Informer

Ben jij als zelfstandig ondernemer op zoek naar hulp bij het boekhouden? Wil je een einde maken aan het aanmodderen in Excel sheets en minder stress ervaren bij het doen van de aangifte voor je inkomstenbelasting? We raden je aan om eens te kijken naar verschillende online boekhoudprogramma’s. Deze zijn eenvoudig in gebruik zoals de tool Informer.

Wie is Informer?

Informer is het smart online boekhoudprogramma voor iedere ondernemer. Altijd en overal heb je jouw administratie inzichtelijk als zzp’er. Innovatie staat bij Informer op 1. Ze zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen waar de zelfstandig ondernemer het meeste baat bij heeft. Hierdoor kun je focussen op je grootste passie: ondernemen!

Voordelen van het boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met boekhouden. Met een aantal voordelen maakt deze software een einde aan jouw boekhoudproblemen.

Razendsnel en op een veilige manier factureren

Met Informer is het versturen van facturen een eitje. Door de snelle tool is de juiste factuur verstuurd met één klik.

Banktransacties worden automatisch bijgehouden en verwerkt

Dit programma zorgt ervoor dat jij volledig inzicht hebt in jouw banktransacties. Zo weet je precies wat er op welk moment op je rekening staat.

Realtime en hands-on financiële van jouw financiën

Iedere moment van de dag inzicht hebben in jouw financiële situatie? Informer zorgt voor hands-on financiële overzichten, zodat je weet wat er speelt.

Waarom kiezen voor Informer?

Wat Informer belangrijk vindt voor jou als zzp’er is dat je je boekhouding altijd bij de hand hebt. Zodat je altijd hands-on kunt schakelen over je financiën. Maar wat houdt dit in:

Whatsappen met je boekhouding
Houdt je boekhouding eenvoudig bij met behulp van Whatsapp. Categoriseer bonnetjes en facturen onder de juist groep, zodat je ze eenvoudig terugvindt.

Onderweg je facturen maken en versturen
Waar je ook bent als zzp’er je kunt op iedere moment van de dag een factuur opmaken en versturen naar een opdrachtgever.

Overal en altijd inzicht in jouw administratie
Door een eenvoudig en overzichtelijk dashboard kun je als zelfstandig ondernemer in één oogopslag zien hoe je financiën ervoor staan.

Direct bonnen en inkoopfacturen in je boekhouding
Maak foto’s van je tankbonnen en voeg ze eenvoudig toe aan je digitale administratie.

Bij Informer staat ondernemen op een duurzame en verantwoorde manier centraal. Daarbij heb je als zzp’er de mogelijkheid om via deze partij je steentje bij te dragen aan het milieu door middel van één van deze initiatieven

  • Verlaag je Co2 uitstoot
  • Plant gratis je eigen boom
  • Zorg voor papierverspilling door online te factureren

Informer is een populair boekhoudprogramma onder zzp’er. Gemiddeld scoort het programma namelijk een 8+ met 769 reviews.

Wil je erachter komen of het boekhoudprogramma Informer bij je past? Vraag dan nu de 30 dagen gratis proefversie aan via de button hier rechts en ontdek de wereld van smart online boekhouden.