Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2

Informer

Ben jij als zelfstandig ondernemer op zoek naar hulp bij het boekhouden? Wil je een einde maken aan het aanmodderen in Excel sheets en minder stress ervaren bij het doen van de aangifte voor bijvoorbeeld je inkomstenbelasting? We raden je aan om eens te kijken naar verschillende online boekhoudprogramma’s. Deze zijn eenvoudig in gebruik. Een goed voorbeeld is het boekhoudprogramma Informer.

Wie is Informer?

Informer is het smart online boekhoudprogramma voor iedere ondernemer. Altijd en overal heb je jouw administratie inzichtelijk als zzp’er. Bij Informer zijn ze altijd op zoek naar innovatieve oplossingen waar de zelfstandig ondernemer het meeste baat bij heeft. Hierdoor kun je focussen op je grootste passie: ondernemen!

Daarbij focust Informer zich op drie pijlers, namelijk: snel, geautomatiseerd en altijd correct. Door middel van realtime accounting heb jij beschikking over de meest actuele cijfers van jouw administratie. Bij Informer doen ze er alles aan om fouten in jouw boekhouden te voorkomen. Zij bieden je deskundige hulp, direct vanuit de belastingdienst. Ook wil Informer impact maken op klimaatverandering, door duurzaam te werk te gaan. Zij proberen op verschillende manieren de CO2-uitstoot van zichzelf en hun klanten te compenseren.

Voordelen van het boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met boekhouden. Met een aantal voordelen maakt deze software een einde aan jouw boekhoudproblemen. Benieuwd naar de voordelen? Probeer Informer 30 dagen gratis uit!

Razendsnel en op een veilige manier factureren

Door de snelle tool is de juiste factuur verstuurd met één klik.In een recordtempo van 2 minuten je btw-aangifte geregeld

Eenvoudig en snel stel jij een overzichtelijke aangifte op.

Banktransacties worden automatisch bijgehouden en verwerkt

Dit programma zorgt ervoor dat jij volledig inzicht hebt in jouw banktransacties. Zo weet je precies wat er op welk moment op je rekening staat.

Realtime en hands-on financiële van jouw financiën

Iedere moment van de dag inzicht hebben in jouw financiële situatie? Informer zorgt voor hands-on financiële overzichten, zodat je weet wat er speelt.

Waarom kiezen voor Informer?

Wat Informer belangrijk vindt voor jou als zzp’er is dat je je boekhouding altijd bij de hand hebt. Zodat je altijd hands-on kunt schakelen over je financiën. Maar wat houdt dit in?

Whatsappen met je boekhouding

Houd je boekhouding eenvoudig bij met behulp van Whatsapp. Categoriseer bonnetjes en facturen onder de juist groep, zodat je ze eenvoudig terugvindt.

Onderweg je facturen maken en versturen

Waar je ook bent als zzp’er, je kunt op iedere moment van de dag een factuur opmaken en versturen naar een opdrachtgever.

Overal en altijd inzicht in jouw administratie

Door gebruik te maken van een eenvoudig en overzichtelijk dashboard kun je als zelfstandig ondernemer in één oogopslag zien hoe je financiën ervoor staan.

Direct bonnen en inkoopfacturen in je boekhouding

Met je leaseauto getankt? Maak foto’s van je tankbonnen en voeg ze eenvoudig toe aan je digitale administratie.

Het complete pakket van Informer bestaat uit verschillende tools en functies. Naast de benoemde functionaliteiten zijn er ook andere tools, zoals herinneringen en aanmaningen, bankadministratie, accounting en relatiebeheer. Ook kan er een koppeling worden gemaakt tussen jouw bank, webshop of betaalprovider. Je kan je boekhouding zelfs in de app bijhouden, zodat je overal toegang hebt tot jouw administratie.

Duurzaam boekhouden

Bij Informer staat ondernemen op een duurzame en verantwoorde manier centraal. Daarbij heb je als zzp’er de mogelijkheid om via deze partij je steentje bij te dragen aan het milieu door middel van één van deze initiatieven:

 • Verlaag je Co2 uitstoot
 • Plant gratis je eigen boom
 • Zorg voor papierverspilling door online te factureren

Daarnaast wilt Informer iets terugdoen voor de maatschappij met hun eigen foundation. Ieder jaar gebruiken zij een deel van hun omzet om projecten over de hele wereld te steunen. Voorbeelden van projecten die zij hebben gesteund zijn het bouwen van waterputten in Bangladesh en er voor zorgen dat meer kinderen in Afrika naar school gaan.

Gratis proefperiode

Wil je erachter komen of het boekhoudprogramma van Informer bij je past? Plan een kennismakingsgesprek in of vraag de 30 dagen gratis proefversie aan via de button hier rechts en ontdek de wereld van slim online boekhouden. Kies je er daarna voor om Informer te gebruiken? Je kunt al gebruik maken van de slimme functies en tools van het basispakket voor slechts 12 euro per maand.Informer is een populair boekhoudprogramma onder zzp’ers. Gemiddeld scoort het programma namelijk een 8+ met 831 reviews.

Probeer 30 dagen gratis Informer

ZZP Vrienden helpt je graag met alle informatie over ondernemer zoals het starten als ondernemer, marketing tips, hoe je je financien bij kunt houden en meer! Dus houd de website in de gaten, of lees de blogs.

Toch nog niet zeker of Informer bij je past?

Vergelijk Informer met andere boekhoudprogramma’s.

e-Boekhouden

Voordelen:
 • Gratis voor startende ondernemers
 • Altijd de laagste-prijsgarantie
 • Razendsnelle helpdesk beschikbaar
 • Altijd op de hoogte door middel van de app

MoneyMonk

Voordelen:
 • Werk samen met je boekhouder
 • Gratis persoonlijke opstartservice
 • Transacties verwerken met één klik
 • Tijd besparen door automatisering

SnelStart

Voordelen:
 • Veelzijdig boekhoudprogramma
 • Uitgebreide mogelijkheden
 • Makkelijk te begrijpen boekhoudpakket
 • Geschikt voor elk type bedrijf

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!