Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Financieel » Boekhoudprogramma » Rompslomp

Rompslomp

Helemaal klaar met het bijhouden van je bonnetjes en alles handmatig bijhouden? Probeer eens een online boekhoudprogramma uit. De meeste van deze programma’s hebben gratis proefversies, dus zeker het proberen waard. Bekijk welke voordelen het boekhoudprogramma Rompslomp jou kan bieden.

Wie is Rompslomp?

Dit is het meest eenvoudige boekhoudprogramma voor zzp’ers. Of je nu marketing freelancer bent, zzp’er in de zorg of bouwvakker, Rompslomp biedt de oplossing.Met zo’n eenvoudig boekhoudprogramma als Rompslomp, wordt het maken van facturen, inzicht krijgen in je omzetbelasting en het online bijhouden van je boekhouding een eitje.

Rompslomp staat bekend als een van de meest simpele en begrijpelijke boekhoudprogramma’s speciaal ontworpen voor zzp’ers, freelancers en zelfstandig ondernemers. De focus bij deze boekhoudpartij ligt met name om het boekhouden zo makkelijk mogelijk te maken.

Het voordeel voor jou als zzp’er is dat het boekhoudprogramma niet werkt met een traditionele administratietool, maar met eenvoudige boekhoudsoftware die in begrijpelijke taal goed te volgen zijn. De administratietool werkt zowel op je laptop als op je mobiele telefoon via de app, waardoor je altijd een boekhoudprogramma bij de hand hebt.

Zo wordt boekhouden een fluitje van een cent en kun jij je als ondernemer focussen op de kerntaken van je onderneming.

Bekijk hier alle functies van Rompslomp

Voordelen van het boekhoudprogramma Rompslomp

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met boekhouden. Met een aantal voordelen maakt deze boekhoudsoftware een einde aan jouw handmatige boekhoudtaken.

Factuur en offertes maken

Als zzp’er kun je met behulp van Rompslomp heel makkelijk facturen opmaken in de huisstijl van je eigen bedrijf. Zo maak je een professionelere indruk. Ideaal als je deze wilt communiceren naar je klanten.

Online boekhoudprogramma

Via Rompslomp stel je eenvoudig een balans en winst-en-verliesrekening van jouw onderneming. Hiermee krijg je ook meteen inzicht in de btw die je moet afstaan, zodat je dit allemaal in één overzicht op orde hebt. Op deze manier kun je ook nog eens makkelijk online samenwerken met je boekhouder die je kunt toevoegen aan je account.

Btw-aangifte wordt een eitje

Weinig tot geen tijd om je btw-aangifte te regelen? Rompslomp helpt je door de cijfers te visualiseren en interessante grafieken in kaart te brengen.

Bonnetjes inscannen & herkennen

Rompslomp zorgt ervoor dat je niet al je bonnetjes hoeft te bewaren in je eigen portemonnee. Je kunt ze gemakkelijk inscannen in het programma die de bonnen meteen herkent en verwerkt in je kostenrekening, btw en je fiscale aftrekbaarheid.

Uren & rittenregistratie

Als zelfstandig ondernemer maak je natuurlijk uren voor veel verschillende klanten. Met behulp van rompslomp kun je die uren makkelijk en overzichtelijker bijhouden. Ook kun je meteen een factuur sturen naar een bepaalde klant.

Android & Iphone app

Soms wil je ook onderweg naar een klant je boekhouding bij kunnen houden toch? Met de app van Rompslomp kun je ook onderweg inzicht krijgen in je financiële situatie.

Waarom kiezen voor Rompslomp?

Door de eenvoudige software van Rompslomp kun je snel aan de slag. upersimpel en begrijpelijk voor iedere zzp’er. Het is niet voor niks dat dit boekhoudprogramma goed wordt gewaardeerd door de 100.000 zelfstandige ondernemers die al gebruik maken van dit programma. Wil je erachter komen of Rompslomp bij jou als ondernemer past? Rompslomp heeft een gratis versie om uit te proberen waarmee jij onbeperkt kunt factureren en offertes kunt opmaken.

Tips nodig voor je boekhouding in het algemeen? Check onze blog!

SnelStart

Voordelen:
 • Veelzijdig boekhoudprogramma
 • Uitgebreide mogelijkheden
 • Makkelijk te begrijpen boekhoudpakket
 • Geschikt voor elk type bedrijf

Informer

Voordelen:
 • Veel automaties voor boekhouding
 • Gemakkelijk facturen versturen met één klik
 • In twee minuten klaar met de btw-aangifte
 • Realtime financieel overzicht

Fiscaal-online

Voordelen:
 • Betrouwbaar met 14 jaar ervaring
 • Duidelijk , transparant & specialist
 • Direct aan de slag met je boekhouding
 • Profiteer van een gratis proefversie

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!