Lease'm

Bij Lease’m is zowel private lease als zakelijk leasen voor een zzp’er mogelijk. Het is aan een zelfstandige of zzp’er zelf, wat het beste past bij de behoefte. Beide lease mogelijkheden hebben namelijk voor- en nadelen. Bij lease’m staat duidelijkheid hoog in het vaandel. Je kiest heel eenvoudig de auto die bij je wensen past en kunt hem direct bestellen. Geen poespas of addertjes onder het gras. Dit is ideaal voor zelfstandige die op korte termijn een auto nodig hebben zodat ze meteen (potentiële) opdrachtgevers kunnen bezoeken.

Bij Lease’m is het aanbod gigantisch. Het gaat om modellen van Audi tot Toyota. Dit betekent dat er voor ieder wat wils bij zit. Je kunt via de filters op de “aanbod” pagina selecteren in welke prijsklasse je graag een auto zoekt. Daarnaast kun je nog kiezen voor aanvullende filters als het type brandstof en of je graag een automaat rijdt of toch liever een schakel.

Daarnaast heeft Lease’m ook altijd aanbiedingen, dus mocht je als zelfstandige op zoek zijn naar een leaseauto voor een scherpe deal? Kijk dan even onder het kopje aanbiedingen.

Lease’m is een erkende partij. Met het keurmerk Private Lease laten ze zijn dat de contracten die worden opgesteld eerlijk zijn, de producten die geleverd worden van hoge kwaliteit zijn en klachten of vragen snel worden opgepakt.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

Eerlijke voorwaarden

Compleet product

Bescherming tegen te hoge prijzen

14 dagen bedenktijd

Zekerheid bij klachten

Reviews

Lease’m staat bekend om de duidelijkheid die het biedt, dit is ook bij klanten niet onopgemerkt gebleven. Het bedrijf heeft namelijk 229 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1. Hier een overzicht van een aantal recensies.

“Wat een super ervaring voor een eerste lease auto! Ik ben zelf nog best jong en was bang dat ik niet helemaal serieus werd genomen. Maar het tegenovergestelde! Ik werd goed geholpen en er werd altijd contact met mij opgenomen wanneer er vragen waren. En kreeg zelfs een extra bij m’n lease contract omdat het model niet op voorraad was. Echt super!”

– Isa Jansen

“Zeer tevreden! Snelle en vriendelijke communicatie en alles goed geregeld!. Wat een positief verschil met de vorige leasemaatschappij!”

– Marja Hendriks

“Snel, goed en vriendelijk contact. Alle stappen werden helder besproken. Erg blij met onze auto!”

– Ellen Leever

Kortom, bij Lease”m kom je nooit voor verrassingen te staan en heb je meteen duidelijkheid wat het aanbod is en kun je direct de auto leasen die bij je past.