Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Financieel » Boekhoudprogramma » Rompslomp

Rompslomp

Helemaal klaar met het bijhouden van je bonnetjes en alles handmatig bijhouden? Probeer eens een online boekhoudprogramma uit. De meeste van deze programma’s hebben gratis proefversies, dus zeker het proberen waard. Bekijk welke voordelen het boekhoudprogramma Rompslomp jou kan bieden.

Wie is Rompslomp?

Dit is het meest eenvoudige boekhoudprogramma voor zzp’ers. Of je nu marketing freelancer bent, zzp’er in de zorg of bouwvakker, Rompslomp biedt de oplossing.Met zo’n eenvoudig boekhoudprogramma als Rompslomp, wordt het maken van facturen, inzicht krijgen in je omzetbelasting en het online bijhouden van je boekhouding een eitje.

Rompslomp staat bekend als een van de meest simpele en begrijpelijke boekhoudprogramma speciaal ontworpen voor zzp’ers, freelancers en zelfstandig ondernemers. De focus bij deze boekhoudpartij ligt met name om het boekhouden zo makkelijk mogelijk te maken.

Het voordeel voor jou als zzp’er is dat het boekhoudprogramma niet werkt met een traditionele administratietool, maar met eenvoudige boekhoudsoftware die in begrijpelijke taal goed te volgen zijn. De administratietool werkt zowel op je laptop als op je mobiele telefoon, waardoor je altijd een boekhoudprogramma bij de hand hebt.
Zo wordt boekhouden een fluitje van een cent en kun jij je als ondernemer focussen op de kerntaken van je onderneming.

Voordelen van het boekhoudprogramma Rompslomp

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met boekhouden. Met een aantal voordelen maakt deze boekhoudsoftware een einde aan jouw handmatige boekhoudtaken.

Factuur en offertes maken

Als zzp’er kun je met behulp van Romp heel makkelijk facturen opmaken in de stijl van je eigen bedrijf. Ideaal als je deze wil communiceren naar je klanten.

Online boekhoudprogramma

Via Rompslomp stel je eenvoudig een balans en winst-en-verliesrekening van jouw onderneming. Hiermee krijg je ook meteen inzicht in de btw die je moet afstaan, zodat je dit allemaal in één overzicht op orde hebt.

Btw-aangifte wordt een eitje

Rompslomp geeft je de mogelijkheid om al je bonnetjes als zzp’er via de app in te scannen, zodat ze niet meer verloren gaan in je portemonnee.

Schoenendoos

Rompslomp zorgt ervoor dat je niet al je bonnetjes hoeft te bewaren in je eigen portemonnee maar in de digitale “schoenendoos” via Dropbox. Op deze manier kun je al bonnetjes inboeken wanneer je tijd hebt.

Uren & rittenregistratie

Als zelfstandig ondernemer maak je natuurlijk uren voor veel verschillende klanten. Met behulp van rompslomp kun je die uren makkelijk en overzichtelijker bijhouden. Ook kun je meteen een factuur sturen naar een bepaalde klant.

Android & Iphone app

Soms wil je ook onderweg naar een klant je boekhouding bij kunnen houden toch? Met de app van Rompslomp kun je ook onderweg inzicht krijgen in je financiële situatie.

Waarom kiezen voor Rompslomp?

Rompslomp is het boekhoudprogramma om boekhouden voor jou als zzp’er aangenamer te maken. Hierbij is het programma begrijpelijk voor iedere type zzp’er en kun je meteen aan de slag met eenvoudige software. Supersimpel door begrijpelijk voor iedere zzp’er.

Via deze boekhoudpartij kun je ook meteen je facturen opsturen naar je opdrachtgevers. Met de mogelijkheid om iedere factuur op te maken in je eigen bedrijfshuisstijl. Zo maak je een professionele indruk.

Daarnaast is Rompslomp een partij die door veel ondernemers wordt gewaardeerd. Dit is onder andere te merken aan meer dan 100.000 zelfstandig ondernemers die al gebruik maken van dit boekhoudprogramma.

Wil je erachter komen of Rompslomp als ondernemer bij je past? Probeer het programma gratis uit via de button.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

GRATIS:ZZP-VRIENDEN PAKKET