Banners ZZP Vrienden website_Zakelijk leasen

Justlease

Je wilt een auto gaan leasen, maar er zijn zo veel leasemaatschappijen. Welke kies je en wat is een verstandige keuze die past bij jouw onderneming? Kijk naar de verschillende opties die er zijn, welke keuzes je moet maken en wat nu écht aansluit op jouw onderneming. Als ondernemer wil je zorgeloos auto kunnen rijden en in dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn van zakelijk leasen bij Justlease.

Wie is Justlease?

Justlease is een dochteronderneming van Terberg Business Lease Group en heeft al 45 jaar lease kennis. Zij zijn specialisten in zakelijk leasen en adviseren over alle mogelijkheden voor een zakelijke leaseauto. Dagelijks werken zij met 120 collega’s om jou als ondernemer van alle zorgen te ontlasten en je een fijne ervaring te bieden met zakelijk leasen.

Justlease heeft een uitgebreid assortiment zakelijke leaseauto’s. Zij bieden mobiliteitsoplossingen door volledig te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Jij kiest namelijk welke keuzes je maakt zoals benzine of elektrisch rijden, een contractduur van één jaar of langer, het merk en model van de auto en of het bijvoorbeeld een nieuwe zakelijke leaseauto betreft of een occasion. Justlease is flexibel, zo kun je eenvoudig je kilometers instellen via de app, de auto ‘upgraden’ of afstand doen van je contract.

Justlease heeft een handige tool, met de carculator kun je namelijk op een snelle en overzichtelijke manier je zakelijke leaseauto samenstellen. Kies het merk van de auto, het type brandstof, wat voor soort auto je wilt zoals een stationwagon of sport vehicle. Bepaal daarnaast of je een schakel of automaat wilt, hoeveel km er op de teller mag staan en vervolgens komen de prijzen eruit rollen.

zzp autolease - nissan

Voordelen van de auto leasepartij

Zakelijk leasen biedt vele voordelen waar je wellicht nog niet aan gedacht had. Een zakelijke leaseauto is handig en in veel gevallen essentieel om je werkzaamheden uit te kunnen voeren. Een grote investering voor een auto is niet het eerste waar je op zit te wachten, dus de uitkomst is: zakelijk leasen. Zo hoef je voor je auto geen grote investering in één keer te doen, je hebt geen onderhoudsrisico of restwaarde van de auto.

Bij zakelijk leasen betaal je maandelijks een vast bedrag voor je zakelijke leaseauto. Wanneer je zakelijk leaset, heb je fiscale voordelen waar je op moet letten. De leasekosten zijn namelijk aftrekbaar van de bedrijfswinst, hetzelfde geldt voor parkeerkosten en brandstof. Daarnaast kun je de btw van je leasefactuur terugvragen. Je moet er alleen wel op letten dat je bijtelling betaalt voor het rijden van je zakelijke leaseauto omdat je de auto ook privé zult gebruiken.

Als ondernemer wil je flexibel zijn en met een zakelijke leaseauto zit je niet vast aan een investering waar je de komende 10 jaar gebruik van wilt maken. Ook heb je een betere liquiditeitspositie met zakelijk leasen omdat je leaseauto niet op de balans staat.

De meest populaire vorm van zakelijk leasen bij Justlease is Full Operational Lease. Hierbij hoef je geen rekening te houden met kosten voor onderhoud, reparatie en banden. Daarnaast is er haal- en brengservice bij onderhoud. Hoe ideaal is dat! Ook is er pechhulp in andere landen wanneer je een keer op vakantie bent bijvoorbeeld en je langs de kant van de weg komt te staan. Je betaalt bij zakelijk leasen geen wegenbelasting, afschrijving en je bent allrisk verzekerd. Ook krijg je vervangend vervoer na 24 uur. Je bent dus van alle gemakken voorzien.

Waarom Justlease

Justlease heeft voor jou de scherpste aanbiedingen op een rijtje. Zakelijk leasen geeft fiscale voordelen omdat je de kosten voor een zakelijk leasen mag aftrekken van de winst. Met je zakelijke leaseauto heb je de keuze om in een nieuwe auto of een occasion te rijden. Een occasion is een zo goed als nieuwe zakelijke leaseauto wat ervoor zorgt dat je maandbedrag omlaag gaat.

Kies voor Justlease en ga zakelijk leasen op een slimme en betaalbare manier. Wil je bijvoorbeeld altijd in een nieuwe auto kunnen rijden of wil je zorgeloos voor een aantrekkelijkere prijs in een occasion of in een elektrische auto rijden? Dat kan allemaal voor een vast maandbedrag. Bekijk ook scherpe aanbiedingen die Justlease te bieden heeft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Justlease voor het beste advies. Zo kom je tot een leasecontract dat aan al je eisen voldoet. Dit contract betreft het maandbedrag dat jij moet betalen en de voorwaarden die daarbij horen. Dit bedrag is gebaseerd op basis van het merk en model auto, de kilometerstand, de duur van je contract en andere extra’s zoals een tankpas. Daarnaast bepaal je met het type leasecontract zoals Full Operational Lease waarbij alle risico’s en extra kosten bij de leasemaatschappij liggen.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!