Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Financieel » Boekhoudprogramma » e-Boekhouden

e-Boekhouden.nl

Als zzp’er is het erg fijn inzicht te hebben in de financiële resultaten van je onderneming. Maar als je dit niet zelf kan, is het slim om een partij in te schakelen die hier verstand van heeft. Gelukkig zijn er genoeg boekhoudprogramma’s die jou financiële situatie eenvoudig in kaart kunnen brengen, zo ook e-Boekhouden.

Wie is e-Boekhouden?

Op zoek naar een boekhoudprogramma?E-Boekhouden.nlbiedt ondernemend Nederland sinds 2002 een betaalbare boekhoudoplossing voor onder meer het in kaart brengen van je belastingen die intuïtief en eenvoudig werkt. Boekhoudkennis is dus niet nodig! Je boekhouding is binnen no-time in orde. E-Boekhouden.nl biedt boekhouden en factureren aan op een manier die iedereen begrijpt.

In 2021 is e-Boekhouden.nl verkozen als Beste Boekhoudprogramma voor ZZP & MKB. Ook op vergelijkingssites komt e-Boekhouden.nl naar voren als beste getest.

Voordelen van het boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl

E-boekhouden.nl heeft een aantal voordelen waar iedere zzp’er baat bij heeft. Zo wordt boekhouden eenvoudig en misschien zelfs leuk.

Modern

Koppeling met alle banken

Deskundig

Razendsnelle helpdesk

Betaalbaar

Laagste-prijsgarantie

Voordelig

Geen hoge aanschafkosten

Eenvoudig

Ongekend makkelijk boekhouden

Inzicht

Overzichtelijke financiële rapportages

Officieel

Erkend door de Belastingdienst

Flexibel

Geen jaarcontract

Snel

Werk efficiënter en bespaar tijd

Waarom kiezen voor e-Boekhouden.nl?

E-Boekhouden.nl is afgestemd op de wensen van zzp’ers, zoals urenregistratie, facturatie, en btw-aangifte. Het bespaart veel kosten en tijd met de online administratie in vergelijking tot het handmatig bijhouden van je boekhouding. Ook krijg je meteen meer inzicht in de kosten en opbrengsten van je bedrijf.

Het boekhoudprogramma is makkelijk in gebruik, en speciaal voor kleine ondernemers met een minimaal budget voor een boekhoudpakket. Ze bieden een persoonlijke helpdesk aan waar je als zzp’er gemakkelijk en snel met je vragen terecht kunt. Ook bieden ze een uitgebreide en complete online kennisbank met voorbeelden en tips voor wanneer je even snel iets op wilt zoeken.

Met het boekhoudprogramma voor zzp’ers zul je minder zorgen hebben, geld besparen en meer tijd overhouden om je aandacht volledig te kunnen richten op je bedrijf. Het online boekhoudprogramma voor zzp’ers is niet alleen compleet, maar vooral ook eenvoudig te gebruiken. De administratie hoeft niet meer grotendeels uitbesteed te worden aan je boekhouder of accountant. De online software doet al het werk. Je verstuurt met een simpele druk op de knop zelfs de btw-aangifte.

Als zzp’er ben je volgens de Belastingdienst verantwoordelijk voor een goede boekhouding, e-Boekhouden.nl ondersteunt je hierbij. Met de moderne functies kun je sneller en goedkoper een professionele boekhouding voeren. Vergeet alle volle mappen met papierwerk en bonnetjes, want nu kun je alles veilig en geordend online opslaan. Zo kun je bijvoorbeeld inkoop- en verkoopfacturen snel inboeken en terugvinden in het digitale archief. Ook krijg je via de mobiele app inzicht in je boekhouding door bij- en afschrijvingen te bekijken en gewerkte uren bij te werken.

Proefperiode voor zzp'ers

Voor bedrijven die al een langere periode zakelijk actief zijn biedt e-Boekhouden.nl een proefperiode van 14 dagen. Wanneer je korter dan 15 maanden geleden met je bedrijf gestart bent, dan is het boekhoudprogramma gedurende de eerste 15 maanden van je onderneming volledig gratis en geheel vrijblijvend! Je kunt dan zonder beperkingen online boekhouden en factureren, inclusief alle geavanceerde functies als bankkoppelingen, scan & herken en gebruik van de mobiele app.

Veilig & beetrouwbaar

Iedere 10 minuten wordt er een back-up gemaakt en door automatische updates is het boekhoudsoftware altijd up-to-date. Met meerdere digitale veiligheidsmaatregelen is je informatie goed beschermd en het systeem is beveiligd tegen hackers. e-Boekhouden.nl is in het bezit van het Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden.

  • Veiligheid
  • Gebruiksgemak
  • Service

Ben je ervan overtuigd dat e-Boekhouden.nl bij je past? Vraag dan nu de proefversie aan en maak de eerste 15 maanden dat je in staat geschreven bij de KVK gratis gebruik van het boekhoudprogramma.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

GRATIS:ZZP-VRIENDEN PAKKET