Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Jortt

Jortt

Een perfecte boekhouding voor ondernemers, die iedere dag up-to-date is. Gedaan binnen 10 minuten per maand. Geen stress meer over boekhouden of de Belastingdienst. Zo kun je als zelfstandig ondernemer focussen op je kerntaak: ondernemen. Met behulp van het boekhoudprogramma Jortt wordt het bijhouden van je financiële situatie eenvoudig en overzichtelijk.

Wie is Jortt?

Jortt is een programma dat de boekhouding voor je doet. Het is een programma waarmee je een perfecte up-to-date boekhouding hebt. Het is speciaal gemaakt voor ondernemers met de focus op een zo eenvoudig mogelijk gebruik.

Zelf de boekhouding bijhouden kan namelijk ingewikkeld en spannend zijn als je niet goed overweg kan met bijvoorbeeld Excel sheets. Op deze manier kan een eigen boekhouding bijhouden een tijdrovende klus zijn.

Bij Jortt begrijpen ze dat en het online boekhoudprogramma is ontstaan vanuit de vraag waarom boekhouden zo nodeloos ingewikkeld is.

Voordelen van het boekhoudprogramma Jortt

Het online boekhoudprogramma Jortt heeft een aantal voordelen waar iedere zzp’er baat bij heeft. Zo wordt boekhouden eenvoudig en overzichtelijk.

Snel

In 10 minuten per maand heb je jouw boekhouding klaar.

Secuur

Uitgebreide controles voor een perfecte boekhouding.

Efficiënt

Automatisch je boekhouden perfect verwerkt.

Deskundig

Realtime-controle en fiscaal advies.

Eenvoudig

Boekhouden met een glimlach!

Waarom kiezen voor Jortt?

Voor veel zelfstandige ondernemers is de boekhouding het minst leuke klusje dat je als zzp’er kan doen. Dat is best wel gek, want met alle technologie van tegenwoordig zou het boekhouden een fluitje van een cent moeten zijn, toch?

Het boekhoudprogramma Jortt is gebouwd door ondernemers en begonnen met de vraag waarom boekhouden zo nodeloos ingewikkeld is. Uit dat concept is een heel vernieuwend boekhoudprogramma ontstaan.

Jortt denkt als een ondernemer

Dat Jortt gemaakt is door ondernemers merk je aan alles. Je ziet het en je voelt het. Werk je met Jortt, dan heb je controle over je hele boekhouding.

Werk vanuit je bij- en afschrijvingen

Jortt gebruikt de bij- en afschrijvingen van je bank als basis voor de boekhouding. Je boekhouding is hierdoor makkelijker, sneller, veel overzichtelijker en iedere dag bijgewerkt.

Fiscaal advies

Het gehele jaar door krijg je fiscaal advies van Jortt. Zo maak je optimaal gebruik van alle voordelen. Je betaalt zo nooit meer belasting dan nodig is.

Steeds meer automatisch

Meer en meer bij- en afschrijvingen worden door Jortt voor je verwerkt. Binnen een maand kan Jortt tot 99% van de bij- en afschrijvingen voor eens en voor altijd automatisch voor je werken.

Over boekhoudbot Jortt

De Boekhoudbot is een geautomatiseerde boekhouder die de boekhouding voor je doet, De Boekhoudbot zorgt voor een perfecte boekhouding, maakt rapporten en geeft je advies. Zo heb jij geen omkijken meer naar je administratie of het doen van de aangifte van je inkomstenbelasting. Het is sneller, goedkoper en vooral beter dan een boekhouder dat kan!

Een boekhouder die altijd voor je klaarstaat

De Boekhoudbot werkt 24 uur per dag door, dus ook als jij niet met je boekhouding bezig bent. Super handig dus!

Ervaren boekhouder

De Boekhoudbot maakt per uur meer boekingen dan een traditionele boekhouder in zijn hele leven. Ieder uur weer, dag in dag uit. Een meer ervaren boekhouder zul je dan ook niet vinden.

De boekhoudbot:

 • Doet een overgroot deel van de boekhouding;
 • Koppelt betalingen aan verstuurde facturen;
 • Valideert de boekhouding;
 • Maakt rapporten waaronder je jaarrekening;
 • Zorgt dat je nooit teveel belasting betaalt.

Door Jortt weet je altijd hoe je er financieel voor staat. Met minimale inspanning en maximaal resultaat. Deze online boekhoudtool maakt je daarom een trotse en een betere ondernemer. En wordt ondernemen hiermee een heel stuk aangenamer.

Wil je erachter komen of Jortt het juiste boekhoudprogramma voor jou als zelfstandig ondernemer is? Probeer het programma gratis uit via de button hier rechts!

Informer

Voordelen:
 • Veel automaties voor boekhouding
 • Gemakkelijk facturen versturen met één klik
 • In twee minuten klaar met de btw-aangifte
 • Realtime financieel overzicht

Fiscaal-online

Voordelen:
 • Betrouwbaar met 14 jaar ervaring
 • Duidelijk , transparant & specialist
 • Direct aan de slag met je boekhouding
 • Profiteer van een gratis proefversie

SnelStart

Voordelen:
 • Veelzijdig boekhoudprogramma
 • Uitgebreide mogelijkheden
 • Makkelijk te begrijpen boekhoudpakket
 • Geschikt voor elk type bedrijf

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!