Startende zzp’er? Profiteer van een goedkoop boekhoudprogramma in 2022

Home » Blogs » Financieel » Startende zzp’er? Profiteer van een goedkoop boekhoudprogramma in 2022

Ben jij een startende ondernemer met een top idee, maar kom je erachter dat er nog veel meer aspecten aan ondernemerschap verbonden zijn? Als startende ondernemer wil jij vooral focussen op je eigen vakgebied, en wil je het liefst zo min mogelijk nevenactiviteiten doen. Het financiële plaatje van je onderneming is heel uitgebreid, lastig en dit kost veel werk. Een van de oplossingen zou zijn om een boekhouder in te huren voor verschillende opdrachten. Gelukkig zijn er ook goedkope tools en hulpmiddelen die jouw werk een stuk makkelijker maken. Je kunt namelijk ook profiteren van een goedkoop boekhoudprogramma! Ben jij benieuwd wat een online boekhoudprogramma voor jouw onderneming kan betekenen? Lees dan snel verder.

Goedkoop boekhoudprogramma in 2022

Laten we beginnen met het belangrijkste. Wij snappen als geen ander dat jij graag te weten wilt komen welke online boekhoudprogramma’s er zijn. Daarom zetten wij dit voor je op een rijtje:

e-Boekhouden

Op zoek naar een goedkoop boekhoudprogramma? E-Boekhouden.nl biedt ondernemend Nederland sinds 2002 een betaalbare boekhoudoplossing voor onder meer het in kaart brengen van je belastingen die intuïtief en eenvoudig werkt. Boekhoudkennis is dus niet nodig! Je boekhouding is binnen no-time in orde. Met E-Boekhouden.nl was online boekhouden en factureren nog nooit zo eenvoudig.

In 2021 is e-Boekhouden.nl verkozen als Beste Boekhoudprogramma voor ZZP & MKB. Ook op vergelijkingssites komt e-Boekhouden.nl naar voren als beste getest. Voor bedrijven die al een langere periode zakelijk actief zijn, biedt e-Boekhouden.nl een proefperiode van 14 dagen aan. Wanneer je korter dan 15 maanden geleden met je onderneming bent gestart, dan is het online boekhoudprogramma gedurende de eerste 15 maanden van je onderneming volledig gratis en geheel vrijblijvend! Je kunt dan zonder beperkingen online boekhouden en factureren, inclusief alle geavanceerde functies als bankkoppelingen, scan & herken en gebruik van de mobiele app.

Ontdekken of e-Boekhouden bij je past? Klik dan hier rechts!

MoneyMonk

Met het online boekhoudprogramma van Moneymonk heb je als zzp’er volledig overzicht in je financiële boekhouding, zonder gedoe. Hiermee heb je grip op je financiën en weet je wanneer je wel of geen geld hebt om te investeren. Wat Moneymonk uniek maakt, is het een goedkoop boekhoudprogramma is dat zich met name focust op dienstverlenende zzp’er. Hierdoor kan het bedrijf perfect inspelen op dit segment en de diensten hierop aanpassen.

Met het vereenvoudigen van processen krijg je als zzp’er inzicht in je financiële situatie. Bovendien deelt deze partij hier graag zoveel mogelijk kennis over.

Met een online boekhoudprogramma heb je altijd je boekhouding bij de hand. Een goedkoop boekhoudprogramma houd alles overzichtelijk en door alles in te vullen voorkom je dat je zaken vergeet. Bespaar tijd dankzij automatisering en met MoneyMonk voorkom je fouten en zo krijg je meer rust door inzicht in de financiële situatie van je bedrijf.

Wil je erachter komen of MoneyMonk bij je past? Ontdek de mogelijkheden hier links!

BUNNI

Het boekhoudprogramma BUNNI is er voor elke zelfstandig ondernemer die geen ster is in boekhouden. Dit is een goedkoop boekhoudprogramma dat je volledig ontzorgt op financieel vlak en zorgen ervoor dat jouw boekhouding op het einde van het jaar waterdicht is. De boekhoudsoftware die wordt gebruikt is razendsnel. Het brengt je in één oogopslag inzichtelijk welke cijfers voor jou belangrijk zijn als zzp’er. Ook wordt het doen van de aangifte voor omzetbelasting ieder kwartaal een eitje met behulp van deze partij.

Houd je administratie bij met een goedkoop boekhoudprogramma en registreer je uren, ritten, facturen, offertes en nog veel meer. Start vandaag met een goedkoop boekhoudprogramma en bekijk de mogelijkheden.

Ontdekken of het online boekhoudprogramma Bunni bij je past? Klik hier rechts voor de mogelijkheden tot de gratis proefmaand!

Jortt

Jortt is een goedkoop boekhoudprogramma dat de boekhouding voor je doet. Met Jortt heb je een perfecte up-to-date boekhouding. Het is een goedkoop boekhoudprogramma, speciaal gemaakt voor ondernemers met de focus op een zo eenvoudig mogelijk gebruik.

Zelf de boekhouding bijhouden kan heel ingewikkeld en spannend zijn als je niet goed overweg kan met bijvoorbeeld Excel sheets. Op deze manier kan een eigen boekhouding bijhouden een tijdrovende klus zijn. Dit online boekhoudprogramma lost alle problemen voor je op. Jortt is een eenvoudig boekhoudprogramma, of je nu marketing freelancer bent, zzp’er in de zorg of bouwvakker, Jortt biedt de oplossing. Met een goedkoop boekhoudprogramma zoals Jortt is je boekhouding snel klaar, gestructureerd, efficiënt ingevuld, deskundig onderbouwt en bovendien erg eenvoudig.

Ontdek de meerwaarde van het online boekhoudprogramma Jortt hier links.

MyFinance

Snel en eenvoudig boekhouden, maar wél altijd actueel inzicht in hoe het ervoor staat? Bij Myfinance kun je voor een laag en vast bedrag gemakkelijk en veilig boekhouden.

Myfinance is een goedkoop boekhoudprogramma speciaal ontwikkeld voor zzp’ers, parttime-ondernemers en BV’s. Je boekhouding kun je dus simpel afstemmen op jouw situatie. Zo kun je deze partij blijven gebruiken, zelfs wanneer je bedrijf groeit. Ook als je aan consumenten levert, veel contante transacties hebt of met ‘standaard producten & prijzen werkt’, is Myfinance uitermate geschikt.

Het online boekhoudprogramma werkt met een web-versie en een handige app. De app kan gebruikt worden om overal direct je bonnetjes in te scannen. De web-versie wordt vooral gebruikt voor het inboeken van overige facturen. Alles wordt veilig opgeslagen, waardoor het niet nodig is om een papieren systeem bij te houden.

Wil je meer weten over bovenstaande boekhoudprogramma’s en ontdekken wat de voordelen zijn? Wij hebben uitgebreide reviews geschreven over e-Boekhouden, MoneyMonk, Bunni, Jortt en MyFinance op onze website!

Wat doet een goedkoop boekhoudprogramma?

Een goedkoop boekhoudprogramma is er speciaal voor gemaakt om zzp’ers te helpen op het gebied van boekhouden. Het is een online tool waar jij alles vindt wat je nodig hebt, van boekhouden tot offertes en voorraadbeheer. Verder wordt een boekhoudprogramma vaak gebruikt om structuur aan te brengen in je financiële administratie en zo ook meteen een goed overzicht te krijgen van de financiële status van jouw bedrijf. Deze functies kunnen jou als zzp’er veel tijd en frustraties besparen.

goedkoop boekhoudprogramma

Voordelen van een goedkoop boekhoudprogramma

Online boekhouden is er voor om jouw werk als zzp’er makkelijker te maken. Een goedkoop boekhoudprogramma heeft verschillende voordelen. Doordat het online is, heb je altijd toegang hebben tot jouw boekhouding. Daarnaast heeft het ook automatische back-ups, dus als je een keer vergeet op te slaan of een factuur kwijt bent, kun je deze altijd terug vinden in je back-up. Nog een groot voordeel is dat je niet up-to-date hoeft te blijven met verschillende fiscale regels, omdat deze automatisch geüpdatet worden in een online boekhoudprogramma. Hiermee geeft het jou de handvaten om deze nieuwe regels makkelijk toe te passen. Een offline boekhouding bestaat vaak uit allemaal mappen met facturen, dit kan vaak onoverzichtelijk worden, dit is dus ook een voordeel van een online boekhoudprogramma omdat hier alles in één overzicht staat.

Is een goedkoop boekhoudprogramma iets voor jou?

Zoals in dit artikel beschreven is, kan een goedkoop boekhoudprogramma veel tijd en moeite besparen door een simpele oplossing te geven aan een taak die vaak als moeilijk wordt gezien door zzp’ers. Dus ben jij een ondernemer en heb je moeite met boekhouden of ben jij een beginnende zzp’er op zoek naar een oplossing om jouw boekhouding simpeler te maken? Bekijk dan de boekhoudprogramma’s die we voor jou op een rijtje hebben gezet en ontdek de mogelijkheden.

Comments

  1. […] maar de belangrijkste zaken draaien toch om het financiële plaatje. Daarom is het gebruik van een goedkoop boekhoudprogramma essentieel. In dit artikel leggen we je uit […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *