Verhoogde waarde voor financiële professionals door gerichte focus

Het financiële landschap evolueert voortdurend en met die evolutie komen nieuwe uitdagingen en kansen. Voor financiële professionals is het cruciaal om niet alleen cijfers te beheren, maar ook strategisch advies te bieden. In het afgelopen jaar daalden de investeringen in Nederlandse techbedrijven aanzienlijk, met bijna de helft, tot ongeveer € 2,7 miljard. Deze daling werd gekenmerkt door minder grote deals en een grotere nadruk op duurzame groei. Ben je benieuwd waar financiële professionals zich het beste op kunnen focussen? Lees dan snel verder.

De veranderende wereld van financiën

De veranderende wereld van financiën is dynamischer dan ooit tevoren. Financiële professionals worden geconfronteerd met een snel evoluerend zakelijk landschap, waarin technologische vooruitgang, duurzaamheid en marktvolatiliteit belangrijke spelers zijn geworden. Ze moeten niet alleen rekening houden met traditionele financiële rapportage en budgettering, maar ook met het beoordelen van de impact van nieuwe technologieën, het beheren van risico’s in een steeds complexere wereld en het navigeren door een labyrint van regelgeving en compliance-vereisten. Het vermogen om zich snel aan te passen, real-time inzicht te verschaffen en strategische waarde toe te voegen aan organisaties wordt steeds belangrijker in deze snel veranderende omgeving. Het is in deze context dat oplossingen zoals Payhawk kunnen helpen om financiële teams in staat te stellen te gedijen en te excelleren in de moderne wereld van financiën.

Payhawk: een oplossing voor moderne finance teams

Chris van Dongen, tijdens zijn presentatie op FM-Dag, toonde hoe Payhawk financiële teams kan ondersteunen in deze uitdagende omgeving. Payhawk biedt financiële afdelingen een uitgebreide oplossing om wereldwijd uitgaven eenvoudig te beheren. Deze oplossing stelt financiële teams in staat om de controle te behouden met real-time inzicht in de financiële administratie.

De voordelen van Payhawk voor financiële teams

Een van de voordelen van Payhawk is de koppeling met diverse ERP- en boekhoudsystemen, zoals Exact Online of Oracle NetSuite. Hierdoor kunnen financiële teams de gegevensstroom rond de uitgaven van medewerkers real-time beheren en automatiseren. Deze integratie biedt een alles-in-één software-oplossing voor bedrijven.
Hoe profiteren financiële teams zelf van Payhawk? Deze oplossing is ontworpen met het oog op financiële teams en biedt tal van voordelen. Met Payhawk kunnen financiële professionals automatisch velden en belastingtarieven importeren uit hun ERP en deze eenvoudig combineren met één druk op de knop. Handmatige gegevensinvoer behoort tot het verleden, aangezien Payhawk facturen en bonnetjes kan lezen en automatisch de benodigde informatie kan invullen. Dit omvat alles, van kaartbetalingen en facturen tot vergoedingen, kostenbeheer en voorbereidend boekhouden – allemaal in één oplossing.
btw-aangifte

Focus op waardecreatie

Voor medewerkers betekent Payhawk nooit meer tijdrovende uitgaverapporten invullen en bonnetjes verzamelen. Ze betalen eenvoudigweg met Payhawk en kunnen zich richten op waar ze goed in zijn. Dit zorgt voor meer vrijheid en snelheid in de communicatie rond betalingen aan verkopers en leveranciers. Payhawk biedt financiële teams de mogelijkheid om meer controle te behouden, real-time inzicht te krijgen in de financiële administratie en zich te richten op waardecreatie. Het is een win-winsituatie die financiële professionals in staat stelt om meer strategisch te handelen en tegelijkertijd de efficiëntie te verhogen. In een wereld waar financiële teams steeds meer verantwoordelijkheden dragen, kan Payhawk een waardevolle partner zijn in het streven naar succes en groei.

Rol van financiële professionals

In een tijd waarin verandering de enige constante is, is de rol van financiële professionals cruciaal om bedrijven op koers te houden en te gedijen. Het streven naar meer controle, real-time inzicht en strategische waardecreatie staat centraal in deze evoluerende financiële wereld. Oplossingen zoals Payhawk bieden niet alleen de middelen om deze doelen te bereiken, maar stellen financiële teams ook in staat om te focussen op wat er echt toe doet: het leveren van waarde aan hun organisaties. Door de financiële administratie te stroomlijnen en te automatiseren, worden tijdrovende taken geëlimineerd, waardoor professionals meer tijd hebben om te concentreren op strategisch advies en waardecreatie. Dit is de toekomst van financiën, en Payhawk is er om je te begeleiden op deze reis.

Kortom, de wereld van financiën verandert snel en financiële professionals staan voor nieuwe uitdagingen en kansen. Oplossingen zoals Payhawk bieden de tools om deze veranderingen aan te gaan en de focus te leggen op waardecreatie. Het is tijd om controle te behouden, inzicht te vergroten en strategisch advies te leveren. Met Payhawk is de toekomst van financiën binnen handbereik.