Masterclass gezond ondernemen 19 april

Hi! Ik ben Jeffrey Doornbusch en op 19 april geef ik een gratis online masterclass gezond ondernemen. Aanmelden kan hier. Meer weten over mij en de training? Lees dan snel verder!

gezond ondernemen

Vanaf ik me kan herinneren als klein ventje ben ik altijd fanatiek met sporten bezig geweest. Hierbij heb ik altijd plezier en mezelf uitdagen gecombineerd. Ik heb Lucht- en Ruimtevaarttechniek gestudeerd aan de TU Delft en naast mijn (top)sport heb ik ook bijna 11 jaar gewerkt als kok in een restaurant. Als ik nu terugkijk naar wat ik als klein mannetje wilde worden later was dat Chirurg, dan kon ik namelijk op het hoogste niveau mensen helpen met hun gezondheid. Totdat ik erachter kwam wat er allemaal voor nodig was. Een hoog gemiddelde bij je examenjaar vanwege de loting studie, 12 jaar lang studeren en heel veel theorie leren. Dat maakte dat ik deze droom in de vriezer had gegooid.

Waar krijg ik energie van?

Nu ben ik in een dieptepunt een paar jaar terug, gaan nadenken over waar ik nou echt energie van krijg en waar mijn passie ligt. Ik zat toen een beetje klem, ik wist dat er meer was weggelegd dan een studie en een bijbaantje en zo. Maar wat ik nu wilde doen, ik had geen idee! Ik ben toen goed na gaan denken wat ik wilde en waar ik me goed bij voelde. Waar besteed ik nu het liefst mijn tijd en energie aan? En alsof het zo moest zijn ben ik met een aantal mensen in contact gekomen vanuit het Active Lifestyle Club concept, een groep lifestyle coaches die samenwerken als zelfstandige ondernemers en elkaar versterken en helpen.

Dit paste precies bij alles wat ik van kinds af aan al wilde, maar nooit wist hoe. Ik ben zelf ontzettend enthousiast gaan werken aan het verbeteren en optimaliseren van mijn huidige levensstijl op het gebied van sport, voeding en mindset/gedrag. En dit is nu wat ik jullie ook wil laten meemaken. Hier is echt een wereld voor me open gegaan! En dat begon allemaal bij een gesprek via Instagram. Wellicht dat dit herkenbaar is of dat je vergelijkbare ervaring hebt waardoor jij bent begonnen met je bedrijf als zzp’er of ondernemer. 

Masterclass gezond ondernemen

Ik ga in samenwerking met ZZP Vrienden een masterclass gezond ondernemen geven. Ik ga hierin de nadruk leggen op de basis waarop wij bouwen, uit eigen ervaring weet ik dat veel ondernemers weinig belang of aandacht geven aan hun eigen gezondheid! Dit is natuurlijk een heel breed begrip en voor iedereen anders in te vullen, maar vanuit een stabiele fundering kun je veel meer uit jezelf halen. Dit zorgt er dan automatisch ook voor dat je naar een hoger niveau kan met je eigen bedrijf. Ik vergelijk ondernemen dan ook met topsport. Wil je op het hoogste niveau mee kunnen en presteren moet je op alle aspecten die erbij komen kijken, zoals beweging/sport, voeding, slaap, mindset, rust, etc. het beste geven aan je lichaam. Zo kun je fysiek en mentaal alles aan wat je tegenkomt. Alle stress, druk en uitdagingen die je dagelijks meemaakt, ga je dan veel beter aankunnen en verwerken.

In de masterclass wil ik jullie de waarde meegeven van een goede gezondheid. En wil ik ook gaan meegeven waar je nou op moet letten voor een goede fundering. Waarom zitten er dan uitdagingen in? En wat kun je eraan gaan doen? Ik ga jullie daarin ook een aantal praktische handvatten en tips meegeven om hier nog meer uit te gaan halen voor je eigen ontwikkeling en dan dus ook je eigen bedrijf of onderneming. 

Want kom je niet in actie ga je ook niks veranderen!

Meld je hier aan voor de gratis training – 19 april – 19:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *