Banners ZZP Vrienden website_Financieel v2
Home » Financieel » Belastingen » e-Boekhouden

Belastingaangifte met e-Boekhouden.nl

Als ondernemer kom je er niet onderuit om je boekhouding bij te houden. Ondernemers vinden het vaak klinken als een ingewikkelde en saaie klus. Of je nu wel of geen ervaring hebt met financiën, met het boekhoudprogramma van e-Boekhouden.nl is boekhouden en factureren zo gepiept. Zo zorg je ervoor dat je in een mum van tijd een heldere en foutloze administratie hebt!

Functionaliteiten van e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is ontwikkeld met de visie van ondernemers in gedachten, met als doel om hun zakelijke activiteiten te ondersteunen en te verbeteren. Het biedt een uitgebreid scala aan functionaliteiten, waaronder boekhouden, factureren, offertes opstellen, urenregistratie, relatiebeheer, voorraadbeheer en nog veel meer.

Al deze mogelijkheden zijn ontworpen om bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren, zodat ondernemers meer tijd kunnen besteden aan strategische beslissingen en minder tijdrovende administratieve taken. Met e-boekhouden.nl kunnen bedrijven efficiënter werken en beter inzicht krijgen in hun financiële situatie, wat uiteindelijk leidt tot groei en succes op de lange termijn.

Klik hier, probeer nu e-Boekhouden.nl gratis, zonder verplichtingen!

Wat kan je als ondernemer ermee?

Inkomstenbelasting:

Met e-Boekhouden.nl kunnen ondernemers hun inkomstenbelastingaangifte makkelijker en sneller maken. Wanneer je ondernemer bent, moet je 36,93% inkomstenbelasting afdragen tot €73.032 en voor elke euro die je meer verdient, betaal je vervolgens 49.50% belasting aan de belastingdienst in 2023.

BTW-aangifte:

Btw-aangifte doen lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Zodra je doorhebt hoe het werkt, valt het allemaal wel mee. Btw staat voor belasting over de toegevoegde waarde, bij ondernemers wordt het ook wel een omzetbelasting genoemd. Dit is omdat je moet betalen over alle producten en diensten die je verkoopt, oftewel over je omzet betaal je ook btw aan je leveranciers. Dit noem je voorbelasting.

Lees hier de blog over “hoe werkt de BTW aangifte als ZZP’er”

BTW-aangifte kan een puzzel lijken voor ondernemers, maar met e-Boekhouden.nl wordt dit proces moeiteloos. Dit programma is ontwikkeld om ondernemers te ondersteunen bij het correct berekenen en indienen van de belasting over toegevoegde waarde.

Voordelen van e-boekhouden.nl voor Belastingaangifte

Het gebruik van e-Boekhouden.nl voor belastingaangifte biedt verschillende voordelen voor ondernemers:

Automatiseer je boekhouding :

Blijf continu op de hoogte van je financiële situatie door het koppelen van je bankrekening, webshop of kassasysteem. Met het online boekhoudprogramma; e-Boekhouden.nl, automatiseer je het boekhoudproces en koppel het systeem automatisch betalingen aan openstaande facturen. Dit voorkomt fouten en zorgt ervoor dat je kostbare tijd bespaart, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien.

Sneller werken, minder stress:

Als onder kan het bijhouden van je boekhouding aanvoelen als het beklimmen van een enorme berg; ingewikkeld en enorm tijdrovend. Simpel, snel en efficiënt; onze innovatieve boekhoudsoftware maakt van boekhouden en facturen een moeiteloze taak, zodat je in no time beschikt over een heldere en foutloze administratie.

Lees meer over de voordelen van e-Boekhouden.nl

Waarom Kiezen voor e-Boekhouden.nl?

Ben je een startende ondernemer of een MKB bedrijf met een uitgebreide administratieve behoefte? e-Boekhouden.nl biedt een totaal oplossing om jouw administratie onder controle te krijgen. Met verschillende pakketten en functionaliteiten, is er voor elke ondernemer een geschikte oplossing beschikbaar.

Lees meer over de voordelen van e-Boekhouden.nl

Boekhouden en factureren op een manier die jij begrijpt

e-Boekhouden.nl is een uitgebreid softwarepakket dat ontworpen is met de visie van ondernemers in het gedachten. met e-Boekhouden.nl kun je:

Boekhouden: Boekhouden zonder boekhoudkennis, Je doel direct jouw btw-aangifte, koppel jouw bank en voorkom invoerwerk altijd op de hoogte met onze app en nog veel meer.

Facturen: Facturen opmaken in je eigen huisstijl, terugkerende facturen maken, jouw voorraad bijhouden, betalen kan handmatig/via een betaallink of automatische incasso en nog meer.

Offertes: Offertes in jouw eigen huisstijl, de voortgang overzichtelijk bijhouden, vanuit een offerte direct facturen sturen en nog veel meer.

Ledenadministratie: Beheer je klantrelaties effectief en optimaliseer je verkoopprocessen.

Koppelingen: Houd grip op al je orders, van offerte tot levering, en optimaliseer je voorraadbeheer.

Lees meer informatie over de e-Boekhouden.nl!

Afas

Voordelen:
 • Financieel overzicht op een platform
 • Veel atomatiseringsopties mogelijk
 • Snel & eenvoudig toegang tot gegevens
 • Gebruiksvriendelijk

Fiscaal-online

Voordelen:
 • Betrouwbaar met 14 jaar ervaring
 • Duidelijk, transparant & specialist
 • Direct aan de slag met je boekhouding
 • Gratis proefversie

SnelStart

Voordelen:
 • Veelzijdig boekhoudprogramma
 • Uitgebreide mogelijkheden
 • Makkelijk te begrijpen boekhoudpakket
 • Geschikt voor elk type bedrijf

Meer ZZP tips en nieuwtjes ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!