Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Financieel » Boekhoudprogramma » e-Boekhouden

e-Boekhouden.nl

Als zzp’er is het fijn inzicht te hebben in de financiële resultaten van je onderneming. Vind je de boekhouding veel werk, ingewikkeld en saai? Door middel van een boekhoudprogramma heb je snel een heldere en foutloze administratie.

Wie is e-Boekhouden?

e-Boekhouden.nl biedt ondernemend Nederland sinds 2002 een betaalbare boekhoudoplossing. Ze zijn een van de grootste en meest gekozen softwarepakketten op het gebied van online boekhouden. Door middel van het boekhoudprogramma van e-Boekhouden.nl is het maken van facturen, offertes, urenregistraties en de belasting een fluitje van een cent. e-Boekhouden.nl biedt online boekhouden aan op een manier die iedereen begrijpt: eenvoudig, betaalbaar en leuk voor iedereen.

Het boekhoudprogramma van e-Boekhouden.nl is er voor de ondernemers. Daarom zijn ze constant bezig de software te ontwikkelen. Service, toegankelijkheid en gebruiksgemak is wat centraal staat bij e-Boekhouden.nl. Je profiteert al van 15 maanden gratis e-Boekhouden.nl als startende ondernemer, bekijk dus snel de voorwaarden.

Probeer nu 15 maanden gratis bij e-Boekhouden.nl

In 2021 is e-Boekhouden.nl verkozen als Beste Boekhoudprogramma voor ZZP & MKB. Ook op vergelijkingssites komt e-Boekhouden.nl naar voren als beste getest.

Voordelen van het boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl

e-boekhouden.nl heeft een aantal voordelen waar iedere zzp’er baat bij heeft. Zo wordt boekhouden eenvoudig en misschien zelfs leuk.

Modern

Koppeling met alle banken

Deskundig

Razendsnelle helpdesk

Betaalbaar

Laagste-prijsgarantie

Voordelig

Geen hoge aanschafkosten

Eenvoudig

Ongekend makkelijk boekhouden

Inzicht

Overzichtelijke financiële rapportages

Officieel

Erkend door de Belastingdienst

Flexibel

Geen jaarcontract

Snel

Werk efficiënter en bespaar tijd

Waarom kiezen voor e-Boekhouden.nl?

e-Boekhouden.nl is afgestemd op de wensen van zzp’ers. De functies zijn erg uitgebreid, zoals urenregistratie, facturatie, en btw-aangifte. Het bespaart veel kosten en tijd met de online administratie in vergelijking tot het handmatig bijhouden van je boekhouding. Ook krijg je meteen meer inzicht in de kosten en opbrengsten van je bedrijf.

Het boekhoudprogramma is makkelijk in gebruik, en speciaal voor kleine ondernemers. e-Boekhouden.nl biedt een persoonlijke helpdesk aan waar je als zzp’er gemakkelijk en snel met je vragen terecht kunt. Ook bieden ze een uitgebreide en complete online kennisbank met voorbeelden en tips voor wanneer je even snel iets op wilt zoeken.

Met het boekhoudprogramma voor zzp’ers zul je minder zorgen hebben, geld besparen en meer tijd overhouden om je aandacht volledig te kunnen richten op je bedrijf. De functies van het online boekhoudprogramma voor zzp’ers zijn niet alleen compleet, maar ook eenvoudig te gebruiken. De administratie hoeft niet meer grotendeels uitbesteed te worden aan je boekhouder of accountant. De online software doet al het werk. Je verstuurt met een simpele druk op de knop zelfs de btw-aangifte.

Als zzp’er ben je volgens de Belastingdienst verantwoordelijk voor een goede boekhouding, e-Boekhouden.nl ondersteunt je hierbij. Met de moderne functies kun je sneller en goedkoper een professionele boekhouding voeren. Vergeet alle volle mappen met papierwerk en bonnetjes, want nu kun je alles veilig en geordend online opslaan. Zo kun je bijvoorbeeld inkoop- en verkoopfacturen snel inboeken en terugvinden in het digitale archief. Ook krijg je via de mobiele app inzicht in je boekhouding door bij- en afschrijvingen te bekijken en gewerkte uren bij te werken.

Proefperiode voor zzp'ers

Wanneer je korter dan 15 maanden geleden met je bedrijf gestart bent, heeft e-Boekhouden.nl voor startende zzp’ers een mooie actie! Dan is het boekhoudprogramma gedurende de eerste 15 maanden van je onderneming volledig gratis en geheel vrijblijvend! Je kunt dan zonder beperkingen online boekhouden en factureren, inclusief alle geavanceerde functies als bankkoppelingen, scan & herken en gebruik van de mobiele app.

Veilig & beetrouwbaar

Iedere 10 minuten wordt er een back-up gemaakt en door automatische updates is de boekhoudsoftware altijd up-to-date. Met meerdere digitale veiligheidsmaatregelen is je financiële situatie goed beschermd en het systeem is beveiligd tegen hackers. e-Boekhouden.nl is in het bezit van het Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden.

 • Veiligheid
 • Gebruiksgemak
 • Service
 • Veiligheid
 • Gebruiksgemak
 • Service

Ben je ervan overtuigd dat e-Boekhouden.nl bij je past? Vraag dan nu de proefversie aan en maak de eerste 15 maanden dat je in staat geschreven bij de KVK gratis gebruik van het boekhoudprogramma.

MoneyMonk

Voordelen:
 • Werk samen met je boekhouder
 • Gratis persoonlijke opstartservice
 • Transacties verwerken met één klik
 • Tijd besparen door automatisering

SnelStart

Voordelen:
 • Veelzijdig boekhoudprogramma
 • Uitgebreide mogelijkheden
 • Makkelijk te begrijpen boekhoudpakket
 • Geschikt voor elk type bedrijf

Fiscaal-online

Voordelen:
 • Betrouwbaar met 14 jaar ervaring
 • Duidelijk , transparant & specialist
 • Direct aan de slag met je boekhouding
 • Profiteer van een gratis proefversie

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!