Forward Lease

Bij Forward lease kun je terecht voor een breed aanbod aan leasemogelijkheden. Van private lease tot operational lease en shortlease, alles is mogelijk. Als zelfstandige kun je dus perfect bepalen wat bij je past.

Het aanbod bestaat uit diverse modellen. Zo is er de keuze uit de merken Kia, Renault, Ford, Nissan en nog een aantal andere. Daarbij is het ook mogelijk om een elektrische auto te leasen voor de milieubewuste zelfstandige onder ons. De service van Private Lease wordt gekenmerkt voor de volgende zaken: 

Persoonlijk

Wanneer je een auto leaset bij Forward Lease, kun je rekenen op persoonlijk contact en advies.

Professioneel

Forward Lease zorgt ervoor dat het leasecontract professioneel geregeld wordt. Wel zo handig als ZZP'er 😉

Vertrouwd

De samenwerking met Forward Lease zal vertrouw aanvoelen. Je kunt alles namelijk regelen via jouw eigen, vertrouwde dealer.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere zaken die Forward Lease kenmerken. Hieronder beschrijven we de voordelen van Forward Lease, wanneer jij als zzp’er hier je auto gaat leasen. 

Korte lijntjes

Bij Forward Lease kun je bij vragen of onduidelijkheden snel schakelen. Er is altijd wel iemand bereikbaar. Stel je hebt schade met een leaseauto van Forward lease, dan is er een nummer waar je 24/7 naar kunt bellen. Dit zorgt ervoor dat je altijd op Forward lease kunt rekenen.

Praktische adviezen

Forward Lease denkt ook graag met je mee. Dus als je als zelfstandige advies nodig hebt over wat voor jou de beste optie is qua leasen en welke auto bij je wensen past, dan Forward Lease biedt altijd de helpende hand.

Verschillende services

Bij het leasen komen ook een aantal services kijken. Bij Forward Lease is er een servicepunt waar je terecht kunt voor al je vragen. De mensen die eventuele vragen beantwoorden, worden “berijders’’ genoemd. Als je vraagt heb over schade, APK of noodgevallen, Forward Lease staat voor je klaar met allerlei services.

Breed aanbod aan lease mogelijkheden

Via Forward Lease heb je als zzp’er keuze uit een breed assortiment aan lease auto’s. Daarbij schenkt Forward Lease ook extra aandacht aan zelfstandige en kijkt het graag mee naar een bijpassende leaseauto die aansluit bij de behoefte.

Forward Lease biedt jou als zzp’er ook nog een helpende hand bij de keuze voor een lease auto. Met een “zelf samenstellen” functie kun je in een aantal eenvoudige klikken komen tot de leaseauto die past bij je behoefte. Zo weet je als zelfstandige dat je zeker de beste auto hebt voor jouw situatie.