Laat een goede eerste indruk achter met verzenddozen

De eerste indruk die je bij een klant achterlaat is heel erg belangrijk. Ben je ZZP’er en heb je een webshop, dan weet je daar alles van. Niet alleen het product dat iemand bij je koopt moet een goede indruk achterlaten; dat geldt ook voor de manier hoe het bij een klant binnen komt. Daarom kun je verzenddozen bestellen die passen bij je webshop en waarin een product niets te lijden heeft gedurende het transport. Wil je het nog opvallender maken en ervoor zorgen dat je meer naamsbekendheid krijgt? Laat de verzenddozen dan bedrukken. Met je bedrijfsnaam, je logo of een leuke reclameslogan; alles is mogelijk. Zolang het maar goed opvalt is iedere bedrukking oké.

Voor ieder product een passende doos

Bij Superdoos vind je voor ieder product een passende verpakking. Of het nu gaat om een langwerpig object, een groot artikel of een klein pakketje. Om ervoor te zorgen dat een product niet gaat schuiven is het belangrijk om de lege gedeeltes in de verpakking op te vullen. Dit doe je bijvoorbeeld met papier. Kwetsbare dingen kun je extra beschermen door het in luchtkussenfolie te verpakken. Wanneer een klant ziet dat je veel aandacht besteedt aan de verpakking van een product is hij of zij eerder geneigd om een volgende keer wederom bij je te bestellen. En dat is natuurlijk precies de bedoeling.

Geef er een persoonlijke touch aan

Door het net iets anders te doen dan je concurrenten kun je jezelf op het gebied van marketing onderscheiden van andere webshops. Een snelle en nette verzending mag dan zeker niet ontbreken. Een persoonlijk briefje dat je toevoegt en waarmee je de klant bedankt voor de bestelling wordt zeker gewaardeerd. Tijdens het plaatsen van een order kun je de besteller de mogelijkheid bieden om een product te laten inpakken in cadeaupapier. Een mooie extra service die altijd in de smaak valt.

Breid je klantenkring uit

Door aandacht te besteden aan hoe je producten naar klanten toe verzendt maak je het contact veel persoonlijker. Mensen zijn daar erg gevoelig voor en zullen je daarom veel sneller bij een ander aanbevelen. Bovendien levert het je goede reviews op, iets waar velen naar kijken voordat ze tot een aankoop over gaan. Social media is ook een goede manier om meer reclame te maken voor je bedrijf. Ook daar tellen klantervaringen als heel groot pluspunt mee. Voordat je het weet wordt jouw webwinkel online heel goed gevonden en krijg je veel bestellingen binnen. Nu nog in een goede verzenddoos versturen en je hebt er vast weer nieuwe klanten bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *