Home » Over Ons

Over ons

ZZP Vrienden is het platform voor alle zzp’ers. Een van onze kernwaarden is het gevoel van saamhorigheid. Bij ZZP Vrienden doe je ondernemen namelijk niet alleen. Iedere zzp’er die informatie, ondersteuning, tips of advies kan gebruiken met betrekking tot ondernemerschap, zien wij als een ‘ZZP Vriend’. En net als echte vrienden helpen we om het beste in elkaar naar boven te halen. ZZP Vrienden is de informatieve partner voor zelfstandig ondernemers!

ZZP Vrienden over ons

Kernwaardes

Binnen het zzp platform ZZP Vrienden staan een aantal kernwaarden centraal. Dit zijn volgende:

Transparant

Ons belangrijkste bestaansrecht is het inzichtelijk maken van wat er allemaal bij het ondernemen komt kijken. Van algemene informatie over hoe te starten als zelfstandig ondernemer tot informatie over hoe je je geld zaken het beste kunt regelen. Bij ZZP Vrienden staat het delen van al deze informatie op een transparante manier hoog in het vaandel.

Toegankelijk

ZZP Vrienden is een platform voor iedere zzp’er. Hierbij maken we geen onderscheid en zijn we toegankelijk voor iedereen. De naam zegt het al, ZZP Vrienden is de online compagnon bij wie je terecht kunt voor alle informatie over ondernemerschap.

Opportunistisch

Bij ZZP Vrienden gaan we net als iedere zzp’er geen uitdaging uit de weg. In iedere uitdaging zien we namelijk een kans om die om te zetten tot iets moois. Zo geven wij graag zzp’ers de kans om zich via het platform te presenteren. We zijn dus ook de netwerkpartner die je goed kunt gebruiken.

Waarom

Onze belangrijkste meerwaarde die we bieden is de informatievoorziening met betrekking tot het ondernemen. Onze ambitie is om door te groeien tot een community waar zzp’ers terecht kunnen voor alle informatie die ze nodig hebben in hun ondernemerschap. Zodat onze visie om alle zzp’ers in Nederland zich volledig te laten focussen op hun kerntaak: ondernemen, tot zijn recht komt.

We zijn er voor ondernemers, door ondernemers

ZZP Vrienden
over ons ZZP Vrienden