Banners ZZP Vrienden website_Zakelijk leasen

Forward Lease

Als je als zzp’er regelmatig onderweg bent voor opdrachten van klanten, kom je op een moment dat je moet gaan nadenken om een auto aan te schaffen. Een auto kopen is vaak niet de meest rendabele optie voor een zelfstandig ondernemer. Gelukkig zijn er ook een aantal leasemogelijkheden waar je gebruik van kunt maken als zzp’er. Forward lease is een autoleasemaatschappij bij wie je terecht kunt voor private of zakelijk autolease.

Wie is Foward Lease?

Forward lease is de autoleasemaatschappij voor zzp’ers om zowel private als zakelijk te leasen. Het aanbod bij deze leasemaatschappij bestaat uit diverse modellen, waarbij operational, financial en short lease mogelijk is. Zo is er de keuze uit de merken Kia, Renault, Ford, Nissan en nog een aantal andere. Elektrisch rijden is ook mogelijk bij deze autoleasepartij. Met een ruim aanbod aan elektrische leaseauto’s kunnen ook milieubewuste zzp’ers hier terecht.

Voordelen van de autoleasepartij Forward Lease

Deze autoleasemaatschappij focust zich op het belang van jou als zelfstandig ondernemer en biedt hierbij ook een aantal voordelen aan. Zo wordt auto leasen zzp voor iedere zelfstandig ondernemer toegankelijk.

Persoonlijk

Wanneer je een auto leaset bij deze autoleasemaatschappij, kun je rekenen op persoonlijk contact en advies. Dat is altijd fijn bij een grote aankoop zoals een auto.

Professioneel

Forward Lease zorgt ervoor dat het leasecontract professioneel geregeld wordt. Wel zo handig als zzp'er. Je wilt namelijk dat alles goed geregeld is voor jouw onderneming.

Vertrouwd

De samenwerking met deze partij zal vertrouwelijk aanvoelen. Je kunt alles namelijk regelen via jouw eigen, vertrouwde dealer.

Waarom kiezen voor Forward Lease?

Als zzp’er zijn er een aantal redenen waarom je voor deze autoleasepartij kunt kiezen. Dit zijn de volgende:

  • Korte lijntjes en persoonlijk contact;
  • Praktische adviezen op maat;
  • Verschillende services;
  • Breed aanbod aan leaseauto’s van verschillende dealers.

Korte lijntjes

Bij Forward Lease kun je bij vragen of onduidelijkheden snel schakelen. Er is altijd wel iemand bereikbaar. Stel je hebt schade met een leaseauto van Forward lease, dan is er een nummer waar je 24/7 naar kunt bellen. Dit zorgt ervoor dat je altijd op deze partij kunt rekenen en een auto leasen eenvoudig wordt voor jou als zzp’er. Daarbij bieden ze brede informatie op de website over elk soort lease.

Praktische adviezen

Deze autoleasepartij geeft je graag handige tips. Dus als je als zelfstandige advies nodig hebt over wat voor jou de beste opties is qua leasen en welke auto bij je wensen past, dan biedt Forward Lease altijd de helpende hand. Zelfs als je een milieubewuste zzp’er bent, denkt deze autoleasemaatschappij graag met je mee om bijvoorbeeld een elektrische auto te leasen. Ook op het gebied van laadpalen geven zij een passend advies.

Verschillende services

Bij het leasen komen ook een aantal services kijken. Bij deze autoleasemaatschappij is er een servicepunt waar je terecht kunt voor al je vragen. De mensen die eventuele vragen beantwoorden, worden ”berijders” genoemd. Als je een vraag heb over een schade, APK of noodgevallen, dan staat Forward Lease altijd voor je klaar met allerlei services.

Breed aanbod aan leaseauto's

Via Forward Lease heb je als zzp’er keuze uit een breed assortiment aan leaseauto’s. Daarbij schenkt deze leasemaatschappij ook extra aandacht aan zelfstandige en kijkt het graag mee naar een bijpassende leaseauto die aansluit bij de behoefte.

Forward Lease biedt jou als zzp’er ook nog een helpende hand bij de keuze voor een leaseauto. Met een “zelf samenstellen” functie kun je in een aantal eenvoudige klikken komen tot de leaseauto die past bij je behoefte. Zo weet je als zelfstandige dat je zeker de beste auto hebt voor jouw situatie.

Ben je als zzp’er op zoek naar een autoleasemaatschappij met een breed aanbod aan leaseauto’s en korte lijntjes waarmee je kunt communiceren? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Forward lease via de button hier rechts en laat je verrassen door de verschillende services. Of vergelijk Forward lease met andere leasemaatschappijen.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!