Banners ZZP Vrienden website_Zakelijk leasen

DUTCHLEASE

Mobiel zijn als zzp’er is een must en daarom kan een auto voor je onderneming niet ontbreken. Snel onderweg zijn en/of je spullen vervoeren, zakelijk leasen wordt steeds populairder en daarom zal het voor jou ook zeker een voordeel zijn. Maar welke leasemaatschappij kies je? Wie is Dutchlease en wat zijn de voordelen van Dutchlease? In dit artikel leggen we je alles uit waardoor jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Wie is Dutchlease?

Dutchlease is een leasemaatschappij die al ruim 50 jaar zakelijke lease services biedt voor het mkb. Snel, persoonlijk en gedreven is de manier waarop zij te werk gaan. Dutchlease heeft het meest uitgebreide aanbod aan zakelijke leaseauto’s, dus daar moet zeker de perfecte auto tussen zitten. Alle merken en modellen die je op de markt kunt vinden zijn mogelijk bij Dutchlease. Het kiezen van een zakelijke leaseauto is best lastig en daarom helpt Dutchlease met persoonlijk advies. Zij denken graag met je mee door alle kennis toe te passen en jouw contract aan te laten sluiten op jouw situatie.

Een representatieve, functionele auto waarmee je moeiteloos het hele land door rijdt, is makkelijker gevonden met behulp van een expert. Ongeacht naar welk merk of model je voorkeur uitgaat, Dutchlease helpt graag bij het vinden van de juiste zakelijke leaseauto voor je eenmanszaak. Bij Dutchlease krijg je een vast contactpersoon waarbij je altijd terecht kunt. Dus mocht er iets zijn met de zakelijke leaseauto hoef je alleen een belletje te plegen en diegene weet precies waar je het over hebt. Zo is eenauto leasenvele malen gemakkelijker.

Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Jaguar, Mazda, Mini, Peugeot en nog veel meer merken. Dutchlease heeft iedere zakelijke leaseauto die jij kan verlangen. Hoe snel je in de zakelijke leaseauto kunt rijden is afhankelijk van de vorm leasen je kiest. Hier volgen de mogelijkheden waar je uit kunt kiezen:

Flexibel Lease

Mobiel zijn als zzp’er is een must en daarom kan een auto voor je onderneming niet ontbreken. Snel onderweg zijn en/of je spullen vervoeren, zakelijk leasen wordt steeds populairder en daarom zal het voor jou ook zeker een voordeel zijn. Maar welke leasemaatschappij kies je? Wie is Dutchlease en wat zijn de voordelen van Dutchlease? In dit artikel leggen we je alles uit waardoor jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Occasion Lease

Met Full Operational Lease kun je er ook voor kiezen om een occasion te leasen. Je leaset dan flexibeler een jong gebruikte zakelijke leaseauto met een kortlopend leasecontract. Hierbij heb je dus wel dezelfde voorwaarden als Full Operational Lease. Het tarief is hierbij alleen aantrekkelijker omdat je rijdt in een vrijwel nieuwe occasion. De afschrijving van de zakelijke leaseauto heeft al deels plaatsgevonden waardoor de tarieven aantrekkelijker zijn. Omdat het een voorraadmodel betreft zijn er nauwelijks tot geen wachttijden en ben je direct voorzien van een goed onderhouden zakelijke leaseauto. Net zoals bij Full Operational Lease is het mogelijk om een tank-, laad- of combipas toe te voegen aan het leasecontract.

Full Operational lease

Met Full Operational Lease ben je verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service van Dutchlease. Zij zorgen voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico en dit alles voor een vast maandbedrag. Daarnaast wordt het maandbedrag vooraf bepaald. Dit leidt tot optimale financiële zekerheid. Ook is het maandtarief inclusief onverwachte kosten, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Bij Full Operational Lease weet je zeker dat je zelf nergens zorgen om hoeft te maken.

Elektrisch rijden

Een elektrische zakelijke leaseauto wordt steeds populairder. Dit is een manier om duurzaam jezelf van A naar B te vervoeren. Een elektrische zakelijke leaseauto zorgt voor minder CO2-uitstoot. Zo draag je dus ook nog bij aan het milieu. Bekijk de mogelijkheden op de website van Dutchlease of vraag advies. 

 

Voordelen van de autoleasepartij

Zakelijk leasen kun je in de vorm van Full Operational Lease, Occasion Lease of Flexibel Lease. Daarnaast zijn er vele andere mogelijkheden zoals Short Lease, Additional Lease, Stock Management en nog veel meer. Kijk welke voorwaarden aansluiten bij zakelijk leasen voor je eenmanszaak en natuurlijk welk budget je hebt. Vaak zijn er ook leuke deals die je kunt afsluiten. Andere voordelen van Dutchlease zijn:

✓ Direct rijden

✓ Zo goed als nieuwe auto

✓ Keuze uit alle merken en modellen

✓ Korte looptijden mogelijk

✓ Scherp, vast bedrag per maand

Zakelijk leasen voor je eenmanszaak met Dutchlease

Dutchlease is al ruim 50 jaar leasepartner van ondernemend Nederland. Met het meest uitgebreide assortiment zijn alle merken en modellen leverbaar. Wil je duurzaam rijden én profiteren van fiscaal voordeel? DutchLease heeft altijd elektrische auto’s met extra scherpe leaseprijzen in de aanbieding. Ben je op zoek naar een zakelijke leaseauto die snel beschikbaar is met een flexibele looptijd? Neem dan een kijkje tussen de occasions. Je leasecontract kun je zo gepersonaliseerd maken als dat je zelf wilt. Eén ding is zeker, Dutchlease sluit aan op al jouw behoeften. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de zakelijke leaseauto of bedrijfswagen van je wens en start met leasen. Ben je nog niet uit je keuze voor een leasemaatschappij? Bekijk dan de leasevergelijker.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!