Een garagebox als ZZP’er

garagebox

Als ZZP’er heb je het niet altijd makkelijk. Hoewel het heerlijk is om eigen baas te zijn en in je onderneming met niemand rekening te hoeven houden, komt er wel een hoop op je bord. Zeker als je niet echt een eigen zaak hebt, maar vanuit huis moet werken, kom je voor een hoop uitdagingen te staan. Heb je al eens nagedacht over een garagebox bij GaragePark? Hier kun je als ZZP’er veel baat bij hebben! We vertellen je er in dit artikel alles over!

Wat is een garagebox?

Een garagebox is eigenlijk een soort garage in de buurt die voor veel mensen wordt gebruikt om spullen op te slaan, maar je kunt hem ook als werkplaats huren. Ze zijn eigenlijk door het hele land te vinden en dus waarschijnlijk ook wel ergens bij jou in de buurt. Maar waarom zou je als ZZP’er baat kunnen hebben bij het huren van een garagebox?

Spullen opslaan

De meeste mensen gebruiken een garagebox als opslag voor hun spullen. Als ondernemer is dit ideaal, omdat je, als je vanuit huis werkt, vaak struikelt over de spullen die te maken hebben met jouw bedrijf. Dat is niet leuk voor je gezinsleden en ziet er vaak ook een beetje ongezellig uit. Als jij bijvoorbeeld dingen verkoopt is een garagebox de ideale plek om je handelswaar tijdelijk op te bergen voor het naar de klant gaat. Jouw garagebox kan in dat geval fungeren als een soort klein distributiecentrum.

Een flexibele werkplek

Als je vanuit huis werkt, komen de muren waarschijnlijk regelmatig op je af. Ook is het als je vanuit huis werkt soms erg moeilijk om voldoende pauze en rust te nemen en is het heel verleidelijk om buiten de door jou gestelde werktijden gewoon door te blijven buffelen. Een fijne remote werkplek is daarom ideaal. Een garagebox kan fungeren als een remote werkplek. Richt het gezellig in en je kunt de hele dag in alle rust je werk doen. Zodra de werkdag erop zit, ben je dan ook echt klaar. Sommige garageboxen hebben sanitaire voorzieningen. Het is wel handig om daarop te selecteren als je echt van plan bent je box te gebruiken als werkplek. Zeker als je technische dingen doet en veel aan het klussen bent, is de garagebox de ideale plek om jouw dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Niemand heeft last van jou en jij hebt last van niemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *