Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Financieel » Boekhoudprogramma » Ficsus.nl

Ficsus.nl

Boekhouden kan voor een beginnende zzp’er ingewikkeld zijn. Toch is het belangrijk dat je je financiële situatie goed in kaart hebt, zodat het doen van belastingaangifte eenvoudiger wordt. Een online boekhoudprogramma kan je hierin ontzorgen en creëert rust en overzicht. Ficsus.nl is een boekhoudprogramma wat je hierbij kan helpen.

Wie is Ficsus.nl?

Ficsus.nl biedt oplossingen voor boekhouden en het doen van belastingaangiftes waar zelfstandig ondernemers echt baat bij hebben. Ficsus.nl is gestart in januari 2009 om de onder andere de aangifte voor je omzetbelasting makkelijker en leuker te maken. Zo kun je als zzp’er tijd besparen en je focussen op je de kerntaken van jouw onderneming. Het “ondernemen” is namelijk de belangrijkste reden waarom je voor jezelf bent begonnen.

Onlangs zijn ficsus.nl & e-Boehouden samen gegaan. Als zzp’er blijf je profiteren van de voordelen van ficsus.nl alleen dan tegen een e-Boehouden tarief.

Voordelen van het boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met het bijhouden van de financiën. Met een aantal voordelen maakt deze boekhoudsoftware een einde aan jouw ergernissen.

Koppeling met Belastingdienst

Door de koppeling met de Belastingdienst kun je direct je aangiftes doen met één druk op de knop

Direct starten zonder boekhoudkennis

Geen uitgebreide uitleg voordat je kunt beginnen. We willen zzp'ers meteen aan de slag zetten.

Klantenservice dagelijks open van 07:00 - 23:00

Voor vragen is de klantenservice van Ficsus.nl altijd bereikbaar. Ze helpen je graag met het oplossen van je problemen.

Waarom kiezen voor Ficsus.nl?

Het boekhoudprogramma van Ficsus.nl is zeer geschikt voor zzp’ers en maakt het boekhouden erg eenvoudig. De software beschikt over veel handige functies, waardoor het boekhouden zo gedaan is. Daarnaast is veel verstand van boekhouden niet nodig. De gehele boekhouding blijft overzichtelijk in het programma en alle functies spreken voor zich. Ideaal dus voor een startende zzp’er die niet teveel tijd kwijt wilt zijn aan de administratie.

De support van Ficsus.nl wordt gezien als een belangrijke service die het aanbiedt. Bij deze staat er altijd iemand klaar om je te helpen met een van je vragen. Kom je er als zelfstandig ondernemer niet uit? Dan zijn er een aantal handleidingen die vaak antwoorden geven op een veel van je vragen. Tot slot is de klantenservice makkelijk bereikbaar en staan de medewerkers je graag te woord.

Het boekhoudprogramma van Ficsus.nl biedt veel functies die zorgen voor een strakke boekhouding. Zodra je een boekhoudpakket afsluit, krijg je toegang tot de volgende functies die het boekhouden gemakkelijk maken:

  • Gemakkelijk inkomsten en uitgaven in de software boeken
  • Onbeperkt aantal bankmutaties verwerken
  • Bankkoppelingen voor alle Nederlandse banken
  • Mogelijk om een boekhouder op afstand mee te laten kijken

Dit zijn een aantal functies van het boekhoudprogramma van Ficsus.nl. Bezoek de website en bekijk alle overige voordelen die het boekhoudprogramma te bieden heeft.

Weet je niet zeker of dit boekhoudprogramma bij jou past? Dan is het mogelijk om het boekhoudprogramma eerst 35 dagen gratis en vrijblijvend uit te proberen. Klik op de button hier rechts en bekijk de mogelijkheden.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

GRATIS:ZZP-VRIENDEN PAKKET