Banners ZZP Vrienden website_Zakelijk leasen
Home » Zakelijk leasen zzp » Lease vergelijker zzp » SEAT Private lease

SEAT Private lease

SEAT private lease is toegankelijk voor iedereen. Dus ook als zelfstandige kun je terecht bij deze partij voor verschillende lease mogelijkheden. Zodra je een contract aangaat met SEAT met betrekking tot private lease, zijn er een aantal voordelen. Dit zijn er vijf:

1. Een scherpe all-in prijs

Seat private lease zorgt ervoor dat je niks te veel betaalt. Daarbij zit in het maandelijkse bedrag wat je betaalt alle kosten met betrekking tot verzekeringen en wegenbelasting inbegrepen. Dit maandbedrag is zo scherp mogelijk samengesteld waardoor jij als zelfstandige niks teveel zult betalen.

2. Inclusief pechhulp onderweg

Het kan wel eens voorkomen dat je onderweg bent naar een opdrachtgever en met pech langs de weg stil komt staan. Met SEAT Private Lease heb je dan een pechhulpservice die voor je klaar op die momenten.

3. Inclusief onderhoud

Met een Private Leasecontract via SEAT zit onderhoud bij een Seat dealer inbegrepen. Dit betekent dat jou lease auto eens in de zoveel tijd een bezoekje mag brengen aan de garage ter controle en mogelijk voor een onderhoudsbeurt.

zzp autolease - seat

4. Makkelijk opzegbaar

Bij SEAT Private Lease is er een mogelijkheid om je contract relatief makkelijker op te zeggen bij bijzondere situaties. Hierbij moet je denken aan arbeidsongeschiktheid, plotseling werkloos of een scheiding. Dit opzeggen kun je dan kosteloos doen.

5. Samenstellen naar jouw smaak

Via SEAT is het mogelijk om jouw private lease auto helemaal samen te stellen naar jouw behoefte. Via een Stel samen button kun je alle features in je lease auto inrichten naar jouw smaak. Zo weet je zeker dat je een auto rijdt die past bij jou en kun je als zelfstandige mooi naar je opdrachtgevers rijden.

Het afsluiten van een abonnement via SEAT Private Lease is relatief eenvoudig. Je loopt een aantal stappen door en voor je het weet heb je als zelfstandige je auto naar wens.

Stap 1: Kies een passend model en stel deze samen

Stap 2: Stel jouw ideale private lease contract op

Stap 3: Vraag direct online een offerte aan

Stap 4: Wij doen de financiële check

Stap 5: Wij leveren je nieuwe SEAT

voordelig leasen

Kies een passend model en stel deze samen

Als eerste is het belangrijk om een auto te kiezen die aansluit bij jou behoefte als zzp’er. Er zijn genoeg SEAT-modellen waar uit gekozen kan worden. Zodra je het model hebt gekozen wat je mooi vindt, kun je de auto verder samenstellen naar jouw behoefte.

Stel jouw ideale private lease contract op

Zodra je een keuze hebt kunnen maken in welke auto het gaat worden, biedt SEAT de mogelijkheid om je eigen private lease contract op te stellen. Hierbij kun je laten weten wat je contractduur moet zijn en hoeveel kilometers je verwacht te gaan rijden op maandbasis.

Vraag direct online een offerte aan

Zodra je jouw wensen hebt ingevuld kun je SEAT aan het werk zetten door een online offerte aanvragen. Op basis van jouw voorkeuren zal er een kostenplaatje uitkomen met betrekking tot het leasen van de auto die jij als voorkeur had aangegeven.

SEAT doet een financiële check

Als ook de offerte is verwerkt zal SEAT nagaan of het leasen voor jou als zelfstandige haalbaar is. Dit doet SEAT omdat ze dan zeker weten dat je de auto kan financieren.

SEAT levert de auto

Zodra al het papierwerk is afgehandeld, zal de auto worden geleverd. SEAT zal laten weten wanneer de auto klaar staat bij de dealer zodat je een geschikt moment kan kiezen om hem op te halen. Zodra deze is opgehaald kun je als zzp’er te weg op.

De private lease van SEAT wordt onder de voorwaarden van het keurmerk “Private lease aangeboden. Dit houdt in dat hier een aantal zekerheden hierbij komen kijken:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Consument wordt beschermd tegen hoge financiële lasten
  • ruime bedenktijd (14 dagen)
  • Zekerheid bij klachten.

Eerlijke voorwaarden

Compleet product

Bescherming tegen te hoge prijzen

14 dagen bedenktijd

Zekerheid bij klachten