Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Zakelijk leasen zzp » Lease vergelijker zzp » Volkswagen Private Lease

Volkswagen Private Lease

Via Private Lease Volkswagen is het mogelijk dat je als zzp’er voor een vast, all-inclusive bedrag per maand in een volkswagen kunt rijden. Via Volkswagen Private Lease is alles inbegrepen. Hierbij moet je denken aan wegenbelasting, verzekeringen en APK. Raak je als zelfstandige werkloos? Dan is het mogelijk om het contract in negen van de tien gevallen te beëindigen zonder er extra voor te betalen. Het aanbod is reuze bij Volkswagen Private Lease, dus kies een auto uit en rij als zzp’er naar je opdrachtgevers.

Looptijd van 48 maanden (10.000 km per jaar)

Onze vanafprijzen zijn per maand en op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar (inclusief BTW).

We werken samen met Volkswagen Pon Financial Services

Dat betekent dat je je nieuwe Volkswagen kunt financieren, verzekeren en leasen onder één dak. Wel zo makkelijk.

Alle voordelen van Volkswagen private lease voor je op een rijtje!

Voor een vast bedrag per maand rij je een nieuwe Volkswagen

Je weet bij Volkswagen waar je aan toe bent als zzp’er. Geen bijkomende kosten of onverwachte rekeningen, het bedrag staat vast.

Inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud, APK en pechhulp

Bij Volkswagen is het grootste deel van de kosten inbegrepen. Wegenbelasting, verzekering, onderhoud en APK. Je hoeft eigenlijk bijna nergens naar te kijken als zelfstandige en kunt je volledig focussen op je werk. Zelfs als je met pech langs de weg staat, biedt Volkswagen de garantie dat je na 24 uur recht hebt op vervangend vervoer. Het enige waar je druk om hoeft te maken is de brandstof. Dat is wel te doen, toch?

zzp autolease - volkswagen

Contract kun je in meeste gevallen kosteloos beëindigen

Mocht je onverhoopt als zelfstandige zonder werk te komen zitten, dan is het bij Volkswagen Private Lease mogelijk om je contract in het gros van de gevallen zonder kosten te beëindigen.

Verzekeringen met betrekking tot schade of een ongeval is voor inzittenden inbegrepen

Behalve een verzekering voor jezelf biedt Volkswagen ook veiligheid voor medepassagiers, met een schade- of ongevallenverzekering voor inzittenden.

Je betaalt voor het aantal kilometers dat je rijdt, dus geld terug bij te weinig kilometers en duidelijkheid bij te veel kilometers

Als je als zzp’er je auto toch iets minder vaak gebruikt dan je dacht en minder kilometers rijdt dan afgesproken, dan krijg je vanaf 5000 km je geld terug. Mocht je onverhoopt meer kilometers rijden, dan zijn de kosten voor jezelf. Deze meerprijs wordt vooraf vastgesteld in je leasecontract.

Het bedrijf zit aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

Dit houdt in dat je als zelfstandige niet voor verrassingen komt te staan bij contracten met Volkswagen. Deze zijn eerlijk en transparant waardoor je met een vertrouwd gevoel een auto kan leasen.

Een auto bij Volkswagen private leasen heeft een aantal voordelen.

Eerlijke voorwaarden

Compleet product

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Bedenktijd 14 dagen

Zekerheid bij klachten

Je kunt bij Volkswagen leasen in 5 eenvoudige stappen

1. Kies een passend model en stel samen

Allereerst is het belangrijk om je eigen behoefte in kaart te brengen en te kiezen voor een Volkswagen die deze behoefte vervult. Wat zijn bijvoorbeeld je voorkeuren voor uitvoering of kleur? Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat je wil zodat er een offerte opgesteld kan worden.

2. Stel jouw lease contract op

Nadat je bepaalt hebt welke auto het gaat worden, is het mogelijk om je eigen lease contract op te stellen. Hierbij kun je denken aan maatwerk zoals het aantal kilometers dat je denkt te gaan rijden en hoelang je de auto wilt leasen (looptijd).

3. Vraag online een proefrit aan of offerte aan

Als je wat meer feeling bij je auto wil hebben, is het mogelijk om via Volkswagen vrijblijvend een proefrit aan te vragen. Je zit nergens aan vast, het is puur om de auto alvast leren te kennen. Nieuwsgierig naar de proefrit? Klik dan hier.

4. De financiële check door Volkswagen

Na de proefrit kun je even lekker achterover leunen, aangezien Volkswagen zelf de financiële check oppakt. Hierbij wordt bekeken of het auto abonnement financieel haalbaar is voor bijvoorbeeld een zelfstandige.

5. Levering

Als alle papieren zijn ondertekend is het tijd voor de levering. Volkswagen probeert zo snel mogelijk een leverdatum vast te zetten zodat je snel kunt gaan genieten van je gloednieuwe auto.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!