Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Financieel » Boekhoudprogramma » Fiscaal-Online

Fiscaal-online

Veel zzp’ers stoeien ieder jaar met de boekhouding. Vele wagen een poging in Excel of bewaren alle bonnetjes, maar dit zorgt voor een enorme financiële rompslomp. Dit kan uiteraard anders en efficiënter. We helpen je daarom graag met een aantal opties voor een online boekhoudprogramma.

Wie is Fiscaal-online?

Fiscaal-online gaat uit van het principe dat belastingaangifte doen eenvoudiger kan. Deze gedachte is in 2005 al ontstaan toen het bedrijf werd opgericht en nog ElektronischeAangifte.nl heette. Sinds 2017 heeft het bedrijf haar naam veranderd naar Fiscaal-online. Het is de online tool waar je in één overzichtelijk dashboard je aangiftes kunt doen als zzp’er. Voor Fiscaal-online is het belangrijk dat jij op dit platform snel, eenvoudig en goedkoop je belastingaangifte kunt doen. Zodat je als ondernemer volledig wordt ontzorgd en je hier niet druk over hoeft te maken.

Voordelen van het boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met boekhouden. Met een aantal voordelen maakt deze boekhoudsoftware een einde aan jouw ergernissen.

Betrouwbaar

Fiscaal-online is intussen al meer dan 14 jaar een betrouwbare partner voor veel zelfstandig ondernemers, maar ook voor accountants- en boekhoudkantoren. Deze partij is ook geaccrediteerd door de Belastingdienst. Hierdoor weet je als zzp’er zeker dan je bij een vertrouwde partij zit.

Duidelijk & transparant

Wat je bij Fiscaal-online betaalt wordt meteen duidelijk. Er zitten ook geen haken en ogen aan de contracten waardoor je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De regel is dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. De credits die je op een account hebt staan blijven onbeperkt geldig waardoor je account ook nooit verloopt. Daardoor heb je altijd toegang tot je belangrijkste aangiftes in de Cloud.

Snelle, vakkundige helpdesk

De ondernemer staat bij Fiscaal-online centraal. Dit houdt in dat de klantenservice snel en vakkundig hulp biedt waar nodig. Zowel telefonisch als per e-mail probeert deze helpdesk de zelfstandig ondernemer zo snel mogelijk te helpen alle vragen op te lossen.

Waarom kiezen voor Fiscaal-online?

Fiscaal-online heeft als voordeel dat het vooral denkt in oplossingen. Veel zelfstandig ondernemers heb moeite of vinden het ingewikkeld om aangifte te doen bij de Belastingdienst. De software van Fiscaal-online maakt het doen van belastingaangiftes eenvoudig en voordelig. Je kunt alle aangiftes in één overzicht plaatsen en direct versturen naar de Belastingdienst. Op deze manier heb je er geen omkijken meer naar.

Fiscaal-online biedt ondersteuning bij de volgende zaken:

  • Inkomstenbelasting
  • Btw-aangifte
  • Vennootschapsbelasting
  • Opgaaf ICP
  • Suppletie
  • Uitstelregeling
  • Deponeren

Zo laat Fiscaal-online zien dat het een ondernemersmentaliteit heeft en daardoor perfect past bij een ondernemende zzp’er.

Ontdekken of Fiscaal-online bij jou als zelfstandig ondernemer past? Vraag dan via de knop hier rechts een gratis proefversie aan.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

GRATIS:ZZP-VRIENDEN PAKKET