Lease'm

Bij Lease’m is zowel private lease als zakelijk leasen voor een zzp’er mogelijk. Wat het verschil is lees je op onze pagina auto leasen ZZP. Beide lease mogelijkheden hebben namelijk voor- en nadelen. Het is daarom belangrijk dat je kijkt wat het best past bij je eigen behoefte.

Bij Lease’m staat duidelijkheid hoog in het vaandel. Je kiest heel eenvoudig de auto die bij je wensen past en kunt deze direct bestellen. Geen poespas of addertjes onder het gras. Dit is ideaal voor zelfstandige die op korte termijn een auto nodig hebben. Als zzp’er een auto leasen? Ja zeker! Iedere zzp’er kan namelijk een auto leasen. Zo kun jij al binnen 3 weken in je gloednieuwe leaseauto stappen, op weg naar potentiële opdrachtgevers.

Waarom Lease'm

Wil je onbezorgd in een auto rijden voor een vast bedrag per maand? En wil je geen verrassingen meer van onverwachte onderhoudskosten aan jouw auto? Bij Lease’m snappen ze dit helemaal. Hier rijd je daarom zorgeloos in je gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand.

Bij Lease’m weet je waar je aan toe bent. Transparantie vinden ze namelijk belangrijk bij Lease’m. Geen kleine lettertjes, zonder gedoe en geen verrassingen. Ze zorgen ervoor dat jij altijd mobiel blijft. En dat voor een vast bedrag per maand. Lease’m Private Lease is inclusief:

  • Afschrijving
  • Wegenbelasting
  • All-risk verzekering
  • Onderhoud en reparatie
  • Banden
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer na 72 uur
  • Aflevering, onderhoud en banden van de dealer
  • En nog veel meer…

En Lease’m gaat nog een stapje verder. Je profiteert namelijk ook van een lage eigen bijdrage bij schade. Is het tijd voor onderhoud of nieuwe banden? Je brengt de auto gewoon naar de dealer. Daarnaast zorgt Lease’m dat je bij vragen altijd snel en persoonlijk geholpen wordt door jouw eigen vaste Lease’m contactpersoon. Nu alleen nog even tanken en je kunt onbezorgd de weg op.

Twijfel je nog over leasen? Waarom leasen aantrekkelijk is voor een zzp’er lees je hier. En check ook nog even deze 7 onjuiste vooroordelen over auto’s leasen.

Het aanbod van Lease’m is gigantisch

Bij Lease’m is het aanbod gigantisch. Je kunt kiezen tussen vele merken, zoals Audi, Peugeot of Volkswagen. Ga je voor een handgeschakelde auto of kies je toch liever voor een automaat? Ook biedt Lease’m hybride en elektrische auto’s. Twijfel je om over te stappen naar elektrisch rijden? Lees de belangrijkste voor- en nadelen in onze blog over elektrisch rijden als zzp’er.

Je kunt via de filters op de “aanbod” pagina selecteren in welke prijsklasse je een auto zoekt en hoeveel kilometers per jaar je wilt gaan rijden. Ook kun je filteren op brandstof type en CO2-uitstoot per kilometer. Ben je op zoek naar een scherpe deal? Selecteer dan aanbiedingen onder het kopje aanbod. Lease’m heeft altijd een ruim aanbod actie-auto’s.

Lease’m beschikt over het keurmerk Private Lease. Dat betekent dat de contracten die worden opgesteld eerlijk zijn, de geleverde producten van hoge kwaliteit zijn en klachten of vragen snel worden opgepakt.

Ben je benieuwd waar je verder op moet letten bij het uitkiezen van een leaseauto? Je leest het in onze blog leaseauto kiezen: 4 tips.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

Eerlijke voorwaarden

Compleet product

Bescherming tegen te hoge prijzen

14 dagen bedenktijd

Zekerheid bij klachten

Reviews over Lease'm

Lease’m scoort ontzettend hoog op klanttevredenheid. Zo zijn ze al door meer dan 500 klanten beoordeeld met een 8.8 gemiddeld. Hieronder een greep uit de recensies.

“Wat een super ervaring voor een eerste leaseauto! Ik ben zelf nog best jong en was bang dat ik niet helemaal serieus werd genomen. Maar het tegenovergestelde! Ik werd goed geholpen en er werd altijd contact met mij opgenomen wanneer er vragen waren. En kreeg zelfs een extra bij m’n lease contract omdat het model niet op voorraad was. Echt super!”

– Isa Jansen

“Zeer tevreden! Snelle en vriendelijke communicatie en alles goed geregeld!. Wat een positief verschil met de vorige leasemaatschappij!”

– Marja Hendriks

“Snel, goed en vriendelijk contact. Alle stappen werden helder besproken. Erg blij met onze auto!”

– Ellen Leever

Kortom, bij Lease’m kom je nooit voor verrassingen te staan en heb je meteen duidelijkheid wat het aanbod is. Zo lease jij de auto die bij je past en kun je zorgeloos de weg op. Wil je nog meer weten over het leasen van auto’s, bekijk onze pagina met alle blogs over auto’s leasen. Overtuigd? Kijk dan snel bij Lease’m!