Banners ZZP Vrienden website_Zakelijk leasen

XLLease

Als zelfstandig ondernemer komt het ongetwijfeld wel eens voor dat je voor nieuwe opdrachten regelmatig onderweg bent. Om hier een auto voor aan te schaffen is financieel gezien niet heel aantrekkelijk. Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om auto’s te leasen als zzp’er. Bekijk de mogelijkheden bij XLLease.

Wie is XLLease?

XLLease staat bekend als het multimerk autoleasebedrijf van ondernemend Oost-Nederland. Als zzp’er kun je bij deze partij auto’s van elk merk leasen, waardoor je altijd een auto kunt leasen die bij jou past. Deze autolease partij is met name in het Oosten van het land actief, maar opereert ook landelijk op een aantal andere plekken. Bij XLLease staat de zelfstandig ondernemer voorop met een persoonlijke betrokkenheid en heldere communicatie. Het bedrijf denkt altijd met je mee en gaat op zoek naar een complete oplossing voor zowel de korte als lange termijn.

Voordelen van de autoleasepartij XLLease

Deze autoleasemaatschappij focust zicht op het belang van jou als zelfstandig ondernemer en biedt hierbij ook een aantal voordelen aan.

Regionaal actief in Oost-Nederland, ondersteund door landelijke partners

Met de keuze voor XLLease weet je zeker dat deze partij in de buurt zit, of je nu woont in Oost-Nederland of een ander deel van het land. Met een landelijke dekking door krachtige partners is deze autolease partij altijd bereikbaar.

Uitstekende kwaliteit - prijs - service verhouding

Dit autoleasebedrijf staat garant voor kwaliteit. Door jaren ervaringen en de klantgerichte aanpak is er sprake van een goede prijs-kwaliteitverhouding voor elke zzp’er. Ze zijn dan ook trots op de klantbeoordeling van 8.1. Vergelijk gerust andere leasemogelijkheden, om zeker te zijn dat je de beste kiest voor jouw onderneming.

Transparante werkwijze

Bij XLLease staat openheid voorop. Wil je een auto aanschaffen? Dan is leasen waarschijnlijk goedkoper dan geld lenen voor het aanschaffen van een eigen auto. XLLease is daarin ook erg transparant. Ze willen graag dat een zelfstandig ondernemer niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarom bieden ze contracten aan zonder haken of ogen.

Persoonlijk contact in de vorm van een vast klantenteam

Bij deze autolease partij is de klant koning. XLLease vindt het belangrijk dat de zzp’er gehoord wordt en helpt je daarom met je problemen in de vorm van een vast klantenteam dat 24/7 bereikbaar is. Je vindt het telefoonnummer meteen op de website. Ze hebben ook een telefoonnummer voor pech onderweg. Heb je een minder dringende vraag? Dan mag je ook altijd een mail sturen of het contactformulier invullen.

Innovatief in product en dienstverlening

Net als bij ondernemers staat innovatie bij XLLease ook centraal. Verder blijven door ontwikkelen en steeds vernieuwde en verbeterde services leveren is van belang voor deze autoleasemaatschappij.

Een handige app

Wanneer je XLLease gebruikt, kun je gebruikmaken van een handige app. Ook kun je op de website direct de volledige voorraad bekijken per automerk. Neem gerust de tijd om lekker op de website te scrollen en jouw volgende auto uit te zoeken. Daarbij is de website gemakkelijk in gebruik en helpt deze bij het vinden van de geschikte auto.

Maatwerk met een oplossingsgerichte service

Als zelfstandig ondernemer moet je aan veel aspecten denken wanneer je een auto gaat leasen. Denk aan lopende verzekeringen, kilometers, heffing en nog meer. XLLease luistert graag naar jouw wensen en behoeftes en probeert een totaaloplossing te vinden waar jij als zelfstandig ondernemer tevreden mee bent. Deze autoleasemaatschappij probeert je behoefte zo goed mogelijk in kaart te brengen. Ook de mogelijkheden zijn enorm. Kies je voor occasion lease, operational lease en wil je het liefst elektrisch rijden? Dat kan bij XLLease. Of je nu kiest uit de aanwezige voorraad om mee te nemen op vakantie, of graag je eigen auto uitkiest voor dagelijks gebruik. Je hoeft je geen zorgen te maken over de opties.

Waarom XLLease?

XLLease is de autolease partij voor als zzp’er wanneer je op zoekt bent naar zakelijke leaseoplossingen. Het bedrijf is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services waardoor de kwaliteit die geleverd wordt hoog is.

Behalve dat onderscheidt XLLease zich ook in het persoonlijke aspect. Je bent namelijk geen nummertje. Binnen deze autolease partij kijken ze echt naar jou om en gaan ze met jou één op één in gesprek over de wensen en behoeften met betrekking tot een leaseauto.

XLLease heeft tot slot ook een breed aanbod aan type auto’s. Zo verkopen ze:

  • Personenwagens (Audi, BMW, Hyundai, Opel, Nissan)
  • Bedrijfswagens (Audi, SEAT, Volkswagen bedrijfswagens)
  • Occasions (Volkswagen, Seat, Skoda, Audi)

De mogelijkheden zijn enorm. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Full operation lease, shortlease, occasion lease, flexible lease en zelfs het leasen van een fiets.

Benieuwd of een auto leasen via XLLease interessant is voor jou als zzp’er? Bekijk dan de mogelijkheden via de button hier rechts.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!