Home » Financieel » Boekhoudprogramma » Reeleezee

Reeleezee

Boekhouden is vaak niet de meeste leuke activiteit voor zelfstandig ondernemers. Meeste zien het als tijdrovend en als blok aan je been. Om je te kunnen focussen op het ondernemen raden wij binnen ZZP Vrienden aan om eens te kijken naar online boekhoudprogramma’s. Reeleezee is mogelijk een interessante optie.

Wie is Reeleezee?

Het boekhoudprogramma Reeleezee is er voor de kleine ondernemers en zzp’ers. Ben jij als zzp’er net begonnen aan je onderneming en heb je hulp nodig bij het bijhouden van je boekhouding of inkomstenbelasting? Dan biedt het boekhoudprogramma van Reeleezee de oplossing. Met dit programma bespaar je flink wat tijd en kun je focussen op het ondernemen. Een handige bijkomstigheid is dat je je eigen boekhouder of accountant kunt koppelen aan een account bij deze boekhoudpartij. Zo kun je met een gerust hart je boekhouding uit handen geven.

Voordelen van het boekhoudprogramma

Het boekhoudprogramma is er voor elke zelfstandig ondernemer die moeite heeft met boekhouden. Met een aantal voordelen maakt dit boekhoudprogramma een einde aan jouw frustraties.

Betrouwbaar

Voor jou als zelfstandig ondernemer is het belangrijk om een boekhoudprogramma uit te kiezen waar je op kunt bouwen. Een programma wat goed met je data omgaat, is hierbij cruciaal. Reeleezee zorgt er voor dat jouw data op een veilige manier wordt opgeslagen in de cloud en dat er altijd real-time back-ups worden bijgehouden.

Gemakkelijk

Een boekhoudprogramma moet voor een zzp’er makkelijk te volgen zijn. Reeleezee maakt gebruik van een systeem dat zeer toegankelijk is en waar je geen aanvullende boekhoudkennis voor nodig hebt. In het programma zul je geen ingewikkelde termen tegenkomen, alleen maar begrijpelijke taal.

Intuïtief

Bij Reeleeze staat het ondernemen centraal. We luisteren daarom graag naar de intuïtie van een zelfstandige ondernemer en die wil zo weinig mogelijk omkijken hebben naar het boekhouden. Daarom kun je met het boekhoudprogramma van Reeleezee meteen aan de slag en blijft het platform zich doorontwikkelen in samenspraak met ondernemers.

Waarom kiezen voor Reeleezee?

Reeleezee kan gezien worden als een betrouwbare partner voor zelfstandig ondernemers aangezien het onderdeel is van de Exact Group. Ook heeft dit boekhoudprogramma partnerships met de Belastingdienst en beschikt het over het keurmerk Zeker-Online Boekhouden.

Om boekhouden zo eenvoudig mogelijk maken is een van de belangrijkste waardes binnen dit boekhoudprogramma. Met name gefocust op kleine ondernemers en hun boekhouders. Zo weet je als startende zzp’er meteen een partij waar je terecht kun en waar naar jouw wensen wordt geluisterd.

Meer dan 10.000 enthousiaste ondernemers maakten al gebruik van het boekhoudprogramma van Reeleezee. Benieuwd wat de reacties waren? Lees ze hieronder:

reeleezee review 1
reeleezee review 2
reeleezee review 3

Wil je erachter komen of Reeleezee het ideale boekhoudprogramma voor jou als zzp’er is? Vraag dan nu de gratis proefperiode van 30 dagen via de button hier.