Met Profit First bouwen aan een financieel gezond en winstgevend bedrijf

Als ondernemer kun je er niet omheen: het opzetten en managen van je eigen administratie. Heb je het gevoel dat iedereen aan jou verdient behalve jezelf? Je werkt hard, verdient aardig, maar wat hou je nou eigenlijk echt over? Cijfers zeggen veel en CijferExpert BV maakt graag de vertaling naar jouw business. Lees snel verder hoe jij een stevig fundament opbouwt en persoonlijk advies kunt krijgen van een gecertificeerde Profit First Professional financieel expert.

Krijg meer inzicht, rust en winst met CijferExpert BV

Meer dan 14 jaar ervaring, 450 geholpen ondernemers en bijna 1000 belastingaangiftes. Als gecertificeerde Profit First Professional help ik, Juliska Petronella, jou verder met het bouwen aan een financieel gezond en winstgevend bedrijf. Met CijferExpert BV heb je eindelijk weer controle over je omzet, kosten, winst en je inkomen. Samen met een gecertificeerde Profit First Professional financieel expert creëer je meer inzicht, rust, en winst in jouw onderneming en kun je met trots werken aan jouw bedrijf.

Zo heb jij inzicht in de belangrijkste cijfers en op je bankrekening zie je precies hoe je ervoor staat. Het doel van CijferExpert BV is dat je als ondernemer op winst kunt sturen en met vertrouwen en plezier de financiën kan stroomlijnen. De Profit First methode geeft je inzicht en grip op de cijfers van je onderneming en wat je daarvoor terugkrijgt is een financieel gezond en winstgevend bedrijf met een cashflow management systeem die als een geoliede machine draait en elke maand een vast salaris, wie wil dat nou niet?

profit first

De Profit First methode

CijferExpert BV werkt met de Profit First methode, dit is een systeem om je bedrijf om te vormen naar een financieel gezond en winstgevende onderneming. Deze methode sluit naadloos aan op het gedrag van ondernemers en helpt meer winst te maken. Niet door jaarrekeningen te bestuderen of je boekhouding te analyseren, maar door je bedrijf te sturen op basis van je bankrekeningen. Zo heb je gegarandeerd winst bij elke betaling die je ontvangt en maandelijks voldoende geld om je salaris en de belastingen te betalen.

Profit First zorgt ervoor de geldstromen binnen je bedrijf te managen door je ontvangsten te verdelen over verschillende rekeningen die allemaal hun eigen ‘doel’ hebben. Door zo je geld te verdelen heb je direct overzicht in alle aspecten van een financieel gezond bedrijf. Profit First staat voor een bepaald percentage wat van ieder ontvangst ‘winst’ is, een buffer voor moeilijke tijden dus. Je maakt winst bij iedere betaling die je ontvangt en zo heb je hebt altijd voldoende geld gereserveerd voor de fiscus, de leveranciers en je eigen salaris. Je ziet in één oogopslag hoe je ervoor staat, zodat je de juiste keuzes kunt maken. 

Kies het Profit First pakket dat bij je past

Iedere onderneming is anders met daarbij verschillende doelen en wensen. Met de juiste ondersteuning helpt CijferExpert BV je naar een financieel gezond en winstgevend bedrijf. Kies voor een eenmalige sessie of een traject van meerdere maanden met een gecertificeerde Profit First Professional financieel expert, met de volgende pakketten:

Profit First Instant Assessment

Heb je geen coaching nodig van een gecertificeerde Profit First Professional, maar wil wel graag inzicht of je er financieel goed voorstaat of winstgevend genoeg bezig bent? Kies dan voor een Instant Assessment! De Profit First Instant Assessment kan u helpen uw bedrijf sneller te laten groeien. De Instant Assessment vertelt u wat u moet doen met uw toewijzing van geld aan uw bedrijf (ofwel verhoging of verlaging van de winst eerst percentages) en met hoeveel. Een Instant Assessment is het “broertje” van het Profit Assessment. De Profit First Instant Assessment geeft in korte tijd inzicht en overzicht in je bedrijfsfinanciën, zonder dat jij hier veel uren in moet steken. Heb je geen coaching nodig van een gecertificeerde Profit First Professional, maar wel graag inzicht of je er financieel goed voorstaat of winstgevend genoeg bezig bent? 

Profit First Assessment (APK-scan)

Een Profit Assessment is een uitgebreide gezondheidscheck van jouw bedrijf. (Vergelijkbaar met een APK keuring) Ik begroot samen met jouw je plannen voor het komende jaar. Aan de hand van jouw cijfers kan ik zien waar de belangrijkste en meest winstgevende ontwikkelingen in jouw bedrijf mogelijk zijn. Als onderdeel van het Profit Assessment bereken ik ook jouw maatwerk percentages. In dit assessment worden je percentages exact berekend. Je krijgt een waardevolle rapportage in handen waarmee je naar je nieuwe doel percentages uit het winstplan gaat werken. Doordat dit maatwerk percentages zijn kun je ook op vertrouwen dat het de juiste percentages zijn.

Jouw maatwerk percentages plus mijn adviezen en tips over het winstgevender maken van jouw bedrijf, schrijf ik op in een helder en toegankelijk rapport.

Dit rapport presenteer ik aan je. Je krijgt dan alle ruimte en tijd om al je vragen te stellen. Daarnaast bespreken we de implementatie van Profit First in je bedrijf. Bijvoorbeeld: moeten er rekeningen worden toegevoegd? Zo ja, welke? Kunnen processen eenvoudiger? Zo ja, welke?

Profit First 1-op-1 

Dit is een intensieve 1-op-1 coaching begeleid door mij als gecertificeerde Profit First Professional financieel expert bij jouw bedrijfsfinanciën gedurende 3, 6 of 12 maanden. Denk hierbij aan inzicht, rust en in- en overzicht creëren in jouw bedrijfsfinanciën. En het winstgevend maken van jouw onderneming. Je gaat dieper in op jouw financiële situatie en op zoek naar de kern van het probleem: waar loop je tegenaan en hoe ga je dit aanpakken? 

Winstgevend plannen

Winst is iets waar je invloed op hebt en wat je kunt managen, zodat je de vrijheid ervaart en je de impact kunt maken die je voor ogen had. Winstgevend plannen kan je daarbij helpen. Je maakt plannen voor het komende jaar met de meest winstgevende mogelijkheden en je ontvangt een helder rapport waarin je in één oogopslag ziet hoe financieel gezond jouw onderneming is. 

Profit First Boekhouder

Je wilt een financieel onafhankelijke ondernemer zijn. Om dat te bereiken heb jij een stevig financieel fundament nodig. CijferExpert BV pakt je administratie aan op basis van de actualiteiten. Een accountant en coach die als gecertificeerde Profit First Professional de Profit First Methode gebruikt om haar klanten te begeleiden naar een financieel gezond en winstgevend bedrijf nadat je de Profit First Methode hebt geïmplementeerd.

Persoonlijk advies en maatwerk voor jouw onderneming

Door het pakket te kiezen wat bij jou past, krijg je maatwerk op basis van jouw behoeften. Een individueel gesprek waar je al je vragen kunt stellen en feedback krijgt wat jij kunt doen om je bedrijf financieel gezond en winstgevender te maken. Het verdienmodel wordt bekeken, de percentages, je strategie en ook je salaris en pensioen opbouw. Een op maatwerk distributiebestand waarbij je alleen de bedragen hoeft in te vullen en de distributiebestand vertelt je exact welke bedragen jij moet overmaken naar diverse rekeningen. Dit bespaart veel tijd en rekenwerk. Dankzij een individueel stappenplan weet je exact wat je te doen staat om je Profit First vandaag nog te implementeren.  

Met CijferExpert BV ontvang je maatwerk en zo weet jij precies hoe jouw bedrijf ervoor staat en hoe je jouw bedrijf sneller kunt laten groeien. Ga voor een financieel gezond en winstgevend bedrijf en kies voor Profit First.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *