Banners ZZP Vrienden website_Zakelijk leasen
Home » Zakelijk leasen zzp » Lease vergelijker zzp » Toyota Private Lease

Toyota Private Lease

Als zzp’er of freelancer bestaat de mogelijkheid dat je voor een reis naar een opdrachtgever een auto goed kunt gebruiken. Nou is een auto aanschaffen voor veel zelfstandig ondernemer niet de meest aantrekkelijke optie. Gelijk zijn er genoeg autoleasemaatschappijen die verschillende leasemogelijkheden aanbieden voor zzp’ers. Zo ook Toyota Private Lease.

Wie is Toyota Private Lease?

Ben jij als zzp’er op zoek naar extra zekerheid? Dan biedt Toyota Private Lease de oplossing. Via Toyota is het mogelijk om een Private Lease contract af te sluiten die je extra bescherming biedt bij bijvoorbeeld ontslag of een scheiding. Daarbij rijd je een nieuwe Toyota naar keuze vanaf 209,- euro per maand. Het contract dat voor jou als zelfstandige wordt opgesteld is bijna all-inclusive. Hierdoor heb je weinig tot geen overige kosten. Mocht je tot slot de keuze als zzp’er hebben gemaakt om een Toyota te private leasen, dan wordt deze gratis aan je deur bezorgd.

Voordelen van de autoleasepartij Toyota Private lease

Deze autoleasemaatschappij focust zicht op het belang van jou als zelfstandig ondernemer. Van zuinig rijden tot reparaties en onderhoud die zijn inbegrepen. Dit zijn alle voordelen.

Vast laag maandbedrag

Je betaalt als zzp'er niet te veel bij deze autoleasepartij en met een vast maandbedrag weet je precies wat je iedere maand kan verwachten

Geen onverwachte kosten

Je komt als zzp'er bij deze autoleasemaatschappij niet voor verrassingen te staan. Zo zul je geen onverwachte rekeningen ontvangen.

Inclusief reparaties en onderhoud

Bij Toyota Private Lease zit alles onder één dak. Ia er iets mis met je leaseauto? Dan regelt deze autoleasepartij de reparaties en onderhoud.

Online bestellen en gratis thuisbezorgd

Een auto leasen was nog nooit zo eenvoudig. Bij deze autoleasemaatschappij kun je als zelfstandig ondernemer je auto makkelijk online bestellen en is gratis bezorging inbegrepen.

als zzp'er een auto leasen bij Toyota Private Lease

Waarom kiezen voor Toyota Private Lease?

Het private lease contract wat je afsluit bij Toyota is bijna all-inclusive. Dit betekent dat alle kosten gedekt worden en je als zelfstandig ondernemer alleen nog maar omkijken hebt naar de benzine. In het contract worden volgende zaken gedekt:
 • Wegenbelasting;
 • Verzekering;
 • Onderhoud & reparatie;
 • Afleverkosten;
 • 24-uurs pechhulp;
 • Vervangend vervoer;
 • Bandenservice.

Wegenbelasting

Je betaalt als zzp’er bij Toyota Private Lease geen wegenbelasting. Dit zorgt ervoor dat je je niet druk hoeft te maken om deze kostenpost.

Verzekering

In het private lease contract zit ook de verzekering inbegrepen. Je bent met Toyota Private Lease volledig verzekerd met een WA-verzekering en cascodekking.

Onderhoud & reparatie

Bij Toyota Private Lease wordt het onderhoud en de reparatie geregeld door eigen Toyota monteurs. Deze specialisten zorgen ervoor dat je leaseauto het juiste onderhoud krijgt, waardoor je je als zelfstandige kunt focussen op je eigen werk.

Afleverkosten

De afleverkosten worden voor rekening genomen door Toyota. Hierdoor heb je als zelfstandige geen omkijken naar de bezorgkosten van je leaseauto.

24-uurs pechhulp

Toyota Private Lease garandeert dat er de mogelijkheid is tot het bellen van een 24-uurs pechhulp. Mocht je langs de weg komen te staan met pech, Toyota helpt je weer op weg.

Bandenservice

Met het private lease contract ben je verzekerd van goede banden. Hierbij zorgen de Toyota monteurs dat ze op tijd de versleten banden vervangen van je leaseauto.

Vervangend vervoer

Toyota Private Lease biedt de garantie dat je vervangend vervoer krijgt als de werkzaamheden aan je leaseauto langer dan een dag gaan duren. Hierdoor hoef je als zelfstandige niet stil te zitten en kun je verder met het bezoeken van bijvoorbeeld potentiële opdrachtgevers.

Bij Toyota Private Lease heb je de keuze uit verschillende modellen. Het gaat hierbij om de volgende:

 • Aygo
 • Yaris
 • Corolla Hatchback
 • Corolla Touring Sports
 • Corolla Sedan
 • Toyota C-HR
 • RAV4
 • Camry
 • Highlander

Als zzp’er kun je dus kiezen uit verschillende modellen. Je kunt daarnaast bepalen hoe je je auto laat samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een handgeschakelde auto of een automaat. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen uit het aantal deuren en de brandstof waarop de auto rijdt. Kortom, je stelt je auto als zzp’er samen. Volledig naar jouw behoefte! Klik op de button hier rechts en bekijk de mogelijkheden.

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!