Geld lenen als zzp’er? Qeld is de flexibele financieringspartner voor jou als zelfstandige. Waar een samenwerking met grote banken over het afsluiten van een lening soms moeilijk kan verlopen, wil Qeld het snelle en eenvoudige alternatief vormen voor ondernemers en zzp’ers. Qeld biedt een aantal voordelen waardoor het voor zelfstandige geen gedoe meer wordt om een zakelijke lening af te sluiten:

Geen opstartkosten

Geen bindende looptijd

Dezelfde dag uitbetaald

Geen opstartkosten: Bij Qeld worden er geen opstartkosten gerekend, waardoor je als zzp’er geen extra kosten in het begin hoeft te maken

Geen bindende looptijd: Flexibiliteit staat bij Qeld hoog in het vaandel. Daarom worden er geen bindende looptijden afgesproken over leningen. Zo heb je als zelfstandige altijd de vrijheid over de duur van je lening.

Dezelfde dag uitbetaald!: Als zelfstandige kun je meteen aan de slag met je extra financiële middelen want je krijgt dezelfde dag uitbetaald.

Qeld biedt daarnaast de garantie dat op ze gerekend kunnen worden. Zo bouw je als zzp’er altijd zekerheid in.

Geld lenen zzp

Qeld maakt gebruik van een aantal betrouwbare en autoritaire tools waardoor je altijd veilig zaken met ze doet.

IDIN: Om als zelfstandige op een betrouwbare manier een bedrijfslening af te sluiten wordt er gebruik gemaakt van de identificatiemethode van IDIN.

Signicat: Om ervoor te zorgen dat je contractueel als zzp’er niet voor verrassingen komt te staan zijn overeenkomsten eenvoudig te ondertekenen en terug te lezen in Signicat.

KVK: Qeld staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel als een branche van Qred AB waardoor het als een valide partij wordt gezien.

Finaninspektionen: Om ervoor te zorgen dat de betalingen voor jou als zelfstandige goed gereguleerd wordt, is er een samenwerking met Finaninspektionen.

Denk jij dat Qeld de ideale oplossing voor jou als zelfstandige is om op korte termijn meer vermogen te genereren? Bekijk dan de mogelijkheden via de button hier rechts.

Geld lenen zzp