Home » Auto leasen » Lease vergelijker zzp » Toyota Private Lease

Toyota Private Lease

Als zzp’er of freelancer bestaat de mogelijkheid dat je voor een reis naar een opdrachtgever een auto goed kunt gebruiken. Nou is een auto aanschaffen voor veel zelfstandig ondernemer niet de meest aantrekkelijke optie. Gelijk zijn er genoeg autoleasemaatschappijen die verschillende leasemogelijkheden aanbieden voor zzp’ers. Zo ook Toyota Private Lease. 

Wie is Toyota Private Lease?

Ben jij als zzp’er op zoek naar een extra zekerheid? Dan biedt Toyota Private Lease de oplossing. Via Toyota is het mogelijk om een private lease contract af te sluiten die je extra bescherming biedt bij bijvoorbeeld ontslag of scheiding. Daarbij rijd je de nieuwe Toyota naar keuze vanaf 209,- euro per maand. Het contract dat voor je als zelfstandige wordt opgesteld is bijna all-inclusive. Hierdoor heb je weinig tot geen overige kosten. Mocht je de keuze als zzp’er hebben gemaakt om een Toyota te private leasen, dan wordt deze gratis aan je deur bezorgd.

Voordelen van de autoleasepartij Toyota Private lease

Deze autoleasemaatschappij focust zicht op het belang van jou als zelfstandig ondernemer. Van zuinig rijden tot reparaties en onderhoud die zijn inbegrepen. Dit zijn alle voordelen.

Vast laag maandbedrag

Je betaalt als zzp'er niet te veel bij deze autoleasepartij en met een vast maandbedrag weet je precies wat je iedere maand kan verwachten

Geen onverwachte kosten

Je komt als zzp'er bij deze autoleasemaatschappij niet voor verrassingen te staan. Zo zul je geen onverwachte rekeningen ontvangen.

Inclusief reparaties en onderhoud

Bij Toyota Private Lease zit alles onder één dak. Ia er iets mis met je leaseauto? Dan regelt deze autoleasepartij de reparaties en onderhoud.

Online bestellen en gratis thuisbezorgd

een auto leasen was nog nooit zo eenvoudig. Bij deze autoleasemaatschappij kun je als zelfstandig ondernemer je auto makkelijk online bestellen en is gratis bezorging inbegrepen.

als zzp'er een auto leasen bij Toyota Private Lease

Waarom kiezen voor Toyota Private Lease?

Het private lease contract wat je afsluit bij Toyota is nagenoeg all-inclusive. Dit betekent dat alle kosten gedekt worden en je als zelfstandige alleen nog maar omkijken hebt naar de benzine. Ideaal voor zzp’er die volledig ontzorgt willen worden. In het contract worden de volgende diensten aangeboden:

  • Wegenbelasting
  • Verzekering
  • Onderhoud & Reparatie
  • Afleverkosten
  • 24-uurs pechhulp
  • Vervangend vervoer

 

Wegenbelasting

Je betaalt als zzp’er bij deze partij geen wegenbelasting. Dit zorgt ervoor dat je je om deze kostenpost niet druk hoeft te maken en je hier geen rekening mee hoeft te houden in je boekhouding.

Verzekering

In het private lease contract zit ook de verzekering inbegrepen. Je bent volledig verzekerd met een WA-verzekering en cascodekking. Zo kun je met een gerust hart in je leaseauto rijden.

Onderhoud & reparatie

Bij deze autoleasemaatschappij wordt onderhoud en reparatie geregeld door eigen Toyota monteurs. Deze specialisten zorg ervoor dat je leaseauto het juiste onderhoud krijgt, waardoor je als zelfstandige je kunt focussen op je eigen werk.

Afleverkosten

De afleverkosten worden voor rekening genomen door Toyota. Hierdoor heb je als zelfstandige geen omkijken naar de bezorgkosten van je leaseauto en hoef je je dit niet mee te nemen in je kostenplaatje. 

24-uurs pechhulp

Deze autoleasepartij garandeert dat er de mogelijkheid is tot het bellen van een 24-uurs pechhulp. Mocht je langs de weg komen te staan met pech, Toyota helpt je weer op weg.

Vervangend vervoer

Deze autoleasemaatschappij biedt de garantie dat je vervangend vervoer krijgt als de werkzaamheden aan je leaseauto langer dan een dag gaan duren. Hierdoor hoef je als zelfstandige niet stil te zitten en kun je verder met het bezoeken van bijvoorbeeld potentiële opdrachtgevers.

Benieuwd of een auto leasen via Toyota Private Lease interessant is voor jou als zelfstandig ondernemer? Bekijk dan de mogelijkheden via de button hier rechts en ontdek de voordelen!