Wanneer is zakelijk leasen interessant als zzp’er?

Als zzp’er is het belangrijk om mobiel te zijn. Wanneer u net start als zzp’er is de aanschaf van een auto financieel lastig. U kunt uw privéauto gebruiken, maar kiest u voor zakelijk dan kunt u veel kosten afschrijven van de winst. Wel zo voordelig. In dit artikel leggen we u uit waarom u het best voor een zakelijke leaseauto kunt kiezen.

zakelijk leasen

Waarom is leasen zo populair?

Het leasen van een zakelijke leaseauto is razend populair. Er zijn veel voordelen en gemakken waar u als ondernemer van kunt profiteren.

Met zakelijk leasen kunt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto leasen. Zo is uw boekhouding altijd gestructureerd en houdt u de beschikking over uw eventueel opgebouwde startkapitaal. Bovendien profiteert u van de ontzorging van de risico’s zoals pech, reparatiekosten en onderhoud. En XLLease regelt het allemaal. Hoe ideaal is dat!

Belangrijke voordelen van een leaseauto zzp

Doordat u als ondernemer bedrijfsmiddelen leaset in plaats van koopt, houdt u het werkkapitaal in het bedrijf. Werkkapitaal is het geld dat u nodig hebt om aan financiële verplichtingen te voldoen. Bijvoorbeeld voorraden aanvullen, leveranciers betalen en salarissen uitkeren.

Heeft u nog vragen? De professionele leaseadviseurs van XLLease hebben de meeste kennis over het leasen van een zakelijke auto. Zij voorzien je graag van een advies die het best bij uw wensen past. Bekijk snel de website voor meer informatie, het aanbod in leasepakketten en doe er je voordeel mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *