Waarom zakelijk leasen interessant is voor zzp’ers

Home » Blogs » Waarom zakelijk leasen interessant is voor zzp’ers

Als je net je eigen bedrijf bent begonnen of al een klein, groeiend bedrijf runt, heb je te maken met veel onzekerheden – mobiliteit zou daar niet bij moeten horen. Misschien heb je een manier nodig om jouw goederen of diensten te leveren. Als je naar auto financieringsopties kijkt, denk je misschien dat leasing alleen is weggelegd voor grote bedrijven met een groot wagenpark. Maar dat is niet zo. Elk type bedrijf, groot of klein, kan er voordeel uit halen. Hier zijn 5 redenen waarom zakelijk leasen interessant is voor zowel kleine Mkb-bedrijven of zelfstandige.

1. Waar voor je geld

De aankoop van een eigen auto of bestelwagen vergt een forse investering vooraf zonder garantie dat je bespaart op je nettokosten. Leasen betekent dat je een nieuw, betrouwbaar voertuig krijgt, voor een bepaalde periode, tegen een vast maandelijks bedrag. Met andere woorden, je hoeft geen kapitaal te vinden of te gebruiken om je bedrijfswagen te financieren! Bovendien is een auto leasen over het algemeen goedkoper dan een auto kopen. Denk maar aan de diensten, restwaarde, rente, belastingen en verzekeringen die in jouw leasecontract zijn inbegrepen – je krijgt waar voor je geld.

zakelijk leasen

2. Gemoedsrust, in één pakket

Met leasing kun je een contract kiezen dat al het onderhoud en de service van jouw auto dekt, dus de jaarlijkse check-up, het vervangen van banden, reparaties en pechverhelping zijn inbegrepen in het pakket. Leasing houdt jouw bedrijf in beweging en neemt alle rompslomp en administratieve taken met betrekking tot je auto weg. Zodat je met een gerust hart op je kerntaken kunt gaan focussen. En wanneer het tijd is om de sleutels terug te geven, hoef je je geen zorgen te maken over de verkoop of het inruilen van de auto. De leasemaatschappij neemt het risico voor je op zich.

3. Oplossingen op maat

Of je nu je team laat groeien en meer auto’s nodig hebt, of gewoon behoefte hebt aan de voorspelbaarheid van een vast maandelijks bedrag, leasing biedt je de flexibiliteit, schaalbaarheid en controle – waardevolle troeven in een onzekere toekomst. Je kiest de looptijd, stemt je contract af op jouw budget en behoeften en kunt zich vervolgens richten op de volgende stap van je bedrijf. Nieuwsgierig naar het aanbod van auto lease mogelijk voor zelfstandige? Kijk dan bijauto leasen zzpvoor een oplossing die bij jou past.

4. Gloednieuwe merken en modellen

Met leasing kun je jouw nieuwe auto kiezen uit een ruim aanbod van de allernieuwste merken en modellen, en de beste deals. Je profiteert van de betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitzonderlijke brandstofbesparing van het rijden in een nieuwe auto met de beste technologie en innovaties. Dit verlaagt je kosten en maakt jouw auto minder blootgesteld aan onderhouds- en prestatieproblemen die optreden naarmate een voertuig ouder wordt.

5. Zakelijk en privé leasen

Je nieuwe leaseauto helpt je niet alleen zakelijk, maar je kunt ook je hele gezin overal heen brengen waar ze naartoe moeten. Met de reeks diensten die in een leasecontract zijn inbegrepen, kun je er zeker van zijn dat je altijd gedekt bent tijdens zakenreizen of gezinsvakanties.

Er zijn genoeg redenen waarom zakelijk leasen interessant kan zijn. Het belangrijkste is dat je de beste opties voor jou als zzper afweegt en de lease-optie afsluit die bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *