Banners ZZP Vrienden website_Zakelijk leasen

Peugeot Nefkens

Bij Peugeot Nefkens is het mogelijk om als zelfstandige zonder zorgen een auto private of zakelijk te leasen. Met het afsluiten van een private leasecontract bij Peugeot Nefkens krijg je de mogelijkheid om in een gloednieuwe Peugeot te rijden. Daarnaast biedt deze autoleasepartij genoeg mobiliteit. Werkplaatsen blijven geopend, waardoor je als zzp’er deze partij altijd kunt bereiken. Behalve dat je de keuze hebt over een gloednieuwe Peugeot is er ook de mogelijkheid om een occasions te leasen voor de zelfstandigen voor wie dit financieel meer haalbaar is.

Wie is Peugeot Nefkens?

Als zzp’er is het heel interessant om een auto te leasen. Je hoeft namelijk niet in één keer een auto te betalen, waardoor je dit geld kunt investeren in iets anders wat wel geld oplevert. Als ondernemer wil je wel in een mooie auto aankomen, waardoor Peugeot zakelijk leasen een interessante optie is. Hier vind je alle redenen waarom het slim is een auto te leasen.

Deze autoleasepartij geeft vele mogelijkheden, ga jij voor de optie private leasen of zakelijk leasen? We helpen je graag verder voor de beste mogelijkheid die bij jou past.

Bij het afsluiten van een private leasecontract bij deze autoleasepartij krijg je de mogelijkheid om in een gloednieuwe Peugeot te gaan rijden. Behalve dat je de keuze hebt voor een gloednieuwe Peugeot, is er voor de zelfstandigen waarbij dit financieel meer haalbaar is ook de mogelijkheid om een occasion te leasen. Op deze pagina vind je nog meer tips om een auto te leasen. Lees snel verder, want wij helpen je als je een auto wilt leasen.

Voordelen private leasen

Steeds meer zelfstandigen kiezen voor de voordelen van deze autoleasemaatschappij private lease. Rijden zonder zorgen voor een vast bedrag per maand, je hoeft alleen nog maar te tanken!

Een auto private leasen bij deze autoleasepartij zorgt ervoor dat jij als zelfstandige onbezorgd kunt rijden, zonder haken of ogen. Er zijn veel onjuiste vooroordelen over het leasen van een auto. Daarom lichten we hieronder graag een aantal voordelen toe die private leasen via deze autoleasepartij biedt:

 • Een vast en scherp maandbedrag, waardoor je als zzp’er weet waar je aan toe bent.
 • Deze autoleasepartij regelt het papierwerk, hierdoor kun je als zelfstandige focussen op je werkzaamheden.
 • Onderhoud wordt gedaan in een vestiging in de buurt, je kunt als zzp’er terecht bij een plaatselijke werkplaats van Peugeot Nefkens.
 • Persoonlijk en snel contact, hierdoor wordt je als zelfstandige altijd snel en accuraat geholpen.
zzp autolease - peugeot 3

Peugeot Nefkens private lease

Zakelijk leasen wordt door deze autoleasepartij gezien als de ideale vorm van lease voor zelfstandigen. Je profiteert bij deze autoleasemaatschappij van een aantal fiscale voordelen en bij zakelijk leasen zitten de kosten omtrent de auto volledig inbegrepen, op de benzine na.

De kosten die bij Peugeot Nefkens worden vergoed zijn:

 • Onderhoud en reparatie aan de hand eventuele
 • Schadeafhandeling;
 • Verzekeringskosten;
 • Pechhulp binnen Europa;
 • Rente;
 • Afschrijvingskosten;
 • Vervangend vervoer indien nodig;
 • Motorrijtuigenbelasting.

Peugeot zakelijk leasen wordt opgesplitst in drie vormen, namelijk: financial lease, operational lease en shortlease.

Financial lease

Met deze vorm van leasen koop je een auto, maar betaal je het bedrag in termijnen af aan de leasemaatschappij. De auto is direct je eigendom en het maandbedrag voor afbetaling wordt bepaald aan de hand van de looptijd van het contract.

Operational lease

Voor een vast bedrag per maand rijd je in een nieuwe Peugeot van Nefkens, maar deze auto is niet jouw eigendom. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. Alle kosten, zoals onderhoud en brandstof, zijn inbegrepen n het maandbedrag.

Shortlease

Heb je tijdelijk personeel, werknemers in een proeftijd of wil je als startende zzp’er niet gelijk vast zitten aan een lang contract? Dan is shortlease ideaal. Dit contract bij Peugeot Nefkens kun je opzeggen wanneer je maar wilt.

Peugeot Nefkens is een erkende partij. Dit laten ze ook zien met het keurmerk Private lease. Hierdoor ben jij als zelfstandige die hier een auto gaat leasen verzekerd van een contract met eerlijke voorwaarden. Daarnaast heb je een ruime bedenktijd van 14 maanden en wordt deze autoleasepartij Nefkens voor het leveren van een compleet product.

Verschillen tussen Peugeot zakelijk leasen en Nefkens private lease

Fijn al die verschillende opties voor een auto leasen als zzp’er, maar wat zijn precies de verschillen? Het is belangrijk om te bedenken of je gelijk eigenaar wil zijn van de auto, voor hoe lang je een contract wil afsluiten en of je zelf de kosten wilt betalen. Wij helpen je met een overzicht van de verschillen bij Peugeot Nefkens.

Peugeot Nefkens zakelijk lease:

 • Je kunt gelijk eigenaar worden van de auto, hierbij kun je ook de btw terugvorderen.
 • Je hoeft bij operational lease je brandstof niet te betalen.

Peugeot Nefkens private lease:

 • Je bent geen eigenaar van de auto.
 • Alles is inbegrepen, behalve de brandstofkosten.
 • De auto wordt niet op je onderneming geregistreerd, wat voor extra kosten zoals wegenbelasting zorgt.

In onze blog Iedere zzp’er kan een auto leasen wordt meer uitgelegd over zakelijk leasen. Peugeot Nefkens is een erkende partij, dit laten ze ook zien met het keurmerk Private lease. Hierdoor ben jij als zelfstandige bij deze autoleasemaatschappij verzekerd van een contract met eerlijke voorwaarden. Peugeot Nefkens staat voor het leveren van een compleet product met de volgende eigenschappen:

 • Eerlijke voorwaarden;
 • Compleet product;
 • Bescherming tegen te hoge prijzen;
 • 14 dagen bedenktijd;
 • Zekerheid bij klachten.

Ben jij op zoek naar een eerlijke leasemaatschappij met prachtige voorwaarden? Bezoek dan nu de website van Peugeot Nefkens om hun wagenpark te kijken. Misschien zit jouw nieuwe Peugeot hier wel tussen!

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!