Home » Partner worden

Word partner van ZZP Vrienden!

Wil jij de zichtbaarheid van je website vergroten en meer bezoekers genereren? Wordt dan partner van ZZP Vrienden! Wij voorzien zzp’ers van meer kennis over ondernemerschap en dat kan ook door middel van een blog over jouw expertise als ondernemer. Profiteer van de bezoekers die op ZZP Vrienden komen en geef ook jouw bedrijf een podium.

Wat houd partner zijn van ZZP Vrienden in?

Wij helpen graag met het vergroten van jouw bereik en dat doen we door middel van gastblogs. Je hebt de mogelijkheid om een blog te plaatsen op ons domein en hier krijg je het volgende voor terug:

  • Je bepaalt zelf het onderwerp van de blog en of je deze zelf schrijft of door ons wilt laten schrijven.
  • In de blog staan twee linkjes die verwijzen naar jouw domein. Deze linkjes zorgen ervoor dat de bezoeker wordt doorgestuurd naar jouw website. Door deze linkjes zal ook de Domein-autoriteit van je website worden verhoogd.
  • De blog wordt geschreven met behulp van interne SEO (Search Engine Optimisation) kennis, zodat de blog hoger in Google zal ranken.
  • De blog kan ook gepromoot worden op social media kanalen waarop we meer dan 2000 relevante volgers hebben.

Welke partners zoeken wij?

Je bepaalt zelf uiteraard het onderwerp van de blog. Echter moet dit natuurlijk wel binnen de branche van ons domein vallen. Zorg dus dat het onderwerp van de blog iets te maken heeft met: ondernemen, financiën, marketing, zakelijk, verzekeringen, auto leasen, hypotheken et cetera. Wij hebben als doelgroep zzp’ers en op deze manier kun jij die zzp’ers ook bereiken, dus houd deze doelgroep goed in gedachten. Wie weet haal jij nog extra leads binnen.

Plaats je blog met de volgende opties

Lijkt zo een blog je interessant? Je kunt eenmalig een blog plaatsen, maar we gaan ook samenwerkingen aan om periodiek, zoals iedere maand, een blog te plaatsen. De volgende opties en tarieven zijn mogelijk.

Actie
Prijzen
Schrijf de blog zelf en plaats de blog op de website
€ 120,-
Wij schrijven de blog voor je en plaatsen de blog op de website
€ 150,-
Wij schrijven de blog, plaatsen op de website + promoten op alle social media kanalen
€ 200,-
Langdurige samenwerking: 8 blogs, eens in de twee weken, door ons geschreven
€ 600,-

Interesse? Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar: info@zzpvrienden.nl Bij vragen kunnen we deze uiteraard ook beantwoorden.

Onze huidige partners

Omdat wij een platform zijn voor ondernemers, door ondernemers zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen om onze bezoekers te voorzien van specialistische kennis over onderwerpen binnen je ondernemersreis.

Juliska Petronella

Accountant AA, Profit First Professionial, Winstadviseur, getrouwd met een RA én moeder van 2 jongens (12 en 14 aar). Op mijn vrijedag (vrijdag) help ik op de basisschool bij mij in de wijk kinderen met Pre-Teaching. 

Ik heb al meer dan 14+ jaar ervaring als Accountant AA. Sinds 2020 ben ik mij gaan specialiseren als Profit First Professional & Winstadviseur. Dit doe ik door middel van de Profit First methode. 

Mijn missie is om ondernemers naar een financieel gezond en winstgevend bedrijf te begeleiden met een stevig fundament om deze te kunnen behouden, met als doel (financiële) onafhankelijkheid en zekerheid voor later.

Een bezoekje aan haar website een zeker de moeite waard: www.cijferexpertadministratie.nl

Ondernemers in de zorg

Overweeg jij om te starten als zzp’er in de zorg, maar weet je niet waar je de juiste en betrouwbaarste informatie vandaan kunt halen? En zou jij graag begeleiding hierbij willen? Dan kan Ondernemer in de Zorg jou daar bij helpen! Wij (Samantha en Michelle) zijn twee ervaren zelfstandig ondernemers. Samantha is verpleegkundig specialist en coach en zzp’er in de zorg. Michelle is Online Social Media expert. Speciaal voor toekomstige ondernemers in de zorg. 

Samantha wil je als coach scherp houden en traint jou naar een ondernemersmindset. Zo krijg jij op ieder moment de SUPPORT die jij nodig hebt om een goed bedrijf op te zetten. Ze wil jouw helpen om de beren op de weg te gaan zien als kansen die zich voordoen, zodat jij jouw doel gaat behalen. Met onze hulp kan jij ervoor zorgen dat jij een succesvol zzp’er (ondernemer) in de zorg gaat worden, doordat je dus niet alles zelf of alleen hoeft te doen maar samen door middel van SUPPORT. Wordt jij hier ook enthousiast van? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op met ons team via word@ondernemerindezorg.nl

Of kijk eens op onze website voor meer informatie: www.ondernemerindezorg.nl

Hieronder vind je andere partners waarmee wij samenwerken

Jeffrey Doornbusch
Patrick Maes
Youri van Opdorp
Vorige slide
Volgende slide