Banners ZZP Vrienden website_Starten als zzp'er
Home » Starten als ZZP’er » Online marketing cursus

Online marketing cursus

Verbreed je kennis met de online marketing cursus van de Happy Talents Academy.

Heb jij wel eens het gevoel dat je wat marketingkennis te kort komt? Hoe goed je jouw vak ook beheerst, het verkopen van je dienst of product is toch andere koek. Met de razendsnelle ontwikkelingen op marketinggebied kan het een uitdaging zijn om een goede marketingstrategie op te zetten en uiteraard toe te passen. Vooral als dit niet helemaal jouw vakgebied is, kunnen wij ons goed voorstellen dat je niet weet hoe je dit moet aanpakken. Het is natuurlijk mogelijk om dit uit te besteden, maar om veel geld te besparen, raden we je aan om een online marketingcursus te doen. Lees hier alles over de online marketing cursus van de Happy Talents Academy.

De cursus in het kort

20 mei 2022 start er een nieuwe online marketing module. Tijdens deze module, verspreid over tien weken, leer je alles over negen verschillende onderwerpen binnen online marketing. Elke vrijdag vindt er een training plaats door een marketingspecialist. Je ontvangt na elke training de opname en presentatie, zodat je deze op een later moment nog eens terug kan kijken. Ook krijg je extra lesstof en tips & tricks waar je jezelf nog eens in kan verdiepen. Tot slot krijg je ook een certificaat waarmee je jezelf na deze training een junior online marketeer mag noemen. Benieuwd welke onderwerpen aan bod komen tijdens de cursus? Lees dan snel verder!

De trainingen van de Happy Talents Academy

Online marketing introductie

Tijdens deze training krijg je een eerste indruk van het vak en wordt er ingegaan op de customer journey. Waarom is juist online marketing zo belangrijk in deze tijd?

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Tijdens deze training krijg je een eerste indruk van het vak en wordt er ingegaan op de customer journey. Waarom is juist online marketing zo belangrijk in deze tijd?

SEA (zoekmachine advertising)

Jouw product of dienst adverteren binnen de zoekmachines? Dit kan door een betaald plekje te bemachtigen. Je krijgt uitleg over hoe dit in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden zijn. Ook wordt er een succesvolle SEA-campagne toegelicht.

Social advertising

We bevinden ons massaal online en dit biedt veel kansen. Ook op het gebied van advertising is er veel mogelijk. Dus wil jij weten hoe dit in zijn werk gaat? Dan is deze training zeker een toegevoegde waarde. Je leert alles over adverteren op grote platformen zoals Instagram en Facebook.

Online strategie

Op verschillende kanalen één strategie toepassen? Leer tijdens deze training hoe jij dit op een effectieve manier doet. Daarnaast ontvang je ook waardevolle tips waarmee jij direct aan de slag kan.

E-mailmarketing

E-mailmarketing kan erg waardevol zijn, maar hoe zet je dit op de juiste manier in? Er schuilt veel meer achter een mailtje dan je misschien voor ogen hebt. Een e-mailmarketing expert vertelt jou alles over dit onderwerp.

Data & Analytics

Vanuit data kunnen er weloverwogen beslissingen worden gemaakt. Leer tijdens deze training hoe je deze data analyseert en wat je er vervolgens mee kan. Data en marketing gaan ten slotte hand in hand, dus deze training is een goede toevoeging aan jouw kennis.

Content marketing

Het schrijven van relevante content, op het juiste moment, voor de juiste doelgroep. Dat kan nog wel eens een uitdaging zijn. Bovendien is content ook de manier om je te onderscheiden. Leer alles over contentmarketing in deze training.

Affiliate marketing

Geld verdienen vanuit het verkeer dat naar jouw website komt? Dat kan! En wel door middel van affiliate marketing. Leer tijdens deze training alles over dit onderwerp en leer hoe jij een verdienmodel kan koppelen aan je website.

De belangrijkste principes van online marketing

Na deze training ken jij de basis van verschillende principes binnen online marketing.

Een certificaat

Als je de training succesvol hebt afgerond ontvang je een certificaat. Je hebt dan de kennis van een junior online marketeer.

€ 1299,-

Voor deze academy betaal je 1299 euro, inclusief lesstof, opnames, tips, tricks en het certificaat.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!