Het verbeteren van handels- en productiebedrijven

In een wereld die constant evolueert, voelen handels- en productiebedrijven de druk om zich aan te passen. Hogere kosten, de noodzaak van snellere leveringen, het personeelstekort en veeleisende klanten dwingen bedrijven om te streven naar meer efficiëntie en flexibiliteit. Tegelijkertijd willen ze groeien en uitbreiden. Hier komt Exact Online Handel Premium om de hoek kijken, als een krachtige oplossing die precies inspeelt op deze behoeften. Deze blog bekijkt hoe het bedrijven in staat stelt om meer inzicht te krijgen, betere controle uit te oefenen, flexibeler te opereren en handmatige taken te automatiseren.

Flexibiliteit van Exact Online Handel Premium

Exact Online Handel Premium is specifiek ontwikkeld voor groeiende handels- en productiebedrijven. Het onderscheidt zich door een flexibele schil die bestaat uit vier essentiële onderdelen: flexibiliteit door aanvullende velden, efficiëntie dankzij automatisering, integratie met Power BI en Microsoft Teams. Een van de kenmerken van Exact Online Handel Premium is de mogelijkheid om extra velden aan te maken in het systeem, die specifiek relevant zijn voor jouw bedrijf. Deze aanpassingen zijn waardevol omdat ze je in staat stellen om aspecten van je bedrijf optimaal te ondersteunen met datavelden die alleen beschikbaar zijn in jouw database.

Maak het efficiënt

Handmatige taken zijn tijdrovend en kunnen foutgevoelig zijn. Dankzij de automatiseringsmogelijkheden in Exact Online Handel Premium kun je deze taken verminderen of zelfs volledig elimineren. Dit leidt tot een verhoogde productiviteit en een vermindering van fouten, terwijl je met hetzelfde aantal medewerkers meer werk kunt verzetten. Efficiëntie is van cruciaal belang, vooral in tijden van economische onzekerheid. Exact Online Handel Premium biedt functionaliteiten zoals flexibel ordermanagement, voorraadreserveringen en geavanceerde MRP-functionaliteit (Materials Requirements Planning). Met de mogelijkheid om voorraad te reserveren, kun je een duidelijk overzicht behouden van je beschikbare voorraad en deze toewijzen aan specifieke klanten, wat vooral handig is bij zaken als dropshipping.

Creëer inzichtelijkheid voor je onderneming

Inzicht in je bedrijfsgegevens is cruciaal om snel te kunnen reageren op marktveranderingen. Exact Online Handel Premium bevat aanpasbare dashboards die gebruikmaken van Microsoft Power BI. Deze dashboards bieden real-time inzicht in je bedrijfsgegevens, waardoor je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen. Met de Power BI Connector kun je deze dashboards eenvoudig integreren en aanpassen aan je specifieke behoeften.

De praktijk van Exact Online Handel Premium

Hoe vertaalt al deze aanvullende functionaliteit zich naar de dagelijkse praktijk van handels- en productiebedrijven? Laten we eens kijken naar een van de nieuwe functies: Materials Requirements Planning (MRP). MRP is een voorraadoptimalisatietool die je als gebruiker voorziet van adviezen over inkoop- en assemblageprocessen. De tool maakt gebruik van real-time voorraadgegevens en kan voorspellingen doen over de toekomstige voorraadniveaus. Je kunt verschillende scenario’s instellen en de MRP-tool laten bepalen hoe deze je het beste kan ondersteunen. Zo kun je bijvoorbeeld behoeften op dag-, week- of maandbasis bekijken en plannen maken op basis van deze gegevens.

De toekomst van efficiëntie

De Premium-editie van Exact Online Handel heeft al meer dan vijftig bedrijven geholpen om efficiënter en flexibeler te worden. Dit aantal groeit gestaag, en de verwachtingen zijn hooggespannen. In een wereld waar efficiëntie alles is, biedt deze software een concurrentievoordeel. De MRP-tool, de inventory management app, de uitgebreide rapportagemogelijkheden en de flexibiliteit om aanvullende datavelden toe te voegen maken je bedrijf flexibeler en effectiever.

Exact Online Handel Premium is een revolutie in efficiëntie en flexibiliteit voor handels- en productiebedrijven. Het geeft bedrijven de tools die ze nodig hebben om te gedijen in een snel veranderende markt. Het biedt inzicht, controle, automatisering en flexibiliteit, waardoor bedrijven slimmer en sneller kunnen opereren. Als je wilt groeien en concurrerend wilt blijven, is Exact Online Handel Premium zeker het overwegen waard. Het is een investering in de toekomst van je bedrijf, die je zal helpen om te gedijen, ongeacht wat de markt voor je in petto heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *