Banners ZZP Vrienden website_Blogs
Home » Over Ons

Over ons

ZZP Vrienden is het platform voor alle zzp’ers. Een van onze kernwaarden is het gevoel van saamhorigheid. Bij ZZP Vrienden doe je ondernemen namelijk niet alleen. Iedere zzp’er die informatie, ondersteuning, tips of advies kan gebruiken met betrekking tot ondernemerschap, zien wij als een ‘ZZP Vriend’. En net als echte vrienden helpen we elkaar om de beste ondernemer in jezelf naar boven te halen. ZZP Vrienden is de informatieve partner voor zelfstandig ondernemers!

ZZP Vrienden over ons

Kernwaardes

Binnen het zzp platform ZZP Vrienden staan een aantal kernwaarden centraal. Dit zijn volgende:

Transparant

Ons belangrijkste bestaansrecht is het inzichtelijk maken van wat er allemaal bij het ondernemen komt kijken. Van algemene informatie over starten als zelfstandig ondernemer tot informatie over hoe je je geld zaken het beste kunt regelen. Bij ons platform vinden we het belangrijk dat deze informatie op een transparante manier gedeeld wordt.

Toegankelijk

ZZP Vrienden is een platform voor iedere zzp’er. Hierbij maken we geen onderscheid en zijn we toegankelijk voor iedereen. De naam zegt het al, ZZP Vrienden is de online compagnon bij wie je terecht kunt voor alle informatie over ondernemerschap.

Vindingrijk

Bij ZZP Vrienden gaan we net als iedere zzp’er geen uitdaging uit de weg. In iedere uitdaging zien we namelijk een kans om deze om te zetten tot iets moois. We denken in oplossingen en komen met creatieve concepten. Zo geven wij zzp’ers graag de kans om zich via het platform te presenteren. We zijn de netwerkpartner die je goed kunt gebruiken.

Waarom

Onze belangrijkste meerwaarde die we bieden is de informatievoorziening met betrekking tot het ondernemen. Onze ambitie is om door te groeien tot een community waar zzp’ers terecht kunnen voor alle informatie die ze nodig hebben in hun ondernemerschap. Zodat onze visie om alle zzp’ers in Nederland zich volledig te laten focussen op hun kerntaak: ondernemen, tot zijn recht komt.

Onderdeel van Happy Talents

Het platform ZZP Vrienden is onderdeel van Happy Talents. Het opleidingsbureau voor all-round marketeers. Samen met 40+ enthousiaste en leergierige online marketeers die gezamenlijk dezelfde passie hebben: Ondernemen! Daarmee is ook het idee van ZZP Vrienden ontstaan om één groot ondernemerscommunity te creëren waarbij we zzp’ers voorzien van alle informatie over ondernemerschap. We gaan regelmatig in gesprek met zzp’ers om het platform aan te laten sluiten op de behoefte bij de doelgroep. Zo creëren we het gevoel: ‘Voor ondernemers, door ondernemers’.

Voor ondernemers, door ondernemers

ZZP Vrienden
over ons ZZP Vrienden