kan en welke functionaliteiten ze missen. Zo wordt het echt een boekhoudprogramma voor en door zelfstandig ondernemers.

Het boekhoudprogramma is daarbij ook betaalbaar. Deze partij gaat voor een onweerstaanbaar aanbod waarbij de eerste maand gratis is. Concludeer je als zzp’er dat Bunni helemaal goed voor je werkt? Dan betaal je daarna een klein bedrag om het te blijven gebruiken. Ook heeft het programma geen extra kosten per transactie. Ze gaan voor goedkoop en simpel. Wat dit online boekhoudprogramma uniek maakt, is het boekhouden met een knipoog. Ze verplaatsen zich helemaal in de zelfstandig ondernemer en leggen de vinger op de zere plek als het gaat om waarom zzp’ers hulp nodig hebben bij het boekhouden.

Bunni heeft tot slot een mooie proefkonijn-regeling. Hierbij worden zelfstandig ondernemers beloond die de proefversie van één maand hebben aangevraagd. Ze betalen slechts € 8,- per maand voor de hele looptijd. Een interessante deal als je het ons vraagt. De belangrijkste functionaliteiten van de boekhoudsoftware:

  • Urenregistratie
  • Rittenregistratie
  • Facturen & Offertes
  • Boekhouden

Wil je erachter komen of jij het ideale proefkonijn bent? Vraag dan de gratis proefversie aan van één maand en maak boekhouden niet ingewikkelder dan het is.