Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Financieel » Boekhoudprogramma » Ficsus.nl

Ficsus.nl

Boekhouden kan voor een beginnende zzp’er ingewikkeld zijn. Toch is het belangrijk dat je je financiële situatie goed in kaart hebt, zodat het doen van belastingaangifte eenvoudiger wordt. Een online boekhoudprogramma kan je hierin ontzorgen en creëert rust en overzicht. Ficsus.nl is een boekhoudprogramma wat je hierbij kan helpen.

Wie is Ficsus.nl?

Ficsus.nl biedt oplossingen voor boekhouden en het doen van belastingaangiftes waar zelfstandig ondernemers echt baat bij hebben. Zo kun je als zzp’er tijd besparen en je focussen op je de kerntaken van jouw onderneming. Het “ondernemen” is namelijk de belangrijkste reden waarom je voor jezelf bent begonnen.

Onlangs zijn ficsus.nl & e-Boekhouden.nl samen gegaan. Als zzp’er blijf je profiteren van de voordelen van ficsus.nl, alleen dan tegen een e-Boekhouden.nl tarief.

Voordelen van het boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met het bijhouden van de financiën. Met een aantal voordelen maakt deze boekhoudsoftware een einde aan jouw ergernissen.

Koppeling met Belastingdienst

Met Ficsus.nl kun je direct aangiftes doen met één druk op de knop. Meer info over de regelgeving? Bekijk deze blog.

Direct starten zonder boekhoudkennis

Geen uitgebreide uitleg voordat je kunt beginnen. We willen zzp'ers meteen aan de slag zetten.

Klantenservice dagelijks open van 07:00 - 23:00

Voor vragen is de klantenservice van Ficsus.nl altijd bereikbaar. Ze helpen je graag met het oplossen van je problemen.

Waarom kiezen voor Ficsus.nl?

Het boekhoudprogramma van Ficsus.nl is zeer geschikt voor zzp’ers en maakt het boekhouden erg eenvoudig. Ficsus.nl is gestart in januari 2009 om de onder andere de aangifte voor je omzetbelasting makkelijker en leuker te maken. De software beschikt over veel handige functies, waardoor het boekhouden zo gedaan is. Daarnaast is veel verstand van boekhouden niet nodig. De gehele boekhouding blijft overzichtelijk in het programma en alle functies spreken voor zich. Ideaal dus voor een startende zzp’er die niet te veel tijd kwijt wil zijn aan de administratie.

De support van Ficsus.nl wordt gezien als een belangrijke service die het aanbiedt. Bij deze staat er altijd iemand klaar om je te helpen met een van je vragen. Kom je er als zelfstandig ondernemer niet uit? Dan zijn er een aantal handleidingen die vaak antwoorden geven op veel van je vragen. Tot slot is de klantenservice makkelijk bereikbaar en staan de medewerkers je graag te woord.

Bij het bijhouden van je financiën komt veel kijken. Belastingen, rapportages, leningen en je hypotheek zijn hier voorbeelden van. Meer info? Bekijk dan deze pagina!

De functies van Fiscus.nl

Het boekhoudprogramma van Ficsus.nl biedt veel functies die zorgen voor een strakke boekhouding. Zodra je een boekhoudpakket afsluit, krijg je toegang tot de volgende functies die het boekhouden gemakkelijk maken:

 • Gemakkelijk inkomsten en uitgaven in de software boeken
 • Onbeperkt aantal bankmutaties verwerken
 • Bankkoppelingen voor alle Nederlandse banken
 • Mogelijk om een boekhouder op afstand mee te laten kijken

Dit zijn een aantal functies van het boekhoudprogramma van Ficsus.nl. Bezoek de website en bekijk alle voordelen van het boekhoudprogramma.

Weet je niet zeker of dit boekhoudprogramma bij jou past? Als startende ondernemer kun je het programma de eerste 15 maanden gratis gebruiken. Klik op de button hier rechts en bekijk de mogelijkheden.

Ben je benieuwd naar andere boekhoudprogramma’s? Bekijk ze hier!

e-Boekhouden

Voordelen:
 • Gratis voor startende ondernemers
 • Altijd de laagste-prijsgarantie
 • Razendsnelle helpdesk beschikbaar
 • Altijd op de hoogte door middel van de app

Fiscaal-online

Voordelen:
 • Betrouwbaar met 14 jaar ervaring
 • Duidelijk , transparant & specialist
 • Direct aan de slag met je boekhouding
 • Profiteer van een gratis proefversie

SnelStart

Voordelen:
 • Veelzijdig boekhoudprogramma
 • Uitgebreide mogelijkheden
 • Makkelijk te begrijpen boekhoudpakket
 • Geschikt voor elk type bedrijf

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!