Meer winst met je onderneming

Home » Blogs » Starten als zzp'er » Meer winst met je onderneming

Ik heb een training ontwikkeld die ervoor heeft gezorgd dat ik met mijn bedrijf:

– 40% meer omzet heb gedraaid in 1 maand tijd met deze toegepaste kennis en nu maandelijks blijf groeien.

– Mijn klanten sneller groeien dan ze ooit hebben gedaan.

– Meer rust ervaar en tijd heb voor de echte belangrijke dingen in mijn bedrijf en persoonlijke leven.

Dus wil jij ook meer omzet draaien, meer winst overhouden en rust ervaren in je bedrijf en daarmee je persoonlijke leven? Meld je dan aan via deze link.

In deze blog vertel ik jou wat we gaan behandelen tijdens de training, zodat je alvast een

voorproefje krijgt.

Ik zal me kort even voorstellen, mijn naam is Youri van Opdorp en mijn missie is om met mijn bedrijf ondernemers te laten groeien op persoonlijk en zakelijk vlak. Zodat ze het leven kunnen leiden waarvoor ze zijn gaan ondernemen. En niet leven vanuit geld zorgen, onrust en hele dagen bezig zijn, zonder progressie. Na het succes van mijn eerdere training voor ZZP Vrienden, ga ik nu een live training geven in Roosendaal op 9 april.

Business pilar 1: Meer winst met een ijzersterke mindset

Je mindset zijn de overtuigingen en gedachtes die jij hebt. Jouw gedachtes en overtuigingen bepalen je acties. Je acties bepalen het resultaat. Als je dus wilt groeien met je bedrijf, zul je jouw mindset moeten versterken, zodat je je focust op werkzaamheden die resultaat opleveren. De grootste valkuil voor de meeste ondernemers is dat ze dingen uit de weg gaan die er toe doen. En zichzelf druk houden met acties die ze in de comfortzone houden en dus geen groei bevorderen. Tijdens de training ga ik jou uitleggen hoe je dit in de praktijk voor jouw persoonlijke situatie kunt toepassen.

meer winst

Business pilar 2: klanten

Zonder klanten geen business. Zo simpel is het nou eenmaal. Klanten zorgen voor jouw inkomen en bepalen jouw groei daarmee. Het is cruciaal om genoeg klanten te hebben en ervoor te zorgen dat er genoeg in de pijplijn zitten. Gaan lopen luieren als het goed gaat is dus niet slim. De meeste ondernemers zijn hiermee veel te reactief zie ik in de praktijk waardoor ze niet goed rond kunnen komen. Daarbij is het belangrijk dat je van je klanten fans maakt die op die manier meer van je willen kopen en over je gaan praten. Tijdens de training vertel ik mijn unieke klanten-groei-systeem die ervoor zorgt dat je meer en betere klanten aantrekt. Daarbij leg ik ook uit hoe je van klanten fans kunt maken.

Business pilar 3: omzet mislopen

Ik zie het zo vaak in de praktijk. Mensen die enorm veel omzet mislopen omdat hun systemen niet optimaal zijn. Vaak doen ze maar wat. De meeste ondernemers zijn goed in hun vakgebied, maar ze hebben geen idee van ondernemen. Daardoor verliezen ze enorm veel geld en lopen ze een hoop mis. Ik leg tijdens mijn training uit hoe je hiermee om kunt gaan, zodat je meer geld verdient en meer kunt investeren en dus groeien met je bedrijf.

Business pilar 4: Meer winst met sales

Sommige ondernemers zijn er vies van, sommige vinden het helemaal geweldig. Het feit is dat je zonder sales geen klanten hebt. Een goede sales tactiek bepaalt hoeveel klanten ‘ja’ zeggen tegen jouw aanbod. Je kan denken, ik wil geen sales doen, maar dan heb je geen klanten. Het is dus cruciaal om te leren hoe je een goed sales gesprek voert en hoe je een aanbod hebt wat mensen ook willen kopen en wat ze enthousiast maakt.

Tijdens de training ga je leren hoe je meer resultaten kunt behalen met sales gesprekken. En hoe je een onweerstaanbaar aanbod doet, waar potentiële klanten ‘ja’ tegen zeggen.

Business pilar 5: Concurrentie

Je kan denken van, ‘ik zie niemand als concurrent want ik ben uniek’. De gedachte is goed, maar er is wel degelijk concurrentie. Daarom is het enorm belangrijk om te weten wat de concurrentie doet en hoe jij met jouw werkmethode uniek kunt zijn. Je kan als mens uniek zijn, maar mensen willen resultaat. Dus je werkwijze/ methode moet ook uniek zijn. Dit bepaalt namelijk het grootste deel van het resultaat.

Als jij doet wat iedereen doet, ga je niet meer opvallen en uniek zijn. We gaan dus in de training kijken hoe jij een unieke methode kunt maken die anders is en waar je potentiële klanten behoefte aan hebben. Vaak wordt er iets bedacht wat we als ondernemer denken waardevol te vinden, maar zitten potentiële klanten er niet op te wachten. Dan heb je er dus niets aan.

Voor het kleine bedrag van €10 euro ben jij erbij. Het is echt bijzonder dat we het voor zo’n klein bedrag geven. Want ik weet dat de waarde jou meer dan duizenden euro’s gaat opleveren.

Wie niet kan delen kan niet vermenigvuldigen.

Daarom geven wij alles wat met de training word opgehaald aan het goede doel:

Stichting Jarige Job

Dus.

Wil jij graag groeien met je onderneming? Wil je meer tijd hebben voor de belangrijke dingen in het leven? Wil je meer rust in je onderneming en je hoofd?

Meld je dan aan via deze link.

Datum: 09-04-2022

Tijd: 13:00 – 17:00

Locatie: Scherpdeel 28 in Roosendaal

Days
Hours
Minutes
Seconds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *