Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2

Informer

Het boekhoudprogramma Bunni is er voor elke zelfstandig ondernemer die niet kan boekhouden. Iedere zzp’er kan zich herkennen in de struggle van het boekhouden. De administratie kan een gedoe zijn en negatieve gevolgen hebben als je er een rommeltje van maakt. Bunni ontzorgt je volledig op dat vlak en zorgt ervoor dat jouw boekhouding op het einde van het jaar waterdicht is. De boekhoudsoftware die wordt gebruikt is razendsnel. Het brengt in één oogopslag inzichtelijk welke cijfers voor jou belangrijk zijn als zzp’er. Ook wordt de belastingaangifte ieder kwartaal een eitje met behulp van Bunni.

Wie is Informer?

Informer is het smart online boekhoudprogramma voor iedere ondernemer. Altijd en overal heb je jouw administratie inzichtelijk als zzp’er. Bij Informer zijn ze altijd op zoek naar innovatieve oplossingen waar de zelfstandig ondernemer het meeste baat bij heeft. Hierdoor kun je focussen op je grootste passie: ondernemen!

Daarbij focust Informer zich op drie pijlers, namelijk: snelheid, robuustheid en duurzaamheid. Door middel van realtime accounting heb jij beschikking over de meest actuele cijfers van jouw administratie. Bij Informer doen ze er alles aan om fouten in jouw boekhouden te voorkomen. Zij bieden je deskundige hulp direct vanuit de belastingdienst. Ook wilt Informer impact maken op klimaatverandering, door duurzaam te werk te gaan. Zij proberen op verschillende manieren de CO2-uitstoot van zichzelf en hun klanten te compenseren.

Voordelen van het boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met boekhouden. Met een aantal voordelen maakt deze software een einde aan jouw boekhoudproblemen.

Razendsnel en op een veilige manier factureren

Met Informer is het versturen van facturen een eitje. Door de snelle tool is de juiste factuur verstuurd met één klik.In een recordtempo van 2 minuten je btw-aangifte geregeld

Eenvoudig en snel stel jij een overzichtelijke aangifte op.

Banktransacties worden automatisch bijgehouden en verwerkt

Dit programma zorgt ervoor dat jij volledig inzicht hebt in jouw banktransacties. Zo weet je precies wat er op welk moment op je rekening staat.

Realtime en hands-on financiële van jouw financiën

Iedere moment van de dag inzicht hebben in jouw financiële situatie? Informer zorgt voor hands-on financiële overzichten, zodat je weet wat er speelt.

Waarom kiezen voor Informer?

Wat Informer belangrijk vindt voor jou als zzp’er is dat je je boekhouding altijd bij de hand hebt. Zodat je altijd hands-on kunt schakelen over je financiën. Maar wat houdt dit in?

Whatsappen met je boekhouding

Houd je boekhouding eenvoudig bij met behulp van Whatsapp. Categoriseer bonnetjes en facturen onder de juist groep, zodat je ze eenvoudig terugvindt.

Onderweg je facturen maken en versturen

Waar je ook bent als zzp’er, je kunt op iedere moment van de dag een factuur opmaken en versturen naar een opdrachtgever.

Overal en altijd inzicht in jouw administratie

Door gebruik te maken van een eenvoudig en overzichtelijk dashboard kun je als zelfstandig ondernemer in één oogopslag zien hoe je financiën ervoor staan.

Direct bonnen en inkoopfacturen in je boekhouding

Met je leaseauto getankt? Maak foto’s van je tankbonnen en voeg ze eenvoudig toe aan je digitale administratie.

Duurzaam boekhouden

Bij Informer staat ondernemen op een duurzame en verantwoorde manier centraal. Daarbij heb je als zzp’er de mogelijkheid om via deze partij je steentje bij te dragen aan het milieu door middel van één van deze initiatieven:

  • Verlaag je Co2 uitstoot
  • Plant gratis je eigen boom
  • Zorg voor papierverspilling door online te factureren

Daarnaast wilt Informer iets terugdoen voor de maatschappij met hun eigen foundation. Ieder jaar gebruiken zij een deel van hun omzet om projecten over de hele wereld te steunen. Voorbeelden van projecten die zij hebben gesteund zijn het bouwen van waterputten in Bangladesh en er voor zorgen dat meer kinderen in Afrika naar school gaan.

Slimme functies

Het complete pakket bestaat uit verschillende tools en functies. Naast de benoemde functionaliteiten zijn er ook andere tools, zoals herinneringen en aanmaningen, bankadministratie, accounting en relatiebeheer. Ook kan er een koppeling worden gemaakt tussen jouw bank, webshop of betaalprovider.

Wil je erachter komen of het boekhoudprogramma Informer bij je past? Vraag dan nu de 30 dagen gratis proefversie aan via de button hier rechts en ontdek de wereld van smart online boekhouden. Vervolgens maak je gebruik van een basis pakket met slimme functies en tools voor slechts 12 euro per maand. Vergelijk boekhoudprogramma’s, en misschien past Informer wel het best bij jou!

Informer is een populair boekhoudprogramma onder zzp’ers. Gemiddeld scoort het programma namelijk een 8+ met 831 reviews.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

GRATIS:ZZP-VRIENDEN PAKKET