Een verzekering voor je eigen bedrijf. Waar kun je dit doen?

Wanneer je start als zelfstandig ondernemer ben je nog voor niets verzekerd. Daarom is het verstandig om op korte termijn een verzekering voor je eigen bedrijf te regelen, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Natuurlijk helpen we je graag verder met verzekeringen, startend met welke aanbieders er zijn. Hieronder lichten we een aantal aanbieders voor verzekeringen van je eigen bedrijf aan je toe: 

Yezzer

Bij Yezzer kun je (bijna) alle verzekeraars met elkaar vergelijken. Aan de hand van de branche waar je werkzaam bent wordt bij Yezzer bekeken welke verzekeringen het meeste worden afgesloten. Daarnaast kun je een pakket samenstellen van verzekeringen eigen bedrijf en wordt er een offerte op naar je doorgestuurd. Op de website kun je de premie van verschillende verzekeringen berekenen zoals die van de bedrijfsverzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, de verzuimverzekering of de rechtsbijstandverzekering. Yezzer realiseert lage premies door collectieve pakketkortingen. Ze hebben een ruim aanbod van 42 verzekeraars. Yezzer wil een modern imago uitstralen en daardoor is alles makkelijk online te regelen. Tot slot heb je kosteloos vele extra’s zoals events en trainingen die je kunt bijwonen. 

Ohra

Ohra is een verzekeraar van wel tientallen verzekeringen. Van je inboedelverzekering, zorgverzekering, autoverzekering tot een reisverzekering. Ohra biedt alle verzekeringen op het gebied van zorg & gezin, thuis, op de weg en vakantie. Op de website kun je alles gemakkelijk vinden en zelf uitzoeken. Bereken alvast je premie en zo weet je precies waar je aan toe bent. Heb je al meerdere verzekeringen met Ohra? Neem dan contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een pakket. Ohra staat voor makkelijk, duidelijk en persoonlijk. Zo weten ze jou precies te helpen met wat voor jouw situatie nodig is. Schade melden, zorgnota’s declareren, persoonsgegevens aanpassen in mijn Ohra, het kan allemaal. 

Ohra heeft ook een speciale pagina voor zzp verzekeringen eigen bedrijf, zo kun je overzichtelijk en snel zien wat jij nodig hebt. De verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar en alles is snel afgehandeld. Neem snel een kijkje op de website. 

Allianz Global Assistance NL

Bij Allianz Global Assistance kun je terecht voor allerlei verzekeringen van een eigen bedrijf zoals de reisverzekeringen, pechhulp en fietsverzekeringen. Vergeet ook niet de annuleringsverzekering. Dit lijken weinig verzekeringen, maar daarom is Allianz Global Assistance gespecialiseerd hierin. Onder de zakenreisverzekering valt bijvoorbeeld de doorlopende, collectieve en adventure & survival verzekering. Vraag voor meer informatie en ze helpen je graag verder. 

Wat uniek is aan Allianz Globasl Assistance is dat ze wereldwijd meer dan 21.500 medewerkers hebben in reisverzekeringen en hulpverlening. Door de aanwezigheid in 41 landen spreken ze dan ook 70 talen zodat ze je altijd kunnen helpen, waar je ook bent. 

Dela Leefdoorplan

Een overlijdensrisicoverzekering, uitvaartverzekering, spaarverzekering of levensverzekering? Dan ben je bij Dela aan het juiste adres. Via mijn Dela ben je op de hoogte van alle kosten en voorwaarden omtrent je afgesloten verzekering. Verzekeringen omtrent een uitvaart of overlijden worden vaak vergeten, informeer daarom goed of dit al relevant is. Dela staat voor zorgen voor nu en later, daarom is alles tot in de puntjes geregeld en hoef je je geen zorgen te maken mocht je ooit in aanraking komen met deze verzekeringen. Kijk wat Dela voor jou kan betekenen met je verzekeringen van je eigen bedrijf en neem vooral contact op. 

Zoals je al leest zijn er zo veel verschillende verzekeringen voor je eigen bedrijf en verzekeraars. Kijk allereerst of je al een verzekering hebt lopen en of je daar een pakket kunt afsluiten. Bereken overal de premie en bekijk welke dan het voordeligst uitkomt. Maar lees bovenal ook goed de voorwaarden, zo weet je precies wat er gedekt wordt bij de verzekering. Alles weten over verzekeringen eigen bedrijf? Lees de verzekering pagina’s van ZZP Vrienden en zo ben je helemaal op de hoogte. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *