Home » Opdrachten » Platformen zzp opdrachten

Platformen zzp opdrachten

Het vinden van nieuwe opdrachten is als zzp’er van essentieel belang. Zonder opdrachten heb je ook geen omzet, dus zal je toch je best moeten doen om opdrachten binnen te halen. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen, maar hier lees je alles over platformen waar vraag en aanbod samenkomt. Een goede manier om zzp opdrachten te vinden!

 

De voorbereiding

Wanneer je actief naar opdrachten op zoek gaat, is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Je wil natuurlijk direct kunnen schakelen wanneer iemand interesse toont. Als jij de opdrachtgever bent, heb je ook graag een snelle reactie. Snelheid is belangrijk dus zorg dat jij hieraan voldoet, door je goed voor te bereiden. Zorg dat je CV up to date is en bereid motivatieteksten voor. Je kan ook een portfolio maken van werk dat je al gedaan hebt. Een tarievenlijst is zeker geen overbodige luxe. Klaar met de voorbereiding? Dan kunnen we aan de slag! 

 

Brunel

Een platform dat we aanraden is Brunel. Brunel is dé specialist als het gaat om het vinden om uitdagende opdrachten voor jou waarbij ze je tegelijkertijd kunnen blijven trainen en coachen. Op dit platform vind je honderden opdrachten, die je kunt filteren op regio, branche, expertise, opleidingsniveau en jaren werkervaring. Een ander groot voordeel is de Brunel community, waarmee je gemakkelijker opdrachten binnen krijgt voor jouw werkveld, kennis kan delen met andere professionals en vooraf opgestelde loopbaan- en ontwikkelpaden kan volgen om je meer houvast te geven.

 

Freelance.nl 

Het voordeel van dit platform is dat je al een blik kunt werpen over de openstaande opdrachten zonder dat je hiervoor een account hoeft aan te maken. Voor zover wij kunnen zien staan er op dit moment zo’n 2300 opdrachten open. Een grote kans dat er dus iets voor jou tussen zit. Freelance.nl biedt opdrachten aan van ontzettend veel mooie opdrachtgevers zoals ING, Talpa network en Philips. Freelance.nl beschrijft zich als marktleider en als wij naar deze website kijken zien we zeker veel voordelen voor zzp’ers met een groot aanbod aan opdrachten. 

 

Ztalks

Op deze website zijn de opdrachten ook al zichtbaar voor bezoekers zonder een account. De opdracht kan je in zijn geheel lezen en pas wanneer je wil reageren dien je een account aan te maken. Helaas staat er weinig over ZTalks zelf en zijn er niet gemakkelijk cijfers te vinden over het aantal opdrachten, noch de opdrachtgevers waarmee zij hebben gewerkt. Handig is dat je per provincie kan kijken naar opdrachten en als je een account hebt aangemaakt kan je job alerts instellen. 

 

Between

Dit vraag- en aanbod platform werkt met een betaalde service. Dit is niet verplicht, want er is ook een gratis versie beschikbaar. De eerstvolgende versie ‘advanced’ kost jou €2,50 per uur en de complete versie kost jou €5,00 per uur. Uiteraard hebben zij beide hun voordelen zoals een snelle uitbetaling en verzekeringen. De opdrachten bieden zij via een ander platform genaamd Jobcatcher aan en ook hier is het mogelijk om de opdrachten zonder een account te bekijken. De hoeveelheid opdrachten is in tegenstelling tot de eerder genoemde aanbieders wel wat minder. 

 

Platform zzp opdrachten