Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Financieel » Boekhoudprogramma » MoneyMonk

MoneyMonk

Boekhouden is niet voor iedere zelfstandig ondernemer weggelegd. Wat extra hulp hierbij kan daarom zeker geen kwaad. Tegenwoordig zijn er genoeg online boekhoudprogramma’s die ondersteuning kunnen bieden. We helpen je graag een handje door een aantal van deze partijen verder te lichten. Met hieronder MoneyMonk.

Wie is MoneyMonk?

MoneyMonk is opgericht in 2012 en is een Nederlandse speler op het gebied van online boekhouden. Met het online boekhoudprogramma van MoneyMonk heb je als zzp’er volledige controle over je financiële administratie, zonder gedoe. Zo heb je zicht en grip op je financiën en weet je wanneer je wel of geen geld hebt om te investeren. Wat Moneymonk uniek maakt, is dat het zich met name focust op de dienstverlenende zzp’er. Zo kan het bedrijf perfect inspelen op dit segment en de diensten hierop aanpassen.

Met het vereenvoudigen van processen krijg je als zzp’er inzicht over je financiële situatie en deelt MoneyMonk hier graag zoveel mogelijk kennis over.

Voordelen van het boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met boekhouden. Hiermee maakt deze boekhoudsoftware een einde aan jouw ergernissen.

Volledig overzicht en grip op je financiën

Bespaar veel tijd dankzij automatisering

Overal en altijd je boekhouding bij de hand

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

Werk gemakkelijk samen met je boekhouder

Voorkom fouten en krijg meer rust

Ondersteuning

MoneyMonk biedt klanten op verschillende manieren ondersteuning aan. In een blog delen ze nieuwe verbeteringen en veranderingen en in een kennisbank staan artikelen om klanten te helpen met ondernemerschap. Bovendien zijn er meer dan 500 artikelen beschikbaar en hebben ze video’s gemaakt over het gebruik van de software. Klanten kunnen ook een gratis opstartservice gebruiken. Hierbij helpt het bedrijf met het inrichten van de administratie en geeft het extra uitleg over de belangrijkste functies.

Waarom kiezen voor MoneyMonk?

MoneyMonk is een boekhoudprogramma waar de zzp’er centraal staat. De software is aangepast op de wensen van de dienstverlenende zzp’ers. Zo is het programma gebruiksvriendelijk een overzichtelijk, zodat de zelfstandig ondernemer in één oogopslag kan zien hoe het ervoor staat met de financiën.

Moneymonk stelt daarnaast de volgende 3 punten voorop voor de klant:

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke groei vindt deze boekhoudpartij belangrijk. Met het delen van kennis helpen ze je om te groeien als ondernemer.

Klantbelang voorop

Moneymonk levert snel waarde en stelt het klantbelang voorop. Hierdoor worden er geen korte termijn beslissingen genomen en is er altijd een visie.

Geen gedoe

MoneyMonk houdt van eenvoud. Van de prijsstructuur tot de software waar prettig mee gewerkt wordt.

Tarieven

Projectmanagement zoals urenregistratie, rittenregistratie, offertes, projecten en onkosten is gratis te gebruiken en bij te houden in het programma. Als je ook je boekhouding met de software van MoneyMonk doet, betaal je 20 euro per maand. Je kan dan factureren, je bank koppelen, je btw-aangifte uitvoeren, en een balans maken. De oplossing voor het MKB kost 40 euro per maand. Dit pakket is toegankelijk voor meerdere gebruikers.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk dienstverlenende zzp’er gebruiken kunnen maken van MoneyMonk, heeft deze partij samenwerkingen met bijna alle banken in Nederland. Zo weet je zeker dat je kunt profiteren van de voordelen.

Gratis opstartservice voor zzp’ers

Moneymonk biedt een gratis opstartservice voor zzp’ers, waarbij er een persoonlijke uitleg wordt gegeven.
 • Hulp bij de inrichting van je administratie
 • Uitleg over de belangrijkste functies
 • Gratis tips waarmee je tijd bespaart
Dat MoneyMonk al voor veel zzp’ers heeft gewerkt blijkt uit de reviews. Maar liefst 603 personen ging je voor bij dit programma en hieruit kwam een gemiddelde beoordeling van 9.7. Een hele goede score.

Ben jij benieuwd of MoneyMonk dé oplossing is voor jouw organisatie? Maak dan een gratis account via de button hier rechts aan en ontdek de mogelijkheden.

e-Boekhouden

Voordelen:
 • Gratis voor startende ondernemers
 • Altijd de laagste-prijsgarantie
 • Razendsnelle helpdesk beschikbaar
 • Altijd op de hoogte door middel van de app

SnelStart

Voordelen:
 • Veelzijdig boekhoudprogramma
 • Uitgebreide mogelijkheden
 • Makkelijk te begrijpen boekhoudpakket
 • Geschikt voor elk type bedrijf

Fiscaal-online

Voordelen:
 • Betrouwbaar met 14 jaar ervaring
 • Duidelijk , transparant & specialist
 • Direct aan de slag met je boekhouding
 • Profiteer van een gratis proefversie

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!