Als ondernemer altijd en overal bereikbaar

Goed bereikbaar zijn, dat is enorm belangrijk als zzp’er of ondernemer. Je telefoon is je persoonlijke assistent, je directe lijn naar klanten en je toegangspoort tot de digitale wereld. Slim om dus een telefoon abonnement te kiezen wat bij je behoeftes én je budget past. Odido, voorheen T-mobile, biedt verschillende zakelijke abonnementen aan.

Waarom een zakelijk abonnement nemen?

Er zijn verschillende redenen waarom een zakelijk telefoonabonnement nemen handig is.

Scheiding van zakelijk & privé

​​Met een zakelijk telefoonabonnement kun je je zakelijke communicatie gescheiden houden van je persoonlijke gesprekken. Dit is vooral handig als je jouw mobiele telefoon voor zowel persoonlijke als zakelijke doeleinden gebruikt.

Beheer en controle

Zakelijke telefoonabonnementen bieden vaak beheertools waarmee je het gebruik kunt volgen en beheren. Dit kan handig zijn voor het bijhouden van de communicatiekosten, het monitoren van het gebruik van werknemers en het instellen van beveiligingsfuncties.

Schaalbaarheid

Zakelijke abonnementen kunnen meestal eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van je bedrijf. Je kunt extra lijnen, data of functies toevoegen als je bedrijf groeit.

Extra beveiliging

Zakelijke abonnementen kunnen extra beveiligingsfuncties bieden om gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen. Dit is vooral belangrijk als uw bedrijf te maken heeft met gevoelige gegevens of nalevingsvereisten.

Fiscale voordelen

In sommige gevallen kunnen zakelijke telefoonkosten als bedrijfsuitgaven worden afgetrokken voor belastingdoeleinden, wat kan leiden tot belastingvoordelen.

Zakelijke functies

Zakelijke telefoonabonnementen bieden vaak extra functies die nuttig kunnen zijn voor bedrijven, zoals een voicemailgids, doorschakelingsopties en automatische telefoniste-functies.

De voordelen van een Odido Business abonnement

1. Flexibele abonnementen op maat

Met Odido Business kun je abonnementen op maat samenstellen die passen bij jouw behoeften. Of je nu wel of geen telefoon wilt toevoegen aan je abonnement, je hebt de vrijheid om te kiezen. Daarnaast bieden ze diverse abonnementsopties, zoals maandelijkse, 1-jarige en 2-jarige Sim Only-abonnementen. Hierdoor kun je een abonnement vinden dat past bij jouw zakelijke situatie zonder langdurige verplichtingen.

2. Unlimited internet in Nederland

Als ZZP’er of ondernemer is het essentieel om altijd en overal online te kunnen zijn. Odido Business biedt onbeperkt mobiel internet aan in Nederland. Is je databundel op? Dan kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Zodra je over je datalimiet heen gaat, kun je namelijk nog steeds gratis gebruik maken van data, alleen tegen een lagere internetsnelheid. Zordra je extra data bijkoopt, zal de internetsnelheid weer zijn zoals je van Odido kunt verwachten: razendsnel.

3. Zakelijk bellen en data gebruik in het buitenland

Ben je vaak in het buitenland voor je werk of bel je vaak naar het buitenland? Goed om te weten dat je met Odido Business onbeperkt kunt bellen van en naar de VS en de EU zonder extra kosten. Daarnaast kun je je data overal in de EU gebruiken zoals je dat ook in Nederland doet, waardoor je zonder zorgen zaken kunt doen in het buitenland.

4. Eenvoudig facturen beheren

Je kunt al je facturen eenvoudig online bekijken en betalen via ‘Mijn Odido’. Facturen tot 24 maanden geleden zijn makkelijk terug te vinden, waardoor je inzicht hebt in je precieze maandelijkse telefoon en internetkosten.

5. Vaste mobiele integratie voor op werklocatie

Als je veel onderweg bent en op verschillende locaties werkt, biedt Odido Business de mogelijkheid om je vaste en mobiele telefonie te integreren via een cloud-telefooncentrale. Dit betekent dat je altijd bereikbaar bent, zelfs als je niet op kantoor bent. Het is een praktische oplossing om professioneel over te komen, waar je ook bent.

6. Voordelige abonnementsverlenging.

Als je al klant bent bij Odido Business, kun je je zakelijke abonnement eenvoudig en voordelig verlengen. Daar komen zelfs een hoop voordelen bij kijken. Zoals aantrekkelijke kortingen op je maandelijkse kosten, voordeelbundels en de mogelijkheid om je nummer te behouden. Er zijn geen aansluitkosten, dus je kunt zonder zorgen je abonnement vernieuwen en je blijft altijd bereikbaar voor klanten of collega’s.

Zakelijk internet

Naast telecomoplossingen zijn er nog meer voordelen van het aansluiten van zakelijk internet:

  • Altijd een vast IP-adres
  • Gratis internet back-up
  • Installatie door professionele monteurs
  • De aansluitkosten van 125 euro zijn voor Odido.
  • Uiterst betrouwbare internetverbinding

Overtuigd?

Als zzp’er heb je keuzes als het gaat om zakelijke telecom en internet. Het is belangrijk om de tijd te nemen om de juiste partner te kiezen die past bij jouw specifieke behoeften. Odido Business biedt flexibiliteit, betrouwbaarheid en transparantie. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden en om je aan te melden bij Odido Business, neem dan even een kijkje op de website of neem contact op met de klantenservice.

Meer handige artikelen lezen met tips voor zzp’ers of beginnende ondernemers? Check dan onze blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *