Home » Auto leasen » Lease vergelijker zzp » Ikrij.nl private lease

IkRij.nl Private Lease

Als zelfstandig ondernemer komt het weleens voor dat een groot deel van je klanten en opdrachtgevers niet in de buurt wonen. Als hierbij fysieke afspraken noodzakelijk zijn, betekent dit dat je regelmatig een auto nodig zult hebben. Een auto kopen is een optie, maar gezien de financiële middelen van de meeste zzp’ers niet de meest geschikte oplossing. Gelukkig zijn er autoleasemaatschappijen waarbij je als zelfstandig ondernemer makkelijk een auto kunt leasen. Zo ook bij IkRij.nl Private lease.

Wie is IkRij.nl Private Lease?

Onder het motto: ‘Geen gedoe. Alles wordt voor je geregeld. Je hoeft alleen nog maar te tanken en de auto te wassen‘ biedt IkRij.nl, het private lease label van Wittebrug Lease, nieuwe private lease auto’s en private lease occasions aan. Het bedrijf werd in 2020 uitgeroepen tot beste private leasemaatschappij en beschikt over goede faciliteiten voor levering, onderhoud en schadeherstel.

Voordelen van de autoleasepartij IkRij.nl Private Lease

Deze autoleasemaatschappij focust zicht op het belang van jou als zelfstandig ondernemer en biedt hierbij ook een aantal voordelen aan. Zo is auto leasen zzp eenvoudig en toegankelijk voor iedere zzp’er of freelancer.

Vast tarief

Een vast en transparant maandtarief, zodat jij alleen maar hoeft te tanken.

Geen bijtelling

Doordat je de auto private least heb je geen last van fiscale bijtelling.

Verkoop je huidige auto

Heb je nog een auto? Geen probleem! Ikrij.nl neemt deze van je over.

Korting op je maandbedrag

Een sticker van Ikrij,nl op je leaseauto? Dan krijg je vijf euro korting per maand!

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt voor al jouw vragen!

Private leasen als zzp'er?!

Als je als zzp’er je auto particulier leaset, betaal je geen bijtelling. Dat is natuurlijk een voordeel. Aan de andere kant hoef je ook geen btw verrekenen. Dat kan in je nadeel werken. Het is dus per zzp’er verschillend wat nu handig is: privé- of zakelijk leasen? Reken goed uit wat voor jou het beste uitkomt!

Bij IkRij.nl kom je als zzp’er pas in aanmerking voor particulier leasen als je bedrijf minimaal een jaar bestaat. IkRij.nl vraagt hiervoor jaarcijfers op van je laatste boekjaar. Deze moeten opgesteld zijn door een accountant of administratiekantoor.

Benieuwd naar de eisen van andere leasemaatschappijen? Neem dan een kijkje bij onze leasevergelijker

Waarom kiezen voor IkRij.nl Private Lease?

IkRij.nl Private Lease vind het allerbelangrijkste dat alles voor jou als zelfstandig ondernemer wordt geregeld zonder gedoe. Volledige ontzorging staat bij deze partij voorop, waardoor jij als zzp’er hier geen omkijken meer naar hebt. Behalve dat biedt deze autoleasemaatschappij een aanbod bestaande uit zowel nieuwe private leaseauto’s als private lease occasions aan. Kortom bij deze autoleasepartij heb je geen grote investering nodig om een auto te kunnen leasen.

Er zijn nog een aantal zaken die IkRij.nl Private onderscheidend maken en laten zien waarom het is verkozen tot beste private lease maatschappij.

Allereerst rij je een nieuwe auto bij deze autoleasemaatschappij tegen een vast maandtarief. Hier horen belasting, reparatie, banden, verzekering, hulp bij pech en vervangend vervoer bij! Je hoeft dus echt alleen maar te tanken. Simpeler wordt het niet bij IkRij.nl Private Lease.

Daarnaast als je private leaset bij deze partij hoef je geen grote investering te doen. Je hoeft je ook niet druk te maken om fiscale bijtelling. Bij private lease is er ook geen sprake van financiering of een slotbetaling. De financiële risico’s zijn dus minimaal.

Bovendien heb je de mogelijkheid bij deze autoleasemaatschappij om je huidige auto in te ruilen. Dit kun je op de website via een paar kliks regelen en je krijgt de waarde direct op je rekening gestort. Zo kun jij als zzp’er dat geld meteen investeren in je eigen bedrijf.

Tot slot biedt deze partij ook een uitstekende klantenservice. Is er iets mis met je leaseauto? Heeft je auto onderhoud nodig of schadeherstel? Bij IkRij.nl heb je voor al dit soort zaken altijd één aanspreekpunt binnen het bedrijf. Zo weet je precies bij wie je moet zijn en word je zo snel mogelijk geholpen.

Benieuwd of een auto leasen via IkRij.nl Private Lease interessant is voor jou als zzp’er? Bekijk dan de mogelijkheden via de button hier rechts en ontdek de voordelen van de beste private lease maatschappij!