XLLease

Als zelfstandig ondernemer komt het ongetwijfeld wel eens voor dat je voor nieuwe opdrachten regelmatig onderweg bent. Het is financieel gezien niet heel aantrekkelijk om hier een auto voor aan te schaffen. Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om auto’s te leasen als zzp’er. Bekijk de mogelijkheden bij XLLease.

Wie is XLLease?

XLLease staat bekend als het multimerk autoleasebedrijf van ondernemend Oost-Nederland. Als zzp’er kun je bij deze partij auto’s van elk merk leasen. Deze autoleasepartij is dus met name in het Oosten van Nederland actief, maar opereert ook landelijk op een aantal andere plekken. Bij deze autoleasemaatschappij staat de zelfstandig ondernemer voorop, met een persoonlijke betrokkenheid en heldere communicatie. Het bedrijf denkt altijd met je mee en gaat op zoek naar een complete oplossing voor zowel de korte als lange termijn.

Voordelen van de autoleasepartij XLLease

Deze autoleasemaatschappij focust zicht op het belang van jou als zelfstandig ondernemer en biedt hierbij ook een aantal voordelen aan.

Regionaal actief in Oost-Nederland, ondersteund door landelijke partners

Met de keuze voor XLLease weet je zeker dat deze partij in de buurt zit. Of je nu woont in Oost-Nederland of een ander deel, met een landelijke dekking door krachtige partners is deze autolease partij altijd bereikbaar.

Uitstekende kwaliteit - prijs - service verhouding

Dit autoleasebedrijf staat garant voor kwaliteit. Met jaren ervaring in huis en een klantgerichte aanpak is er sprake van een goede prijs-kwaliteitverhouding voor elke zzp’er.

Transparante werkwijze

Bij XLLease staat openheid voorop. Ze willen graag dat een zelfstandig ondernemer niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarom bieden ze contracten aan zonder haken of ogen.

Persoonlijk contact in de vorm van een vast klantenteam

Bij deze autolease partij is de klant koning. XLLease vindt het belangrijk dat de zzp’er gehoord wordt en helpt je daarom met je problemen in de vorm van een vast klantenteam dat 24/7 bereikbaar is.

Maatwerk met een oplossingsgerichte service

XLLease luistert graag naar jouw wensen en probeert een totaaloplossing te vinden waar jij als zelfstandig ondernemer tevreden mee bent. Deze autoleasemaatschappij probeert je behoefte zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Innovatief in product en dienstverlening

Net als bij ondernemers staat innovatie bij XLLease ook centraal. Verder blijven doorontwikkelen en steeds vernieuwde en verbeterde services leveren is van belang voor deze autoleasemaatschappij.

Waarom kiezen voor XLLease?

XLLease is de autolease partij wanneer je als zzp’er je op zoekt bent naar zakelijke lease oplossingen. Het bedrijf is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, waardoor de kwaliteit die geleverd wordt hoog is. Als we de leaseopties vergelijken in de leasevergelijker zien we dat deze autoleasemaatschappij inderdaad hoog scoort op kennis en betrokkenheid.

Behalve dat onderscheidt deze autoleasemaatschappij zich ook in het persoonlijke aspect. Je bent namelijk geen nummertje. Binnen deze autolease partij kijken ze echt naar jou om en gaan ze met jou één op één in gesprek over de wensen en behoeften met betrekking tot een leaseauto.

XLLease heeft tot slot ook een breed aanbod aan type auto’s. Zo verkopen ze:

  • Personenwagens (Audi, BMW, Hyundai, Opel, Nissan)
  • Bedrijfswagens (Audi, SEAT, Volkswagen bedrijfswagens)
  • Occasions (Volkswagen, Seat, Skoda, Audi)

Benieuwd of een auto leasen via XLLease interessant is voor jou als zzp’er? Bekijk dan de mogelijkheden via de button hier rechts.