Home » Partner worden

Word partner van ZZP Vrienden!

Wil jij de zichtbaarheid van je website vergroten en meer bezoekers genereren? Wordt dan partner van ZZP Vrienden! Wij voorzien zzp’ers van meer kennis over ondernemerschap en dat kan ook door middel van een blog over jouw expertise als ondernemer. Profiteer van de bezoekers die op ZZP Vrienden komen en geef ook jouw bedrijf een podium.

Wat houd partner zijn van ZZP Vrienden in?

Wij helpen graag met het vergroten van jouw bereik en dat doen we door middel van gastblogs. Je hebt de mogelijkheid om een blog te plaatsen op ons domein en hier krijg je het volgende voor terug:

  • Je bepaalt zelf het onderwerp van de blog en of je deze zelf schrijft of door ons wilt laten schrijven.
  • In de blog staan twee linkjes die verwijzen naar jouw domein. Deze linkjes zorgen ervoor dat de bezoeker wordt doorgestuurd naar jouw website. Door deze linkjes zal ook de Domein-autoriteit van je website worden verhoogd.
  • De blog wordt geschreven met behulp van interne SEO (Search Engine Optimisation) kennis, zodat de blog hoger in Google zal ranken.
  • De blog kan ook gepromoot worden op social media kanalen waarop we meer dan 2000 relevante volgers hebben.

Welke partners zoeken wij?

Je bepaalt zelf uiteraard het onderwerp van de blog. Echter moet dit natuurlijk wel binnen de branche van ons domein vallen. Zorg dus dat het onderwerp van de blog iets te maken heeft met: ondernemen, financiën, marketing, zakelijk, verzekeringen, auto leasen, hypotheken et cetera. Wij hebben als doelgroep zzp’ers en op deze manier kun jij die zzp’ers ook bereiken, dus houd deze doelgroep goed in gedachten. Wie weet haal jij nog extra leads binnen.

Plaats je blog met de volgende opties

Lijkt zo een blog je interessant? Je kunt eenmalig een blog plaatsen, maar we gaan ook samenwerkingen aan om periodiek, zoals iedere maand, een blog te plaatsen. De volgende opties en tarieven zijn mogelijk.

Actie
Prijzen
Schrijf de blog zelf en plaats de blog op de website
€ 60,-
Wij schrijven de blog voor je en plaatsen de blog op de website
€ 85,-
Wij schrijven de blog, plaatsen op de website + promoten op alle social media kanalen
€ 100,-
Langdurige samenwerking: 8 blogs, eens in de twee weken, door ons geschreven
€ 400,-

Interesse? Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar: info@zzpvrienden.nl Bij vragen kunnen we deze uiteraard ook beantwoorden.

Onze huidige partners

Omdat wij een platform zijn voor ondernemers, door ondernemers zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen om onze bezoekers te voorzien van specialistische kennis over onderwerpen binnen je ondernemersreis.

Hieronder vind je onze premium partner waarmee wij samenwerken

Juliska Petronella
Ondernemers in de zorg
Jeffrey Doornbusch
Patrick Maes
Youri van Opdorp
Previous
Next

GRATIS:ZZP-VRIENDEN PAKKET