Banners ZZP Vrienden website_Blogs

Makkelijk een website bouwen, dat doe je zo!

Ben je net met je eigen bedrijf gestart of ben je al langer ondernemer? Een van de belangrijkste dingen binnen een eigen onderneming is het hebben van een website. Met een goede website, een eigen domeinnaam en e-mailadres is dit de eerste stap naar succes. Zo ben jij namelijk direct online zichtbaar voor potentiële klanten en geïnteresseerden. In dit artikel leggen we alles uit over hoe jij makkelijk en goedkoop een website kunt bouwen!

Waarom is een website bouwen zo belangrijk? 

Het hebben van een website is een van de belangrijkste zaken voor je onderneming. Je website is vaak het eerste contact wat potentiële klanten met jouw bedrijf hebben. Daarom moet je website duidelijk laten zien welke diensten en/of producten je aanbied. Je website is het middelpunt van de online aanwezigheid van je bedrijf. Alle social media kanalen en advertenties sturen verkeer door jouw website. Een van de leuke dingen van internet is dat de grootte van je bedrijf er niet echt toe doet. Zelfs als je nog een klein bedrijf bent of net start kun je al een professionele indruk achterlaten, zelfs als je niet technisch bent ingesteld!

Website bouwen: de kosten

Een website bouwen hoeft niet veel geld te kosten. Een website bouwen kan namelijk ook heel snel en gemakkelijk, namelijk via de online sitebuilder van Siteklik. Voor slechts € 10,- per maand heb jij je website al online! Met een online sitebuilder zoals die van Siteklik maak je zonder technische kennis een professionele website. Pas alles naar jouw stijl aan en voeg eventueel eigen foto’s, afbeeldingen en teksten toe. Zodra je klaar bent, publiceer je jouw eigen website en deel je hem met de wereld.

Wat moet er op je website staan? 

Natuurlijk weet jij als ondernemer zelf het meeste te vertellen over je eigen bedrijf. Schrijf daarom altijd zelf je teksten, dit houd de kosten voor een website bouwen ook lager. Maak categorieën waarin jij bezoekers van je website overzichtelijk uit kunt leggen wat jij voor de klant te bieden hebt. Categorieën zoals ‘aanbod’, ‘prijs’, ‘over ons’ en ‘contact’ zijn meestal de een goede basis voor je website. Zorg ervoor dat de stijl van de website overeenkomt met wat jij wilt uitstralen. Kijk voor meer inspiratie bijvoorbeeld ook eens bij de concurrent. 

De snelste manier om een website te bouwen

Er zijn talloze aanbieders waar jij makkelijk een website kunt bouwen. Maar ben je niet zo technisch ingesteld en wil je graag zonder al te veel moeite snel een website bouwen? Neem dan eens een kijkje bij Siteklik. Hier start je binnen een paar klikken aan je eigen website en binnen no-time, heb je deze zelfs online! Siteklik heeft alles voor je uitgezocht en eigenlijk hoef je zelf alleen nog maar de content aan te passen. Op maat gemaakte inhoud, een origineel design, eigen mailbox en domeinnaam, Siteklik regelt het met hun sitebuilder. 

Een website bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest! Maak unieke content door leuke teksten en afbeeldingen en start vandaag nog aan je website. Probeer Siteklik gratis en wie weet is jouw nieuwe website binnen een handomdraai geregeld. Maak een account aan, beantwoord enkele vragen, pas alles aan naar jouw stijl en publiceer je eigen website!