Inspiratie: 5 ideeën voor bedrukking op je tas

 Of je nu papieren, katoenen, non woven of een ander materiaal tas aan je klant meegeeft, één ding is zeker. Het is namelijk een ideale kans om reclame voor je bedrijf te maken! Als je de tas laat bedrukken, kun je namelijk een indruk bij de klant achterlaten waardoor ze jou niet snel vergeten. Maar wat laat je nu precies op de tas bedrukken? De mogelijkheden zijn eindeloos! In deze blog hebben we vijf mogelijkheden op een rijtje gezet.

Idee 1: Je bedrijfsnaam of logo

Heb jij een mooi logo en wil je dat mensen het logo onthouden? Laat hem dan op een tas bedrukken! Tassen zijn er in veel verschillende kleuren te krijgen. Het leukste is natuurlijk om de kleur van de tas af te stemmen op jouw huisstijl. Ook is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met de kleur van je logo. Heb je een donker logo? Kies dan voor een licht tasje zodat het logo er mooi uitspringt!

Idee 2: Een leuke, inspirerende quote

Wil jij je klanten blij maken met een leuke boodschap? Kies dan een leuke quote om op de tassen te bedrukken. Zo tover je een glimlach op het gezicht van je klant en zijn ze nóg blijer met hun aankoop. Grote kans dat ze hierdoor vaker terug zullen komen! Heeft jouw onderneming een leuke slogan? Dit kun je ook gebruiken! Als je klanten kunt inspireren, blijf je in hun hoofd hangen.

Idee 4: Een foto

Op sommige tasjes is het ook mogelijk om een foto te bedrukken. Bijvoorbeeld op papieren tasjes, waarbij het zelfs mogelijk is om het gehele tasje te bedrukken! Je kunt er dan voor kiezen om een mooie foto die goed bij jouw bedrijf past op het papieren tasje te laten bedrukken. Als je een tasje volledige laat bedrukken, kun je er ook voor kiezen om dit te combineren met je logo of bedrijfsnaam. Pas natuurlijk wel op dat het tasje niet té druk wordt!

Idee 3: Persoonlijke boodschap

Door de klant waardering te geven zullen ze sneller opnieuw bij jou een aankoop doen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een tekst zoals ‘Bedankt voor je aankoop!’ op een tasje te laten bedrukken.

Ben je geïnspireerd en weet je al zeker wat jij op je tasjes laat bedrukken? Of heb je nog keuzestress? In beide gevallen is het een goed idee om eens een kijkje te nemen bij Rotimshop.nl tassen bedrukken! Bij Rotimshop vind je verschillende soorten tassen in alle kleuren van de regenboog. Deze kunnen ze met een snelle levertijd voor je bedrukken! Ook wordt je snel geholpen als je eens wilt overleggen over de mogelijkheden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *