Home » Financieel » Boekhoudprogramma » MoneyMonk

MoneyMonk

Boekhouden is niet voor iedere zelfstandig ondernemer weggelegd. Wat extra hulp hierbij kan daarom zeker geen kwaad. Tegenwoordig zijn er genoeg online boekhoudprogramma’s die ondersteuning kunnen bieden bij het doen van bijvoorbeeld aangiftes voor je belastingen. We helpen je graag een handje, door een aantal van deze partijen verder toe te lichten. Met hieronder Moneymonk.

Wie is MoneyMonk?

Met het online boekhoudprogramma van Moneymonk heb je als zzp’er volledige controle over je financiële administratie, zonder gedoe. Hiermee heb je zicht en grip op je financiën en weet je wanneer je wel of geen geld hebt om te investeren. Wat Moneymonk uniek maakt, is dat het zich met name focust op dienstverlenende zzp’er. Hierdoor kan het bedrijf perfect inspelen op dit segment en de diensten hierop aanpassen.

Met het vereenvoudigen van processen krijg je als zzp’er inzicht over je financiële situatie. Bovendien deelt deze partij hier graag zoveel mogelijk kennis over.

Voordelen van het boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met boekhouden. Hiermee maakt deze boekhoudsoftware een einde aan jouw ergernissen.

Volledig overzicht en grip op je financiën

Bespaar veel tijd dankzij automatisering

Overal en altijd je boekhouding bij de hand

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

Werk gemakkelijk samen met je boekhouder

Voorkom fouten en krijg meer rust

Waarom kiezen voor MoneyMonk?

Moneymonk is een boekhoudprogramma waar de zzp’er centraal staat. De software is namelijk aangepast op de wensen van de dienstverlenende zzp’ers. Zo is het programma gebruiksvriendelijk een overzichtelijk, zodat de zelfstandig ondernemer in één oogopslag kan zien hoe het ervoor staat met de financiën.

Dit boekhoudprogramma stelt daarnaast de volgende 3 punten voorop voor de klant:

Persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke groei vindt deze boekhoudpartij belangrijk. Met het delen van kennis helpen ze je om te groeien als ondernemer.

Klantbelang voorop
Moneymonk levert snel waarde en stelt het klantbelang voorop. Hierdoor worden er geen korte termijn beslissingen genomen en is er altijd een visie.

Geen gedoe
Moneymonk houdt van eenvoud, van de prijsstructuur en tot de software waar prettig mee gewerkt wordt.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk dienstverlenende zzp’er gebruiken kunnen maken van MoneyMonk, heeft deze partij samenwerkingen met bijna alle banken in Nederland. Hierdoor weet je zeker dat je kunt profiteren van de voordelen.

Gratis opstartservice voor zzp’ers

Moneymonk biedt een gratis opstartservice voor zzp’ers, waarbij er een persoonlijke uitleg wordt gegeven.

  • Hulp bij de inrichting van je administratie
  • Uitleg over de belangrijkste functies
  • Gratis tips waarmee je tijd bespaart

Dat MoneyMonk al voor veel zzp’ers heeft gewerkt, blijkt uit de nodige reviews. Maar liefst 603 personen ging je voor bij dit boekhoudprogramma en hieruit kwam een gemiddelde beoordeling van 9.7. 

Wil je erachter komen of MoneyMonk bij je past? Maak dan een gratis account via de button hier rechts aan en ontdek de mogelijkheden.