Hoe werkt een auto leasen als zzp’er?

U bent eruit dat u een auto gaat leasen! U weet welke vormen er van zzp auto lease zijn en welke voordelen zzp auto lease u als ondernemer opleveren. Maar wat zijn nu de vervolgstappen? In dit artikel leest u stap voor stap wat wat te  doen om tot het juiste leasecontract te komen, lees snel verder!

zzp auto lease

In welke stappen kiest u een leaseauto?

Als het goed is weet u welke leaseauto u als zzp’er wilt en welke vorm van leasen daarbij hoort. Kijk anders nog even terug in de vorige blogs als u dit nog niet helemaal helder hebt. Ook weet u op welke zaken u moet letten wanneer u een auto kiest. Is het bijvoorbeeld een nieuwe auto of een gebruikte auto en kiest u voor benzine of elektrisch rijden. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen, dan kunt u altijd vrijblijvend advies vragen aan XLLease.

De keuze voor een zzp auto lease is gemaakt. Wat dan?

In de volgende stappen vindt u alle te nemen stappen om tot een goed leasecontract te komen: 

  • Kies de lease vorm van uw voorkeur. Voorbeelden zijn Full Operational Lease, Flexible Lease, Short Lease etc.
  • Bepaal de duur van uw contract in maanden.
  • Kiest u voor een nieuwe auto of een occasion?
  • Maak de keuze tussen elektrisch rijden en benzine en bekijk of u de kosten hiervan in uw contract wilt verwerken of niet.
  • Bekijk de modellen in het assortiment van XLLease.
  • Kiest u een auto die op voorraad is of een nieuwe waarop u iets langer moet wachten?
  • Vraag vervolgens een offerte aan en XLLease neemt contact met u op.

Waarom zakelijk leasen bij XLLease?

XLLease staat voor maatwerkoplossingen. U zoekt als ondernemer een auto, dan helpt XLLease je daarbij verder. Middels een transparante werkwijze kijken zij samen met jou naar de meest geschikte optie. XLLease heeft alle kennis in huis, dus laat je vooral adviseren. Dit bespaart jou veel tijd! Een offerte is altijd vrijblijvend, het advies krijg je op maat en je hebt een persoonlijke leasespecialist zodat je niet iedere keer opnieuw je verhaal moet doen. Online kun je al een groot deel van het aanbod bekijken. Het enige wat je moet doen is inzichtelijk hebben waar jij naar op zoek bent en wat je nodig hebt binnen je bedrijf. 

Met XLLease sluit je gegarandeerd een deal waar je blij van zult worden. Klanten waarderen XLLease namelijk met een 8,1 gemiddeld. Profiteer ook van de voordelen en start binnenkort nog met leasen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *